Mariya -> RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada (4.8.2017 23:50:11)
|
IZVORNA PORUKA: mamica 91 V sa 2meseca 😂 ja krenula u wc a una jela čokoladu, V ležao na krevetu, kad ona meni ispred vrati vice: I njemu sam dala,ja sam dobra sestrica 🤔 jos ja njoj vičem:aha, bravo, dok mi nije došlo do mozga...izlecem iz wc a on cokće, sreca skroz mali komadić mu dala, i nije bilo neke alergijske reakcije Ovako je i moj L probao i čokoladu i med sa 2 meseca, oba puta smo bili na ručku kod svekrve, ona nosala L i nije obratila pažnju (a ni mi) da mu H gura u usta čokoladu, a nekoliko dana kasnije mu gurnula kašičicu meda koji je ona jela[sm=smiley36.gif] Ja sam Lu, kao prvo dete, čuvala od svega, čokoladu je dobila prvi put sa 15 meseci. H je već sa 10 meseci hodala po kući sa kinder čokoladom u ruci, L će je dobiti već sa 8[sm=jezicek.gif] Ja je obožavam, uvek imamo u kući, ne vidim razlog zašto im ne bih davala. Zna se kad se jede, nakon celog pojedenog obeda može (kod mene čitaj obavezno) nešto slatko. Imam jednu kutiju u kojoj držim te sitne slatkiše i zna se, posle ručka može iz ljubičaste kutije da se izabere jedan slatkiš.
|
|
|
|