marinchica -> RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] (24.6.2015 22:19:03)
|
Ma sta je njima na granici, duplira se, to je nabitnije. Sta te vise traumiraju???? Kao da nisi dovoljno pod stresom bila. Secam se moje zadnje posete mojoj tadasnjoj doktorki...proslo mesec dana braka, malo zakasnilo, ja otrcala na pregled i UZ. Gleda ona i kaze " Ovde cini mi se je neka vanmatericna,ali jos je mala, hmmmmm, moguce,, moguce da je ipak cista, ali svakako je endometrijum los. Ne znam sta da ti kazem, nisi trudna, a i da jesi, nije dobro. I imas dva mioma. Uh, velika. Nisi znala? To ce morati napolje. Uradi ti i krvnu sliku, ne daj Boze da nije, za svaki slucaj..." Maltene sam istrcala, muz mi je uzeo knjizicu. Trebalo mi je dva bensedina da se smirim, i pola sata sam se tresla kao prut u suzama. Posle sam se prebacila kod druge doktorke. Jos da mi je rekla da imam i treci jajnik i da je zaokruzila sliku. Krstilo se troje posle koji su gledali od lekara, pitali ko mi je sve to napricao. Mog muza kad je bio klinac, na sistematskom pregledu je doktorka htela da obreze. "Ne ne, moraces na obrezivanje, definitivno" Trcao je kuci kao bez duse, hoce da mu seku "djidju" kako je zvao tad svog...juznog drugara. Pa je moj svekar hteo da je bije sto mu je istraumirala dete. Drugaricu su mi polili kofom hladne vode u januaru na porodjaju...drala im se mnogo....smetalo im.(eeeej, kofom vode!) Saosecanje s drugima, uvek bilo na nivou kod lekara.... Cast izuzecima...
|
|
|
|