Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 9.12.2015 2:56:04
|
|
|
|
marketing RR
|
Kompanija Vidapharm svakog meseca, Ringerajinim korisnicima nudi priliku da tačnim odgovorima na postavljena pitanja obezbede kutiju korisnog preparata Proxeed WOMEN. Dva poset_ioca, koja u periodu od 19.11. do 18.12.2015. u ovoj temi budu dala tačne odgovore na sva postavljena pitanja a istovremeno budu imala, u istom periodu, i najveći broj objava na forumu Zatrudnjivanje, od kompanije Vidapharm dobijaju po kutiju suplementa Proxeed WOMEN (slanje na adresu dobitnika-u Srbiji, o trošku sponzora). Dobitnici se ne mogu ponavljati. Novo pitanje glasi: "Koliko dugo se preporučuje korišćenje Proxeed Women preparata pre planirane trudnoće?" Ukoliko niste sigurni koji je tačan odgovor, proverite svoje znanje u okviru tekstova Proxeed WOMEN i Proxeed Plus Takođe u ovoj temi možete pitati sve što vas interesuje vezano za dejstva preparata Proxeed WOMEN, a stručnjaci kompanije Vidapharm će vam izaći u susret odgovorima. Očekujemo vaša pitanja i odgovore ...
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 9.12.2015 8:55:42
|
|
|
|
Cortina
|
Pretpostavljam da moze neograniceno dugo. Ja sam pocela da ga pijem pre mesec dana. Postupak vto mi je planiran za februar.
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 9.12.2015 15:58:38
|
|
|
|
plačljiva
|
Može neograničeno da se koristi.Ima sve važne aminokiseline,vitamine koje ne mogu da štete.Hoću poklon za moju najbolju drugaricu.
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 9.12.2015 18:10:47
|
|
|
|
wivern
|
Može da se koristi neograničeno, nije štetan po zdravlje.
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 10.12.2015 8:36:03
|
|
|
|
nikiteki
|
Minimum mesec dana pre planirane trudnoce
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 10.12.2015 20:04:50
|
|
|
|
branki*
|
Moze neograniceno,ali bi bilo dobro mesec dana pre planirane trudnoce.
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 12.12.2015 15:57:28
|
|
|
|
dddaca
|
I ja mislim da moze neograniceno, s tim da se uzima bar mesec dana pre planirane trudnoce
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 22.12.2015 1:59:17
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Kompanija Vidapharm svakog meseca, Ringerajinim korisnicima nudi priliku da tačnim odgovorima na postavljena pitanja obezbede kutiju korisnog preparata Proxeed WOMEN. Dva poset____ioca, koja u narednih mesec dana (do 18.7.2015.) u ovoj temi budu dala tačne odgovore na sva postavljena pitanja a istovremeno budu imala, u istom periodu, i najveći broj objava na forumu Zatrudnjivanje, od kompanije Vidapharm dobijaju po kutiju suplementa Proxeed WOMEN (slanje na adresu dobitnika-u Srbiji, o trošku sponzora). Dobitnici se ne mogu ponavljati. Dve Ringerajke koje su osvojile Proxeed WOMEN su plačljiva i dddaca, čestitamo Molimo vas da nam do 24.12. pošaljete na pp podatke (ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona).
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 22.12.2015 6:20:38
|
|
|
|
wivern
|
Juhuuu, čestitamo
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 22.12.2015 7:53:52
|
|
|
|
branki*
|
Cestitam
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 22.12.2015 8:12:33
|
|
|
|
tekilica
|
Cestitke!
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 22.12.2015 8:28:59
|
|
|
|
nikiteki
|
Cestitke i sa moje strane
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 22.12.2015 10:41:44
|
|
|
|
dddaca
|
Oooo kako prijatno iznenadjenje. Hvala
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 22.12.2015 17:57:08
|
|
|
|
plačljiva
|
Hvala do neba,daću ga najboljoj drugarici koja je najbolji čovek koga sam srela.Daće Bog da joj pomogne pre VTO.
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 23.12.2015 1:34:55
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Oooo kako prijatno iznenadjenje. Hvala dddaco, pošalji nam podatke, kako bi smo ih poslali sponzoru. Hvala :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 30.12.2015 14:11:15
|
|
|
|
plačljiva
|
Stigao mi je juče poklon.Hvala sponzorima,hvala svima.Proxeed women ide mojoj najboljoj drugarici.Učinili ste dobro delo ovim poklonom.Još jednom hvala i pozdrav od plačljive.
|
|
|
|
RE: Osvojite Proxeed women! 1.1.2016 22:33:36
|
|
|
|
dddaca
|
Stigao je i meni poklon. Hvala puno RR i sponzoru. I ja planiram da ga prosledim devojci koja vec duze vreme pokusava da zatrudni. Nadam se da ce joj pomoci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
imesekinajlepse muslimansko musko imeahmed (
22%)
jaman (
44%)
din (
34%)
Ukupan broj glasova: 131Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!