RE: Sterilizator DA ili NE? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

smeskicTB -> RE: Sterilizator DA ili NE? (17.9.2011 19:55:09)

da li u chicco sterilizator moraju samo chicco flasice?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

minavb -> RE: Sterilizator DA ili NE? (17.9.2011 20:21:55)

Ne moraju

smeskicTB -> RE: Sterilizator DA ili NE? (13.11.2011 8:18:35)

klik

da li je neko koristio ili cuo  za ovaj sterilizator, da li u njega mogu sve flasice?
vidim da ima i grejac..

minavb -> RE: Sterilizator DA ili NE? (13.11.2011 8:25:32)

Čula ali nisam koristila i ne znam nikoga ko jeste. Ako već toliko košta, što ne dodaš još hiljadarku pa kupiš avent, stvarno je vrhunski?

smeskicTB -> RE: Sterilizator DA ili NE? (13.11.2011 15:02:04)

mina, cula sam da novi modeli avent sterlizatora (ne onaj koji ide u mikrotalasnu) ne mogu da prihvate flasice ostalih proizvodjaca..
a chicco videh da je ok, pristupacnija mu je cena i mogu sve flasice..da li gresim?

minavb -> RE: Sterilizator DA ili NE? (13.11.2011 20:11:41)

Ja ikam Avent elektricni, onaj sto se ukljuci u struju. U njega sak stavljala avent, chicco, nuk flasice i oasnije i teglice.

Tea2 -> RE: Sterilizator DA ili NE? (14.11.2011 9:35:57)

Moj chicco sterilizator je dva puta ukljucen,moja deca nisu koristila flasice.Hoce li mi ikada u zivotu koristiti da nesto sterilisem?Tesko.

PoisonEve -> RE: Sterilizator DA ili NE? (14.11.2011 18:58:14)

Mogu li u AVENT-ovom sterilizatoru da sterilisem keramicku kasicicu?

Vika -> RE: Sterilizator DA ili NE? (14.11.2011 19:29:38)

trebalo bi, ja sam sterilisala teglice

PoisonEve -> RE: Sterilizator DA ili NE? (14.11.2011 21:59:26)

Hvala vika

cokoholicarka -> RE: Sterilizator DA ili NE? (15.11.2011 12:16:14)

Imam Chicco sterilizator. Kada izvrsim sterilizaciju flasica one ostanu vlazne od vodene pare. Da li smeju da se koriste tako vlazne ili bi trebale najpre da se osuse?

slavica. -> RE: Sterilizator DA ili NE? (20.12.2011 14:27:56)

Planiram da iscitam celu temu,posto nema mnogo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ali ako je neko raspolozen da mi onako na brzinu kaze samo zasto su sterilizatori za mikrotalasnu tako mnogo jeftiniji od onih na struju? U cemu je fora? Jel oni nisu dovoljno dobri,ili? Od iste marke za jedan na struju mozes kupiti 3 za mikrotalasnu,pa mi nije jasno...

Ana RR -> RE: Sterilizator DA ili NE? (20.12.2011 14:34:19)

Zato što je sterilizator za mikroatalasnu obična plastična činija sa poklopcem, ništa više. Električni je ipak aparat i samim tim i košta više. Koliko je bolji ne znam, mi koristimo ovaj za mikrotalasnu.

slavica. -> RE: Sterilizator DA ili NE? (20.12.2011 15:05:16)

Hvala na brzom odgovoru [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ja jos nisam na cisto sa sobom da li mi je to neophodno ili ne,mada imam jos vremena da odlucim,ali u svakom slucaju,dobro je znati da i ti koji manje kostaju isto "rade posao" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ana RR -> RE: Sterilizator DA ili NE? (20.12.2011 15:24:50)

Meni je to super stvar, ne bih imala kada da se mlatim sa nekim otkuvavanjem flašica u šerpi. Meni više vremena treba da operem flašice i sve delove nego što je potrebno da se sterilišu.

Anoniman -> RE: Sterilizator DA ili NE? (20.12.2011 15:28:44)

Smes da koristis vlazne. Samo ih protresi da iskapa visak vode.

IZVORNA PORUKA: cokoholicarka

Imam Chicco sterilizator. Kada izvrsim sterilizaciju flasica one ostanu vlazne od vodene pare. Da li smeju da se koriste tako vlazne ili bi trebale najpre da se osuse?

Anoniman -> RE: Sterilizator DA ili NE? (25.2.2012 17:21:05)

Bolji je sterilizator za mikrotalasnu ili ovaj elektricni ? Koji brze sterilise i s kojim ima manje posla ?

Anoniman -> RE: Sterilizator DA ili NE? (25.2.2012 17:37:10)

IZVORNA PORUKA: smeskicTB

mina, cula sam da novi modeli avent sterlizatora (ne onaj koji ide u mikrotalasnu) ne mogu da prihvate flasice ostalih proizvodjaca..
a chicco videh da je ok, pristupacnija mu je cena i mogu sve flasice..da li gresim?

Kad sam se ja porodila a moja mama išla da nasm kupi električni sterilizator, prvo je htela Avent pa joj prodavačica reče da u njega staju samo Aventove flašice, na kraju je kupila Chocco u koji možeš da spakuješ skoro sve (ja koristim Nuk) i prezadovoljna sam. Nije bio ni mnogo skup a sjajan je. Nema ni mnogo posla oko njega, samo s vremena na vreme treba sirćetom skinuti kamenac a to je par minuta posla...

Anoniman -> RE: Sterilizator DA ili NE? (25.2.2012 17:40:09)

Doobro [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Sterilizator DA ili NE? (25.2.2012 17:43:45)

One police sam prala u mašini za sudova kao i poklopac a ono gde se sipa voda sirćetpm.

Anoniman -> RE: Sterilizator DA ili NE? (25.2.2012 17:44:56)

Gae , hvala na korisnim savetima , sve cu da te poslusam [sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Sterilizator DA ili NE? (25.2.2012 21:42:52)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Bolji je sterilizator za mikrotalasnu ili ovaj elektricni ? Koji brze sterilise i s kojim ima manje posla ?

Avent električni steriliše za 8 minuta, tako bar piše na utiji, ali mislim da mu treba više. Svakako je odličan. Moja mikrotalasna se umiriše od kokica i sl, pa i nije ni padalo na pamet da u nju stavljam sterilizator. U moj Avent električni strilizator, stajale su i Nuk i Chicco flašice.

Anoniman -> RE: Sterilizator DA ili NE? (25.2.2012 21:47:36)

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: ribizla

Avent električni steriliše za 8 minuta, tako bar piše na utiji, ali mislim da mu treba više. Svakako je odličan. Moja mikrotalasna se umiriše od kokica i sl, pa i nije ni padalo na pamet da u nju stavljam sterilizator. U moj Avent električni strilizator, stajale su i Nuk i Chicco flašice.

To je minutaža posle zagrevanja. Chicco za 5 ali to je 5 od kad se isključi lampica, tj od trenutka kad postigne temperaturu. Okupno je negde oko 15.

pepeljuga -> RE: Sterilizator DA ili NE? (25.2.2012 23:10:20)

I ja imam Avent, koji mrzim jer mi je preveliki a ja sam bila lenja da ga vadim i vracam sto puta [sm=smiley9.gif] i imali smo samo Avent flasice ali skoro da sam sigurna da mogu i druge da stanu, nije tacno da je namenjen samo za njihove flasice.

Anoniman -> RE: Sterilizator DA ili NE? (28.3.2012 13:04:51)

IZVORNA PORUKA: guppy RR

A Tasha je pitala:
Sad kad si to napisala, imam pitanje. Naime, ja ne znam kako rade sterilizatori, jedno vreme sam koristila neku Chicco-vu tečnost za sterisisanje, ali funkcionisalo je na principu na 1l vode - 1 čep tečnosti, i potpopiš flašice na 30min.

kakva je to tecnost? nisam cula za to.
ne znam da li postoji posebna tema, ali - do kada ste sterilisale? ja se nadam da ce nam reci da ne moramo vise, jer me mrzi i pomisao na otkuvavanje flasica sad kad podjemo na put, a sterilizator ne mogu da nosim.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>