sonyasha -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) (24.6.2015 22:10:47)
|
UM, svaka tebi čast na entuzijazmu da praviš našto! Meni je vrhunac kuvanje rezanaca ili pirinča sa povrćem...nemam nešto entuzijazam, sve mi ispada, pada po podu, po meni [sm=smiley36.gif] meso i crni luk mi se žestoko gade tako da su ovi moji na dijeti/snalaženju! V jede u školici, a mm pati [sm=smiley36.gif] Meni je nešto dan proleteo, videla se sa kumom posle par meseci, pa zaginule na ekstra produženoj kafi, baš je prijali! Onda sa V celo popodne igranjac i džedaji [sm=smiley36.gif] malo mi je bolje ono stezanje u grudima, ali se bojim da mi to izazivaju punpice za astmu i tačno ću da flipnem! Kao biraj ili će da te steže u grudima ili da se gušiš[sm=zmeden.gif]naravno moja majka digla paniku i već mi maše sa spiskom lekara kod kojih moram da idem, a znate kako bi samo da prestane, da se družim samo i to retko sa ginekolozima! Izvinite što se iskukah![sm=smiley13.gif] Bubice, od srca ti želim da sve bude savršeno!!! Mrzim sabotere i one što mrače! Nažalost i loše se stvari dešavaju ali čovek ne može da preživi sve ako ne razmišlja pozitivno![sm=bravo.gif] Ženske, laka vam noć! Idem da se družim sa Bobićkom u horizontali(nenamerno zvuči bolesno [sm=smiley36.gif])[sm=smiley14.gif]
|
|
|
|