GagaT -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) (19.6.2015 13:22:39)
|
Dobar dan drage ringerajke. Evo nakon nekog vremena reko da vidim sta vi radite i kako ste. Onako sam bacila oko povrsno i vidim sve je u najboljem redu hvala bogu. Ja sam od ponedeljka na godisnjem zvanicno, ostajem 5 nedelja. Ono sto se samnom desava jeste da mi bebica lezi nisko pa imam i boluckanja u donjem stomaku i mokrim vrlo cesto. Razmisljam da kupim trudnicki pojas koji bi mi dao podrsku za ledja i stomak. Moja doktorica se slaze sa tim da mogu da pokusam. Inace mucnine su tu i tamo, zavisno sta i koliko jedem. Desava se da povratim s vremena na vreme jos uvek. Smetaju mi krastavac, beli luk, crni luk, zacinjena jela, paprika, masno. Ali mislim da mi to ima vise veze sa gastritisom nego sa trudnocom, jer mi to sve smetalo i pre trudnoce. Eto tako mile moj, ja vise necu imati ultra zvukova, do sada sam imala tri i posto je sve u redu nema potrebe da vise skode bebi. Tako su mi rekli. Imala bi jos UZ u slucaju da ne daj boze nesto nije u redu i da za tim ima potrebe, inace kako kazu ovde praktikuju da puste bebu da uziva i da je ne uznemiravaju jer oni znaju da UZ nije dobar za bebu. Toliko od mene za sada, malo je poduzi post ali oprosticete mi :) Sve vas puno volim i ljubim. Ostajte mi dobro
|
|
|
|