|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat)
23.6.2015 20:55:28   
malena39
Drage moje user posted image , nisam se javljala duze jer smo sad kod mojih u Srbiji pa provodim vise vremena s njima nego na kompu. Isli smo na UZ juce, trebao je biti 4D ali im aparat nesto nije kako trebauser posted image . U svakom slucaju, pregled je bio detaljan I radili su fetalnu ehokardiografiju. Malac je odlicno, za 6 dana napredniji po uz, sve mu odlicno funkcionise...prije 4 nedelje je imao 250 gr a sad cijelih 550! Bogami pravi tatin sin (mm je rozen sa 5.5 kg). Okrenuo se, nije vise karlicno...I sto mi je bilo jako bitno nakon onih bolova koje sam imala prosle nedelje, totalno sam zatvorena, grlic je odlican I 35mm, plodove vode ima dovoljno I dobrog je izgleda...Sad mogu da odahnem I uzivam. Imate pozdrave od mene I bebe Denisa pa se cujemo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2126
23.6.2015 20:58:38   
Maraj
Malena super user posted image i ja treba da radim fetalnu ehokardiografiju....dr me salje zbog leka koji pijem u trudnoci ( prednison) Jer si ti to radila zbog nekog odredjenog razloga?

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 2127
23.6.2015 20:59:27   
Anoniman
Malena super!

Maraj to svi uglavnom radeuser posted image i j sam sa U...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2128
23.6.2015 21:02:17   
Maraj
Ozbiljno! Pa mene ova moja dr iz Doma zdravlja isprepadala.... Taj lek pijem zbog antitela koja imam da mi se ne aktiviraju u trudnoci tj da ne napadnu plod. I to pijem po preporuci hematologa. I sad moja dr iz Doma zdravlja panici i kao da odradim to zbog tog leka....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2129
23.6.2015 21:03:25   
Anoniman
Ja sam to radila sa U ,ali kasnije, cini mi se oko 30 te nedeljeuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2130
23.6.2015 21:05:04   
Maraj
Tako cu i ja biti otprilike.... zvala sam jos pre mesec i po dana da zakazem u Visegradskoj. Zakazali mi za kraj jula meseca

< Poruku je uredio Maraj -- 23.6.2015 21:07:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2131
23.6.2015 21:06:28   
Anoniman
Bice sve ok! Je li ujutru ides na uz ?

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2132
23.6.2015 21:08:41   
Maraj
Da... imam zakazano u 10:30 al suzi je bila i kaze da svim ženama zakazu u to doba...pa kad me prozovu....ima da se nacekam....al ide mama sa mnom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2133
23.6.2015 21:10:49   
suzi kju
Ala ste ispisale za sat vremena.
Meni muz dosao pa išli malo prošetali, pojeli po palačinku, ja danas jela neke nektarine i evo me na wc šolji user posted image
Maraj naoružaj se strpljenjem, mada mozda i brzo završiš, nikad se ne zna tamo sa njima.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2134
23.6.2015 21:11:01   
janabons
Cao...
Vidim da ste se bacile na neka glasanja, gde treba da glasam za vas?
Ova moja mala u stomaku je bas nemirna, sestra joj je bila mnogo mirnijauser posted image
Lidija, pritisak je u dz bio nizi verovatno zbog dejstva leka koji si popila...najbitnije je da si pod terapijom. I ja imam prizmin aparat za pritisak, pouzdan je. Meni s tim nema zezanja, kad pokaze visoko, onda je visoko...imam gorko iskustvo s tim iz prethodne trudnoce( da ne mracim), u svakom slucaju bitno je da si krenula s terapijomuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2135
23.6.2015 21:12:10   
Maraj
Znam samo da sam se dogovorila sa mamom da posle idemo na picu user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2136
23.6.2015 21:13:07   
Anoniman
Maraj u dz se uvek ceka, i ja cekam, bude bas guzva...

Jana sutra krece glasanje javljamo koji smo brojuser posted image hvala unapred :)
E i kod mene obrnuta situacija , U bila bas nemirna, ova mala je mirnijauser posted image kako ce da vam se zove seka?

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 2137
23.6.2015 21:47:17   
janabons
NAjverovatnije ce se zvati kao moja sestra -MAja...nekom je to glupo,ali ja moju sestru obozavam,u zivotu smo jedna drugoj najveca podrska, a ime joj je prelepouser posted image
Aj javite sutra, pa da glasamouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2138
23.6.2015 23:53:31   
malena39
Maraj izvini sto si dugo cekala...nece da mi otvori rr sa kompa....ja sam htjela 4d a oni zakazali I ovo kao usput...jer to ista dr radi. Kad im se pokvario 4d oni me nisu otkazali jer su imali I ovo na spisku. Ma nema veze bar znam da je sve ok. Jedino sto je tako blesavo namjestila monitor da sam ja vidjela vrlo malo ali zato se mm nauzivao

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2139
24.6.2015 4:58:45   
Lisa Simpson
Ha ha ha malena biće da ona nije blesavo namestila monitor nego ga namestila tati, oni imaju veći autoritet kod lekara. Očito da doktori smatraju da mame tu i nisu neki bitan faktoruser posted image

Maraj a zar to nisu mogli da ti urade u Frontu nego moraš u Višegradsku?user posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 24.6.2015 5:02:46 >

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 2140
24.6.2015 6:52:09   
Maraj
Dobro jutro drage
hvala na odgovorima....
lisa dr me uputila prvo u Tirsovu da odradim to a oni me prebacili za Visegradsku. Pojma nemam zasto ne u Frontu..... da l se to tamo radi....

Inace ja pojela bananu sad pijuckam caj pa cu da se spremam...oko 9 odoh u Front.

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 2141
24.6.2015 7:03:05   
superm
Maraj, ja sam u prethodnoj trudnoći radila fetalnu ehokardiografiju, u Višegradskoj. Dr je hteo 'nešto' da proveri. To je uz, izgleda kao običan pregled. Nije strašno.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2142
24.6.2015 7:07:03   
superm
Pročitala sam sve vaše poruke. Hvala vam, drage moje! Moram da priznam da je moj muž više od mene uzbuđen zbog devojčice. To mu je bila veeelika želja. Zato sam mu i prepustila izbor imena. Nek je živa i zdrava i ona i naši sinovi. I sva deca! user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 2143
24.6.2015 7:14:06   
sonyasha
Dobro jutrouser posted image !
Maraj, nestrpljivo te čekamo sa izveštajem user posted image
Superm, divno za devojčicu, i drago mi je da je sve savršeno!user posted image
Ja razmišljam da odem iduće nedelje na UZ privatno, da se častim user posted image proćiće tri nedelje od dabla a i nisam videla bebicu uopšte osim kad je bila tačkica jer sve idem državno!
Želim vam lep danuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2144
24.6.2015 7:54:13   
Anoniman
jutrouser posted image
sinoc sam pokusavala 2 sata da udjem na rr nije htelouser posted image user posted image
sony postala si kao ja ma idi sta te brigauser posted image ja pocetkom jula imm u dz.... tu nista ne vidim na monitoru, a kod moje dr privatno imam ogroman lcd ekran i sita se nagledam, i nadam se da ce mi stvarno sledeci put odraditi 4d sa sve slicicama postajem nestrpljivauser posted image mislim hvala joj sti m dzae ukljuci da je gledam na 4d desestak minuta ali hocu sliciceeeeuser posted image

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 2145
24.6.2015 7:56:36   
superm

IZVORNA PORUKA: Unina mama

sinoc sam pokusavala 2 sata da udjem na rr nije htelouser posted image user posted image

Isto, valjda je pao server user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2146
24.6.2015 8:00:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: superm

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Isto, valjda je pao server user posted image

doro je pa su resili, bilo je bas bezveze bez rr!
superm he li beba definitivno Masa?user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 24.6.2015 8:01:22 >

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 2147
24.6.2015 8:55:51   
janabons
DObro vam jutro!
KAd smo vec kod tog uz u Visegradskoj , i ja treba da ga uradim,mislim da mi je to moj dr pominjao..Sutra idem, pa cu videti,rekao je da cemo tad zakazati, on mi rece da sve njegove trudnice to rade.Znam da su obe moje drugarice sto su vodile trudnocu kod njega radile, ja sam prosli trudnocu vodila u Frontu i nisam to radila, ali koliko sam skapirala, to je ekspertni uz, i 4d kad radite, radi vam se obavezno fetalna ehokardiografija. Meni je dr rekao da ako sve bude u redu na ovom uz, nema potrebe da idem na 4d privatno, ali ja sam vec zakazala kod Zivanica, sto je sigurno...sigurno je.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2148
24.6.2015 9:01:33   
jabudic
Samo da vam se javnem, ustala sam rano da radim, dok nije još vrućina, ali sin za mnom ustao u roku od minut.
Mi smo od danas u 9. mjesecuuser posted image i jutros sam uspjela da spalim stomak na vrucoj ringli user posted image
I ja sam pokusavala sinoc na rr, ali sam mislila da je moj net loš.
Poljubac za sve!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2149
24.6.2015 9:12:11   
mlada_mama

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

user posted image user posted image user posted image ja gledam drugi spisak, ja sam dijani rr poslala poruku da me stavi na spisak al skoro user posted image sad kad pogledah spisak vidim da sam prva user posted image
14.07

Sada si i na prvoj strani.
Sigurna sam da sam te stavila. Ne znam kako te nije bilo. Ko mi god posalje pp odmah ga upisem da ne bi zaboravila.
Al si usitnilauser posted image taman da izvidis situaciju da se nije nesto promenilouser posted image

zahvaljujem user posted image nemoj da bi me koja gurnula pa preko mene user posted image ocem prva i gotovo.
ja pijem kafu, citam vas pomalo, pa odoh da pravim dorucak, jabudic user posted image kako si to uspjela bem mu misa, i ja svuda zapinjem sa stomakom, sudje jedva perem, moram da se iskrivim sva, al jos malo. Kod nas danas kisaaaa, nzm kako cu do grada da pokupujem stosta a ne da mi se biti u kuci user posted image

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here