jabudic -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) (25.6.2015 14:26:12)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: jabudic Ja sam zezala moju svekrvu kad je bila tu, pošto joj sa njenim mužem ne ide, da joj nadjem nekog bogatog Rusa, pa pravac na jahtu [sm=smiley36.gif] A i ona se može reći žrtvovala, provela život sa mužem alkoholičarom, školovala sama djecu, sama zaradjivala, pošto je on sve pio, i trpjela ko zna šta. I šta joj je sad bolje? Niko od njih trojice je ne želi u svojoj kući. Ona je uvjek dobrodošla, ali ne da živi sa nama, kod mene prve. Mislim da je bolje bilo d as erazvela, udala opet, ili ne, ali bi i oni imali ljepše djjetinjstvo i njoj život ne bi prošao uzalud. Zato se ne treba djeci posvetiti 100%, nego misliti i na sebe. Šta, sad ona treba da kaže čitav sam život posvetila vama, sad ću da dodjem da živim kod vas? E pa ne može, taj npr mm nije više mali dječak koji ne može bez mame, on svoju mamu mnogo voli, ali ima ženu, imaće uskor troje djece, i za mamu tu nema mjesta. Kako god da zvuči, to je surova istina. Drage moje mame, gledajte sebe i svoje muževe dok ste na vrijeme, djecu volite najviše na svijetu, ali ne dozvolite da vam život prodje ugadjajući nekome ko neće moći da uzvrati. Sto si opasnaaaaaaaaaaaaaaaaaa[sm=jezicek.gif] Dosla sam da vas sve pozdravim, a morala sam da pecnem ovu lepojku[sm=smiley36.gif] [sm=hudicek.gif] Nego reci mi, kad si već tu, imaš li kakvu kuglu koja datume proriče? Da mi zabrkaš tamo dva puta? [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|