RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

vikiveki -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (2.7.2015 23:03:45)

I kod mene se odmah vidi kada počne raspust,a ja sam odmah tu,inače me nema nikako.Ove god je na poslu bilo baš ludilo,samo neke trzavice i problemi,međuljudski odnosi su na 0

Tajčica -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (3.7.2015 0:38:43)

I još, bravo, bravo, baš korisne letnje nagrade [sm=bravo.gif]

amdn -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (3.7.2015 9:13:56)

bravo za RR koji uvek ima neke zanimljive nagrade koje bas odgovaraju vremenu,
ovo za komarce bi bio spas [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (3.7.2015 9:39:45)

Ih da je meni sinoć bio taj sprej za komarce dostupan,ostala bi do kasno u noć na šoru i slušala priče starijih komšinaca tj. ogovaranja svega i svačega[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 11:19:44)

Jel gotova ova nagradna igra? Znam da nisam medju dobitnicima nego sam cisto znatizeljna [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 11:23:18)

Gotova Nato [sm=smiley36.gif]

marketing RR -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 12:32:34)

Stižu rezultati [sm=bravo.gif]

marketing RR -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 12:53:18)

Naši vredni programeri su nam poslali rezultate, i na osnovu njih, nagrade će biti podeljene na sledeći način:

- prvi najvredniji forumaš - vikiveki (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Herbafast Fiber i Anticelulit Kremu
- drugi najvredniji forumaš - veselica (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Herbafast Fiber i Anticelulit Kremu
- prvi najvredniji moderator - dijana1 RR (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Herbafast Fiber i Anticelulit Kremu
- treći najvredniji forumaš - Unina mama (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Dumm za decu sa pantenolom i Dumm za odrasle sa pantenolom
- drugi najvredniji moderator - branki RR (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Dumm za decu sa pantenolom i Dumm za odrasle sa pantenolom
- četvrti najvredniji forumaš - suzi kju (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Dumm za decu i Dumm za odrasle
- treći najvredniji moderator - Ana RR (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Dumm za decu i Dumm za odrasle

Drage naše vrednice, molimo vas, pošaljite nam podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona),

Čestitamo i bravooo [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 12:55:10)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitam!

veselicaa -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 13:07:42)

Zenske cestitam nagrade su otisle u prave ruke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja inace nisam sklona celulitu,posle prve trudnoce ga nisam imala,pri kraju druge mi se pojavio na butinama i resila sam ga se anticelulit masazama za kratko vreme.Probacu ovu kremu jer zelim da vidim da li poboljsava izgled koze,da li daje onaj zategnut efekat koji svi volimo.Trenutno sam pri kraju trosenja kreme koja ucvrscuje kozu i bas sam zadovoljna efektom a radujem se isprobavanju ove Herbafast kreme.Volela bih da kada zavrsim tretman,podelim svoje iskustvo ovde na forumu,ako se Ringeraja i sponzor slazu.
Jos jednom hvala puno i cestitam svim dRrugaricama [sm=bravo.gif]

marketing RR -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 13:09:22)

IZVORNA PORUKA: veselica
Volela bih da kada zavrsim tretman,podelim svoje iskustvo ovde na forumu,ako se Ringeraja i sponzor slazu.

Naravno da se slažemo [sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 13:13:06)

Zar je nagradna igra već gotova,čestitam dobitnicama [sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 13:14:20)

E bas mi je drago [sm=bravo.gif] Ja inace obozavam kozmetiku i nema sta nisam probala,drugarice i rodjake obicno mene pitaju sta valja kada im treba neki kozmeticki proizvod.Da imam vise vremena bila bih odlicna blogerka [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 13:33:28)

Cestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 13:39:26)

Hvala RR i sponzorima i čestitam odtalim dobitnicama[sm=bravo.gif]
Što se mene tiče,nagrada je otišla u prave ruke,tj.onome ko treba da smrša[sm=smiley36.gif] ja budala rekla ćerci da sam dobila,a ona odmah kaže hoće ona[sm=smiley13.gif] a ja joj kažem da to nije za decu...drma je pubertet samo tako,uvrtela sebi u glevu da je debela,a stvarno nije.
Još jednom čestitam svim dobitnicama i hvala RR i sponzorima

Anoniman -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 13:43:39)

Hvala puno RR i sponzoru, bas sam se iznenadila, nisam ni ocekivala[sm=smiley1.gif] iskreno, nije klise[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 13:48:16)

Cestitam dobitnicama !![sm=bravo.gif] Lep poklon za mame i decu ! Bravo za Herbafast i RR ! [sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 13:54:07)

Čestitke [sm=bravo.gif]

suzi kju -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 14:04:44)

Hvalaaa, nisam se nadala... Posala podatke [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 14:39:20)

wow,ja usla da vidim kosu dobitnici i da cestitam,akd ono i mene zatekla nagrada!nisam ocekivala uopste,ali veliko hvala[sm=smiley31.gif]
cestitam svim dobitnicima[sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 14:45:42)

Poslala podatke,a kada paket stigne moram ga podeliti sa ćerom[sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 15:28:27)

Bravo za vas mame cestitke za nagrade [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 15:31:56)

Bravo za sve[sm=bravo.gif] nagrade su zaista divne[sm=bravo.gif]

nikiteki -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (6.7.2015 16:56:39)

cestitam

Tajčica -> RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije forumaše! (7.7.2015 13:39:35)

Čestitam [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>