vocicana -> RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] (9.6.2015 9:13:31)
|
Caos. Pa eto i kod mene bude slicno, mada se kaze, simptomi trudnoce i sledeceg ciklusa, potpuno su isti. Pre par meseci sam citala objave jedne clanice, kako sam se smejala, ne zato sto je devojka lupetala, vec zato sro sam u njenom ponasanju sebe videla. Svakog meseca(( a svaka od nas zna sta su prvi simptomi trudnoce), nesto je osecala i to nesebicno delila sa nama, dok jednog momenta nije pukla i rekla, a sigurna sam da kada stvarno budem bila trudna, nista od svega sto sam do sada osecala necu tada! Tako se i ispostavilo, ostala je trudna, a od predsimptoma nista. [sm=smiley36.gif], ali dobro je, bila je optimisticna, na kraju stvarno je ostala trudna, bez i jednog simptoma do testa. Mene grudi nemoguce bole vec 15 dana, uradila sam test, bila ginekologu na kontrolu, sada cekam, da li ce i one obustaviti atak na mene, glavu cekam, e onda cu stvarno reci sebi da sam baksuz[sm=smiley19.gif]. Mozda i ne bude tako, videcemo, javljamo se, a do tada, navijamo za [sm=rozacrtici.gif][sm=duda.gif][sm=nosecka.gif].
|
|
|
|