dunja RR -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo (11.2.2019 23:03:41)
|
Tnx! Da, da, mislila sam na 9, pogreših. Doznake predajem u originalu, jel tako, a kopiraću za bede da imam. Sada tek videh i ovu izjavu na kraju zahteva, i to se popunjava? Šta ste staviliovde gde piše, Postupak pokrećem kod ... I šta stevili ovde: II Иако је орган обавезан да изврши увид, прибави и обави личне податке, изјављујем да ћу сам/а за потребе поступка прибавити: 2 а) све личне податке о чињеницама о којима се води службена евидениција, а који су неопходни за одлучивање. б) следеће податке:3 1. ______________________________________________________________________ 2. ______________________________________________________________________ 3. _______________________________________________________________________ IZVORNA PORUKA: Maraj Dunja ja mislim da pises datum od kad je osnovana firma. Posto su podaci o firmi. Mada mozes i da ostavis tako i pitas. Clan 6 ili 9? Ako je 9 ja mislim da ne pises nista jer se odnosi na zene koje predaju dokumentaciju nakon porodjaja. Ti podnosis pre porodjaja. A clan 11, ne primas nista za Savu tako da ni to ne popunjavas
|
|
|
|