|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat)
6.7.2015 8:25:50   
Maraj
Uh ja se umorih.... palila 3 masine, sirila ves, doručkovala i sad pristavila kafu....
jedva sam cekala da sednem. Jer vama ni jednoj beba ne prednjači nogicama? Mene moj bas pritiska nisko i evo cim malo duze stojim opet tezina u stomaku....
inace cekam ove iz Doma zdravlja da mi donesu injekcije.....trebaju oko 7 da dodju a evo pola 9 ce uskoro.....

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 576
6.7.2015 8:39:11   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro drage moje..noc mi bila katastrofa..kicma I noga me bolela.nisam mogla ni posteno da se okrecem..kiselina me razvalila..ustajala na sat ipo u wc..sad je malo bolje ali me I dalje boli..bila do pijace I jedva se vratila.vrucina mi nikako ne prija..ne podnosim je nikako.ranije mi nikada nije bilo tako.inace obozavam leto I more ali ovo leto sad tesko...nema mi izlaska iz kuce ..klima vec ukljucena..
Sony ne obaziri se na druge..vazno je da ti zelis to dete..meni je prelepo kad vidim viseclanu porodicu ..troje cetvoro petoro dece..joj prelepo.volela bih da I ja imam vise dece ali zbog kicme ne smem..I ovo je rizicno..tako da budi srecna jer svi koji imaju decu su bogati a tek ako ih imas vise onda imas bogatsvo..npr vidi Jabudica..svaka joj cast..zena ima bogatsvo..nemojte me pogresno shvatiti ali to mi je prelepooo..

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 577
6.7.2015 8:42:26   
LIDIJA STEVAN
Maraj..moj bebac nije karlicno ali I ja ga osetim ceto da me ritne u besiku..
Trudi se da pravis pauzu jer se umaras ..ja barem tako radim u poslednjih nedelju dana..bas mi teze nekako..osecam se mnogo tromijom nego pre..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 578
6.7.2015 8:43:12   
jekiki
Dobro jutro user posted image
Popila jutros sa mm kaficu a sada smuckala hladan nes sa malo sladoleda , ko hoce da se pridruzi samo napred user posted image
Maraj i moja smizla zna da me sutira i skakuce po besici, to joj dodje ko trambolina user posted image a nosim visoko kako kazu lekari
Lidija i ja imam problema sa kicmom, ne velikih ali donji deo mi je pomeren u stranu, pa zna da zaboli samo tako

< Poruku je uredio jekiki -- 6.7.2015 8:46:06 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 579
6.7.2015 8:50:03   
Maraj
I meni je stomak vislje al bekan mi nije okrenut glavom ka grlicu vec nogicama pa kad krene da sutira trcim u wc nekad imam i neko probadanje ko iglicom. Evo od jutros sam stajala sat vremena i odma tezina u stomaku. Valjda ce se okrenuti do septembra/oktobra...ako ne CR mi ne gine

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 580
6.7.2015 8:53:50   
jekiki
To je i kod mene osecaj, kao iglicama da me nesto bocka, malo neprijatno ali izdrzacemo valjda user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 581
6.7.2015 9:42:28   
sonyasha
Ženske, sada ono standardno pitanjeuser posted image kada ste osetile bebice?
Ja nekako osećam muljanje i to onako ispod pupka ali ništa određeno, a druga bebica i sutra ulazim u sedamnestu!

Maraj, meni je sa Vojinom bilo tako, kasno se obrnuo pa je tukao u jajnike i bešiku ko blesav!mada sam posle više kukala jer je alternativa je da te bije po plućima, da zvekeće želudac i rebra! Ne zna se šta je luđe user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 582
6.7.2015 10:12:11   
jabudic
Jutro user posted image
Ja sam fino spavala. Doruckovali i pijem nes na terasi. Vec je vrelo, danas ce da bude pakao. A kad je vrucina ja tripujem da mi je od telefona jos toplije user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 583
6.7.2015 10:26:58   
Anoniman
ja sam nocas lose spavala, bilo je bas toplouser posted image
popila caj, jela voce, sada cu da doruckujem, a ne mrda mi se uopste..

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 584
6.7.2015 10:39:47   
Maraj
Sonyasa ja sam mog bekana prvi put osetila u 17.nedelji. prva trudnoca mi je.
nego da ja tebe pitam user posted image kad ti se V okrenuo,jer se secas? Ja sam sad u 27.nedelji i juce mi jedna dr kaze da ce teško da se okrene...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 585
6.7.2015 10:43:29   
Anoniman
Sony ja sam bebu osecala kao neko krkljanje od 14 te nedelje, a od 18 sam sigurna da je to to...

Maraj meni se U okrenula u 36, a krupna beba , tako da ima sanseuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 586
6.7.2015 10:44:33   
jess021
Dobro jutro, ja sam utala u 10h, bas sam lepo spavala.
Mene zanima sto vi tako rano ustajete? Pogotovo trudnice koje cekaju prvo dete. Spavajte zene, ustajacete kad dodje beba.
Maraj, meni je dr rekla da legnem cim osetim pritisak u donjem delu stomaka da bi olaksala bebi da se podigne.
Sony, ja sam prvi put bebu osetila sa punih 18 nedelja.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 587
6.7.2015 10:46:30   
Anoniman
Jess moje prvo dete spava do 10h svako jutro , takav je bila i kao beba, zaspi oko 22, ali do 10h ujutru smo naspavane, a ja bih sada tako rado spavala, ali se naspavam samo vikendom, kada majstori ne rade, jer me buka probudi, a U ne reaguje, ona spava kao top..

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 588
6.7.2015 10:53:28   
LIDIJA STEVAN
sony i ja sam u 18 nedelji osetila bebu..
Um uspela sam da nakacim tiker za trudnocu..kazi mi gde da trazim da bi nakacila tiker za brak kao sto imate i vi?

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 589
6.7.2015 10:59:07   
jess021
Lidija, vidi ovde, izaberi taj neki za vencanja i onda kopiraj kod ispod koda za trudnocu, pa ces imati oba.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 590
6.7.2015 10:59:16   
Anoniman
Lidijauser posted image

moras da ides na lilypie ticer, i izaberes za godisnjicu i tu napravis i kopiras u isto polje kao ovajuser posted image

Direktna veza do poruke: 591
6.7.2015 11:06:53   
superm
Gde ste user posted image ? Kako dišete po ovim vrućinama?

Kod nas ništa novo, moja devojčica se prevrće, šutira...biće to žestoka curica user posted image

Da li se neka tRRudnica porodila za vikend, nisam u tokuuser posted image

< Poruku je uredio superm -- 6.7.2015 11:08:03 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 592
6.7.2015 11:13:25   
Maraj
Lidija user posted image za ticker
um hvala na odgovoru....pa i ja sam tako citala da moze da se okrene do 37 kad meni juce rodjaka koja je dr kaze ne moze....
jess i ja sad lezim.... nekad sednem al vidim da mi vise prija da lezim kad osetim pritisak....

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 593
6.7.2015 11:24:19   
Maraj
Superm nije, tu smo sve na broju user posted image

um ne pitah te, jesi uzimala ti onaj pojas sto si spominjala? Ne znam da l da kupim to

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 594
6.7.2015 11:29:23   
Valerie
maraj, mozda nije bas cesto, ali mislim da moze da se okrene do poslednjeg dana.
imas ti jos puno vremena, bice sve superrr
moja je super namestena sada, glava dole, noge dijagonalno gore, lepo se rasirila pa ne smeta sto stalno sutira i skakuce. ali, posto me ceka cr, svejedno kako je okrenuta.
gledala sam malo spisak rr mama i dece, nijedno dete aleksandra user posted image
kome treba ideja, eto da vidi sta je rr trrendy user posted image

probaj farlin pojas, dobar je za set_nju, nemoj samo dok sedis duze. meni su bezveze oni gace-pojasevi.

< Poruku je uredio Valerie -- 6.7.2015 11:31:07 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 595
6.7.2015 11:32:47   
suzi kju
Ja jedva da odspavam po par sati, sinoć sam legla u 1,probudila se u pola 6,svi kazu spavaj, a kako kad nmg, nmg da se namestim, nizak mi jastuk, stavim još jedan, onda mi visoko, pa me kičma boli. Uzas... Baš sam slomljena...
Moja curica koja je desno igra a ova levo jedva da je osetim... Što tako?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 596
6.7.2015 11:37:24   
Bekolino 25
Eto sada svi imaju tiker samo ja nd haha.Nema veze ja cu ovako danas smo usli u 31.ned.ja po vasem hihi ...sinoc setali bas puno pa sada me noge ubijaju.A ne znam ni sta cu doruckovati

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 597
6.7.2015 11:59:18   
Anoniman
mi danas usli u 6 mesecuser posted image user posted image user posted image

maraj uzela sam, ali ga retko koristim moja dr privatno kaze ne treba mi, a ja kada idem u duze setnje stavim ga, ali mi se beba podigla cini mi se...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 598
6.7.2015 12:01:33   
suzi kju
UM user posted image prolazi vremee...
Meni niko nije spominjao taj pojas, samo onaj post porođajni su mi rekli obavezno da uzmem, pogotovo posle carskog.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 599
6.7.2015 12:02:08   
Maraj
Jesi uzela onaj u aksi? On je na cicak jer da,bez "gaća"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here