jabudic -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) (2.6.2015 14:06:07)
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica81 Jabude uživaj malo...stalno bi da radiš. Ostavi se posla,niko ti neće reći hvala...A nadam se da neces raditi kad se porodis, jer te dane/nedelje/godine ti niko neće vratiti ako ih ne iskoristiš sa ćerkicom... [sm=smiley31.gif] Tanjice, nisam uopšte opterećena poslom, stvarno mi je lagano. Dobro, nekad se desi da bude baš puno posla, ali uglavnom imam slobodu da radim kad hoću i koliko mogu, niko me ne pita. A kad već imam tu mogućnost da radim od kuće, tj. ne maltretiram se da se vozam do kancelarije, da sjedim tamo 8h itd, bzvz mi je da ne iskoristim tu mogućnost, nije malo 1200e mjesečno. A što se posla posle porodjaja tiče, mislila sam da počpnem tamo od oktobra- novembra, naravno ako se uhodamo, i uz pomoć mm. Iz istog razloga, vikendi su mi i onako slobodni, još je zimi laganica od posla, tamo do februara. A mm sad na bolovanju, prima 70% plate, što i nije malo, s obzirom da ima dobru platu, ali mi smo navikli na dobra primanja, a ovo mi je baš prilika da iskoristim i zaradim, a da se ne namučim... A moja će ćerkica imati posebno mjesto i prioritet u odnosu na sve [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|