majka mara -> RE: Sterilizator DA ili NE? (28.2.2010 14:48:46)
|
ivanable poslala sam ti pp,inace imam ja taj isti sterilizator,za prvo koriscenje sipas 100ml vode zatvoris,ukljucis u struju i on sterilise oko 15 tak min,elem za taj prvi put nemoj ubacivati flasice u njega. sledeci put,operes flasice i sisaljke od mleka ubacis flasice i 100ml vode,zatvoris i pritisnes dugme.po zavrsetku pazi poklopac je vreo i flasice pazi da se neopeces samom parom,pusti uvek 5min da ti se malo prohladi,u njemu mozes drzati flasice dude i ostalo do koriscenja,prilikom svake upotrebe ostane malo vode u njemu tu vodu izbaci iz sterilizatora,uvek ti ide 100ml. posle 10 tak dana videces da se skupilo kamenca na ploci-grejacu,sipas 100ml vode i oko 40ml belo sirce to sipas u sterilizator i ostavis preko noci,nemoj da ukljucujes samo ta voda ostane u nutra,ujutro sundjerom skines kamenac-lako se skida,malo isperes i ja opet sipam 100ml vode i pustim sam da sterilise bez flasica da bi miris ispario. nadam se da sam pomogla,PRI CISCENJU STERILIZATORA IZVADITI KABL IZ STRUJE!!!
|
|
|
|