Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 25.6.2015 12:59:26
|
|
|
|
Maraj
|
Marice ti se napati.... i ja pijem elevit
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 25.6.2015 13:45:10
|
|
|
|
nata11
|
Nikiteki jer inace imas problema sa ciklusom?
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 25.6.2015 23:19:19
|
|
|
|
marinchica
|
BM, koleginica mi je imala tri, a ne jednu menstruaciju, nije imala pojma da je trudna, jos jednu zenu znam koja je skoro do 5. meseca imala isto tako cikluse. Ne verujem bas u one price, nisu znale da su trudne pa su se porodile, ali do odredjenog meseca moguce je da to postoji a da ipak bude sve u redu. Zamisli da nisi radila test, i dobila. Ne bi ni mozgala, a onda bi isto tako saznala kad bi na osnovu simptoma posumnjala. Sad je samo stvar cekanja. Ali obzirom na betu, trebalo bi da bude sve u redu.You tube-pa onu muzikicu za spavanje, relaksaciju. Ja na primer lecim zivce slikanjem. Koliko neuspesnih meseci imam vezano za trudnocu, toliko sam slika naslikala dosad, po 4-5 mesecno. Kad sam pod najvecim stresom, sednem i ubijem tri sata kao nista. Ili citam. Udjes u materiju i za razliku od filma, knjiga ne dozvoljava lutanje misli. Svako ima svoj vid meditacije. Hrabro samo mila.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 9:25:12
|
|
|
|
nata11
|
Moja rodjaka je imala krvarenje do skoro 5 meseca, dr su joj rekli da se ono stvara nezavisno od bebe tj. skuplja se sa strane tako da sada ima preslatku devojcicu od 4 god.
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 9:49:43
|
|
|
|
buba.marica
|
vi ste sjajne ! Takvu pozitivnu energiju projektujete da je to više nego fantastično ! Grlim vas sve i javljam se posle 12... drzte fige zenske da se pojavimo u velikom stilu danas
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 9:57:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubamarce red je da predjes kod nas zvanicno, hajde navijamo! Srecno!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 10:02:19
|
|
|
|
madre
|
Buba marice,baš mi je zao sto se tako nerviraš i skroz te razumem. Verujem da će sve biti kako treba mislimo pozitivno
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 10:59:47
|
|
|
|
vocicana
|
Marice, samo napred i javi da li nas napustas u velikom stilu( mislim selis se odd cekalica)..
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 11:18:31
|
|
|
|
buba.marica
|
krecem na pregled... ali je pocelo da me boli sa desne strane poprilicno i vec panicarim da je VM.... mnogo s ebojim
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 12:03:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Buba marice Biće sve u redu, danas je lep dan. Ja sam potvrdila da nosim dve devojčice, i kod tebe će biti sve kako treba. I u pravu si da je verovatno i kod tebe devojčica, one su izdržljivije i pravi borci. Čekamo te sa lepim vestima.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 12:20:53
|
|
|
|
Didy
|
Bubamarice, drzim fige da sve bude ok. Ja samo da vas sve pozdravim, veceras krecemo na more.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 17:03:15
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
buba.marice držim fige naajjjačeeee!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 17:42:00
|
|
|
|
Lota
|
buba marice, nadamo se lepim vestima.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 20:09:22
|
|
|
|
vocicana
|
Jao kako je to lepo, dve curice. dve sestrice. Cestitam, nisam znala da je blizanacka trudnoca.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 20:10:20
|
|
|
|
vocicana
|
Marice, nemoj se skirati. Drzim pesnice javi se naravno. Sve oci su uprte u ekran i u vesti od tebe.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:17:42
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Nema buba.marice da se javi nadam se samo da je sve u redu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:19:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson Nema buba.marice da se javi nadam se samo da je sve u redu I ja, vec bi nam se do sada javila!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:35:09
|
|
|
|
amdn
|
bice sve u redu, navijamo za BM
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:38:18
|
|
|
|
suzi kju
|
Nema je, ne zna ona da mi brinemo za nju...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:44:46
|
|
|
|
Didy
|
Slavi negde.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:46:13
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Didy lep provod na moru. Iskreno se nadam da si u pravu.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 22:18:14
|
|
|
|
vocicana
|
Nema je, bas sam . Nadam se da je sve dobro.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 22:19:15
|
|
|
|
vocicana
|
Didy lepo se izsuncaj i iskupaj, uzivaj, a mi te cekamo da nam kazes nesto lepo kada se vratis. Budi vredna
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 27.6.2015 5:48:17 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 27.6.2015 5:49:44
|
|
|
|
dijana1*
|
Nema BM, nadam se da je sve uredu Sa je nisu zadrzali u bolnici javila bi nam se sigurno da je kuci
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 27.6.2015 6:48:55
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Di i meni to još sinoć prošlo kroz glavu al reko aj da ne mračim možda je negde sa društvom a crkla joj bat. na tel. nije pored kompa i tako reko, ne mora baš nešto bzv da bude, mada mi je ipak malo čudno što je nema.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Ime za decaka?jeca83Kada pitaju sina Vasilija kako zeli da se zove brat on kaze -Vasilije to je najlepse ime! A mene interesuje vase misljenje?Svevlad (
13%)
Arsenije (
87%)
Ukupan broj glasova: 162Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!