Gagana1 -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo (21.6.2019 10:20:28)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence E bzvz, pa ja cu porodiljsko jedva nesto i primati... Strasno. Da, i meni nije jasno kako je trudnicko bilo manje od 20 a porodiljsko 45... Nema logike Upravo legla 41,115 dinara,sada je vise nego prosli mesec,a manje nego prethodnih meseci. Trudnicko je prosek 3 meseca pre otvaranja trudnickog bolivanja,ali opet po nekoj logoci i to bi trebalo da bude svaki mesec isto ali nije bilo,ja sam otisla u 3 meseci trudnoce na bolovanje,ta tri meseca ja nisam znala da sam trudna,jer sam normalno dobijala menzis svaki mesec. Ali sam bila na bolivanju,a kod mene u firmi kada odes bar jedan dan na bolovanje skidaju ti sve bonuse i topli obrok jedan deo i tako to,zbog toga sam imala bas malu uplatu na trudnickom,zadnju uplatu sa trudickog bolovanja sam dobila 28 hiljada,a pre toga je bilo 19-20-21 najvise.. U prosek porodiljskog ulazi celokupna plata zajedno sa bonusima,toplim obrokom,prevozom,bar je meni tako... Sa tacno 2 godine staza sam otvorila trudnicko bolovanje,sada ce krajem ovog meseca biti 3 godine...
|
|
|
|