Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 20:55:28
|
|
|
|
malena39
|
Drage moje , nisam se javljala duze jer smo sad kod mojih u Srbiji pa provodim vise vremena s njima nego na kompu. Isli smo na UZ juce, trebao je biti 4D ali im aparat nesto nije kako treba . U svakom slucaju, pregled je bio detaljan I radili su fetalnu ehokardiografiju. Malac je odlicno, za 6 dana napredniji po uz, sve mu odlicno funkcionise...prije 4 nedelje je imao 250 gr a sad cijelih 550! Bogami pravi tatin sin (mm je rozen sa 5.5 kg). Okrenuo se, nije vise karlicno...I sto mi je bilo jako bitno nakon onih bolova koje sam imala prosle nedelje, totalno sam zatvorena, grlic je odlican I 35mm, plodove vode ima dovoljno I dobrog je izgleda...Sad mogu da odahnem I uzivam. Imate pozdrave od mene I bebe Denisa pa se cujemo
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 20:58:38
|
|
|
|
Maraj
|
Malena super i ja treba da radim fetalnu ehokardiografiju....dr me salje zbog leka koji pijem u trudnoci ( prednison) Jer si ti to radila zbog nekog odredjenog razloga?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 20:59:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Malena super! Maraj to svi uglavnom rade i j sam sa U...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 21:02:17
|
|
|
|
Maraj
|
Ozbiljno! Pa mene ova moja dr iz Doma zdravlja isprepadala.... Taj lek pijem zbog antitela koja imam da mi se ne aktiviraju u trudnoci tj da ne napadnu plod. I to pijem po preporuci hematologa. I sad moja dr iz Doma zdravlja panici i kao da odradim to zbog tog leka....
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 21:03:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam to radila sa U ,ali kasnije, cini mi se oko 30 te nedelje
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 21:05:04
|
|
|
|
Maraj
|
Tako cu i ja biti otprilike.... zvala sam jos pre mesec i po dana da zakazem u Visegradskoj. Zakazali mi za kraj jula meseca
< Poruku je uredio Maraj -- 23.6.2015 21:07:24 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 21:06:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Bice sve ok! Je li ujutru ides na uz ?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 21:08:41
|
|
|
|
Maraj
|
Da... imam zakazano u 10:30 al suzi je bila i kaze da svim ženama zakazu u to doba...pa kad me prozovu....ima da se nacekam....al ide mama sa mnom
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 21:10:49
|
|
|
|
suzi kju
|
Ala ste ispisale za sat vremena. Meni muz dosao pa išli malo prošetali, pojeli po palačinku, ja danas jela neke nektarine i evo me na wc šolji Maraj naoružaj se strpljenjem, mada mozda i brzo završiš, nikad se ne zna tamo sa njima.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 21:11:01
|
|
|
|
janabons
|
Cao... Vidim da ste se bacile na neka glasanja, gde treba da glasam za vas? Ova moja mala u stomaku je bas nemirna, sestra joj je bila mnogo mirnija Lidija, pritisak je u dz bio nizi verovatno zbog dejstva leka koji si popila...najbitnije je da si pod terapijom. I ja imam prizmin aparat za pritisak, pouzdan je. Meni s tim nema zezanja, kad pokaze visoko, onda je visoko...imam gorko iskustvo s tim iz prethodne trudnoce( da ne mracim), u svakom slucaju bitno je da si krenula s terapijom
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 21:12:10
|
|
|
|
Maraj
|
Znam samo da sam se dogovorila sa mamom da posle idemo na picu
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 21:13:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj u dz se uvek ceka, i ja cekam, bude bas guzva... Jana sutra krece glasanje javljamo koji smo broj hvala unapred :) E i kod mene obrnuta situacija , U bila bas nemirna, ova mala je mirnija kako ce da vam se zove seka?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 21:47:17
|
|
|
|
janabons
|
NAjverovatnije ce se zvati kao moja sestra -MAja...nekom je to glupo,ali ja moju sestru obozavam,u zivotu smo jedna drugoj najveca podrska, a ime joj je prelepo Aj javite sutra, pa da glasamo
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 23.6.2015 23:53:31
|
|
|
|
malena39
|
Maraj izvini sto si dugo cekala...nece da mi otvori rr sa kompa....ja sam htjela 4d a oni zakazali I ovo kao usput...jer to ista dr radi. Kad im se pokvario 4d oni me nisu otkazali jer su imali I ovo na spisku. Ma nema veze bar znam da je sve ok. Jedino sto je tako blesavo namjestila monitor da sam ja vidjela vrlo malo ali zato se mm nauzivao
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 4:58:45
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ha ha ha malena biće da ona nije blesavo namestila monitor nego ga namestila tati, oni imaju veći autoritet kod lekara. Očito da doktori smatraju da mame tu i nisu neki bitan faktor Maraj a zar to nisu mogli da ti urade u Frontu nego moraš u Višegradsku?
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 24.6.2015 5:02:46 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 6:52:09
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage hvala na odgovorima.... lisa dr me uputila prvo u Tirsovu da odradim to a oni me prebacili za Visegradsku. Pojma nemam zasto ne u Frontu..... da l se to tamo radi.... Inace ja pojela bananu sad pijuckam caj pa cu da se spremam...oko 9 odoh u Front.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 7:03:05
|
|
|
|
superm
|
Maraj, ja sam u prethodnoj trudnoći radila fetalnu ehokardiografiju, u Višegradskoj. Dr je hteo 'nešto' da proveri. To je uz, izgleda kao običan pregled. Nije strašno.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 7:07:03
|
|
|
|
superm
|
Pročitala sam sve vaše poruke. Hvala vam, drage moje! Moram da priznam da je moj muž više od mene uzbuđen zbog devojčice. To mu je bila veeelika želja. Zato sam mu i prepustila izbor imena. Nek je živa i zdrava i ona i naši sinovi. I sva deca!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 7:14:06
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro ! Maraj, nestrpljivo te čekamo sa izveštajem Superm, divno za devojčicu, i drago mi je da je sve savršeno! Ja razmišljam da odem iduće nedelje na UZ privatno, da se častim proćiće tri nedelje od dabla a i nisam videla bebicu uopšte osim kad je bila tačkica jer sve idem državno! Želim vam lep dan
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 7:54:13
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro sinoc sam pokusavala 2 sata da udjem na rr nije htelo sony postala si kao ja ma idi sta te briga ja pocetkom jula imm u dz.... tu nista ne vidim na monitoru, a kod moje dr privatno imam ogroman lcd ekran i sita se nagledam, i nadam se da ce mi stvarno sledeci put odraditi 4d sa sve slicicama postajem nestrpljiva mislim hvala joj sti m dzae ukljuci da je gledam na 4d desestak minuta ali hocu sliciceeee
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 7:56:36
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama sinoc sam pokusavala 2 sata da udjem na rr nije htelo Isto, valjda je pao server
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 8:00:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: superm IZVORNA PORUKA: Unina mama sinoc sam pokusavala 2 sata da udjem na rr nije htelo Isto, valjda je pao server doro je pa su resili, bilo je bas bezveze bez rr! superm he li beba definitivno Masa?
< Poruku je uredio Unina mama -- 24.6.2015 8:01:22 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 8:55:51
|
|
|
|
janabons
|
DObro vam jutro! KAd smo vec kod tog uz u Visegradskoj , i ja treba da ga uradim,mislim da mi je to moj dr pominjao..Sutra idem, pa cu videti,rekao je da cemo tad zakazati, on mi rece da sve njegove trudnice to rade.Znam da su obe moje drugarice sto su vodile trudnocu kod njega radile, ja sam prosli trudnocu vodila u Frontu i nisam to radila, ali koliko sam skapirala, to je ekspertni uz, i 4d kad radite, radi vam se obavezno fetalna ehokardiografija. Meni je dr rekao da ako sve bude u redu na ovom uz, nema potrebe da idem na 4d privatno, ali ja sam vec zakazala kod Zivanica, sto je sigurno...sigurno je.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 9:01:33
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da vam se javnem, ustala sam rano da radim, dok nije još vrućina, ali sin za mnom ustao u roku od minut. Mi smo od danas u 9. mjesecu i jutros sam uspjela da spalim stomak na vrucoj ringli I ja sam pokusavala sinoc na rr, ali sam mislila da je moj net loš. Poljubac za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 24.6.2015 9:12:11
|
|
|
|
mlada_mama
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: mlada_mama ja gledam drugi spisak, ja sam dijani rr poslala poruku da me stavi na spisak al skoro sad kad pogledah spisak vidim da sam prva 14.07 Sada si i na prvoj strani. Sigurna sam da sam te stavila. Ne znam kako te nije bilo. Ko mi god posalje pp odmah ga upisem da ne bi zaboravila. Al si usitnila taman da izvidis situaciju da se nije nesto promenilo zahvaljujem nemoj da bi me koja gurnula pa preko mene ocem prva i gotovo. ja pijem kafu, citam vas pomalo, pa odoh da pravim dorucak, jabudic kako si to uspjela bem mu misa, i ja svuda zapinjem sa stomakom, sudje jedva perem, moram da se iskrivim sva, al jos malo. Kod nas danas kisaaaa, nzm kako cu do grada da pokupujem stosta a ne da mi se biti u kuci
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zna li beba u stomaku šta mama jede?Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?