Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 8.3.2018 15:36:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja mislim da je nemoguce ne dati detetu... borila sam se da sto kasnije proba... naravno da voli da jede slatko, pa svako ko nam dodje donese joj nesto slatko, zato sam i napisala da kontrllisem jer verovatno bi mogla da pojede i vise... ponekad kad i pojede vise odmsh se odrazi na kaku... ali da svaki dan pojede nesto slatko to da...
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 8.3.2018 15:40:19
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam L dala sa godinu i 2/3 meseca. I to je mm navaljivao. Prvo sto je probao je bila cokoladna bananica. Sad ne bira. Najvise voli hranu crne boje. Odma zna da je cokolada u pitanju
|
|
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 3.5.2018 11:29:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Tek nakon 1. rodjendana smo joj dali secer, ali nije pokazivala neku preteranu zainteresovanost. Ni dan danas nije luda za slatkisima, kupuju joj non stop ali uzme kockicu i to jo to..
|
|
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 3.5.2018 12:57:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma moja voli... i trazi nekada, trudim se da joj dajem sto manje. A, evo, sad i sladoledi krecu...dosli smo iz parkica, sva deca jedu pa sam morala i njoj da kupim ner je navalila...
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 3.5.2018 13:09:09
|
|
|
|
MimaKos
|
Moja cokolade nece a sladoled obozava :) i ona trazi ali je grlo nesto zeza i kaslje pa joj jos uvek nisam kupovala, zao mi je al me strah da je ne iritiram dodatno.. Bas jedva cekam da otvorimo i mi sezonu :)
|
|
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 8.5.2018 9:30:32
|
|
|
|
Bunnyca
|
Cerka probala za prvi rodjendan,malo coko torte, od tada ,pa evo i dan danas voli slatko.Sin ima 10 meseci i ne voli slatke ukuse, vise voli neutralne ukuse i mesoooo Probao malo sladoleda i pljuvao, slag takodje, bas nista slatko nece
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?