|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat)
19.6.2015 7:58:26   
suzi kju
Dobro jutroooooo...
Chipsy Šerpi Jovice nismo vas zaboravile, znamo da ste sada zauzete mame.

< Poruku je uredio suzi kju -- 19.6.2015 7:59:09 >

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1676
19.6.2015 8:51:59   
jekiki
Dobro jutro user posted image
Cestitam na lepim UZ, a mamama zelim da uzivaju sa svojom decicom user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1677
19.6.2015 9:16:13   
Maraj
Jekiki, danas ti i ja 25.nedelja user posted image

Mene od juce malo stomak bolucka ....nije to ustvari boluckanje vec kao blagi blagi pms. Jer imate vi slicne simptome? Inace lezim na levom boku i bekan samo tuce u levu stranu user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1678
19.6.2015 9:18:40   
Valerie
maraj, isto mi bilo juce i prekjuce, plus mi se zategao stomak kao balon. na srecu nije nista. sad je proslo

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1679
19.6.2015 9:24:23   
jess021
Dobro jutro, mm i ja pijemo kafu, pa na turneju. Prbo kod njegove tetke u BG, pa kod moje u Novu Pazovu. Nesto sam komirana, jedva sam ustala.
Poljubac za Serpi, Chipsy i Jovicuuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1680
19.6.2015 9:24:32   
Anoniman
jutrouser posted image
serpi, chipsy, jovice nismo vas zaboravile...

ja malopre ustala, nesto mi je muka, ne bi me iznenadilo da opet krene povracanjeuser posted image

(odgovor članu Valerie)
  Direktna veza do poruke: 1681
19.6.2015 9:44:41   
jabudic
Jutro i od nas. Ja sam loše spšavala, sad me boli glava. obradovah se da imam Paracetamol, ali istekao mu rok.
Jovice, Šerpi, Chipsy, ni slučajno vas nismo zaboravile! Baš sam se pitala šta je sa Chišpsy, ali rekoh javiće se već kad uhvati vremena. I ja ću vam se uskoro pridružiti u zaboravu user posted image

UM, rekoh li da ne postoji trešnja bez crva user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1682
19.6.2015 9:51:19   
Anoniman
Jabudicu od sutra si u 36 nedeljiuser posted image user posted image jos malo pa u zaboravuser posted image user posted image

Pa nije ni cudo sto je meni gvozdje dobro, ko zna koliko sam ih pojela u majskimuser posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1683
19.6.2015 9:55:41   
suzi kju
Uh Jabudic baš se približilo, jesi ti sledeća ilinima nekog pre tebe, nisam gledala spisak skoro. Leti vreme.
UM user posted image ne sekiraj se, u majskim nema crvića, garantujem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1684
19.6.2015 9:59:00   
jabudic
Suzi, ima Mlada mama, Boka i ja.
Sve smo tu blizu. S tim što mi Boka reče da će njoj raditi CR do 10/07, tako da će vjerovatno ona biti prva.
Mada i Mlada mama ima fore do 10 user posted image
Mada i ja znam da probijem termin po 10 dana, tako, ćeraćemo se još user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 19.6.2015 10:09:02 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1685
19.6.2015 10:09:14   
mlada_mama
Jutro, ja kafa, dorucak, sad sjela.
Danas suncano pa cu prati ves, malo po kuci, kako ste vi zenice?
Ja sledece sedmice odoh u zadnju kupovinu pre bolnice, ove sitnice za mene i pelene i to je to, da ne razmisljam dal cu sve stici.
Jabudic, ja sve teze podnosim ovo, znas kad bi htjela sto prije da se zavrsi, teska sam bas, sve me pocinje boliti, ne jedem normalno, ne spavam, samo kukam, nisam nizasta.

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1686
19.6.2015 10:12:51   
jabudic
Mm, same here user posted image
Užasno spavam, po pola noći sam u polusjedećem položaju, pa kad me uhvati san srozam se dolje. Krevet mi je tvrd, tj. sve me boli. Rekla sam mm da mi izmisli neke konope koji se vežu za plafon i u njih da se umotam kao Spajdermen, da ne dohvatam ništa tjelom. Najgore su mi noge, vrele su, sve cupkam kao nervni bolesnik. Jutros se okliznuh na stepeništu, za malo vrat da polomim, samo mi je to falilo.
I ja se iskreno nadam da će ranije, baš se jedva vučem.

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 1687
19.6.2015 10:17:47   
Frcokla
Dobro jutro i od nas.
Evo da podelim svoj jutarnji ritual sa vama. Pošto mm ode na posao, mi se vratimo u krevet, naspavamo, i onda se prvo lepo ispričam s mojom bebom. Kako ćemo se uskoro maziti i gde cu ga sve voditi.. user posted image
I tako je svako jutro. A on uživa, vidim, rasteže se, stomak sve skakuće.

Inače kad je noćno spavanje u pitanju, još uvek spavam dobro, s tim što ustajem po ko zna koliko puta na wc. user posted image

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1688
19.6.2015 10:20:12   
mlada_mama
Muke zive, hahaha
sa S sam imala problem sa zuci na kraju trudnoce, sad svasta pomalo i eto to ti je, nikad s mirom, al nek je sve ok sa bebanom pa ja manje vise, nedostajace mi te muke kad dodjem iz bolnice :)
ja samo ponavljam mm da ne idem nikuda dok ne budem mogla da disem, prvi put su me zeznuli, odma u radjaonu sa 1.5cm bez bolova pa se jadna presavijala 21 sat, eee nece ovaj put :D presavijacu se al kod kuce
do kad dr smatraju nedonosce, 37?

< Poruku je uredio mlada_mama -- 19.6.2015 10:21:34 >

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1689
19.6.2015 10:25:53   
jabudic
Da, ja mislim da si sa 37+1 u terminu.
Ja sam prošli put imala neke blage kontrakcije, na 2-3 minuta, dok smo mi stigli iz Budve do Cetinja, ja skroz otvorena user posted image

Direktna veza do poruke: 1690
19.6.2015 10:29:47   
mlada_mama
aham, ja sam ti nekih 15minuta voznje od bolnice, i stvarno ne mislim raniti, posto mi je drugo znacu prepoznati kontrakcije, a bome ih i mjeriti, svi kazu da je lakse kad ne lezis zakovan za krevet,a kod nas je nazalost tako, nema mrdanja, samo s kuka na kuk i to ti je, nadam se da ce biti kako sam planirala, jedino ako mi opet ne pukne vodenjak , onda moram odmah

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1691
19.6.2015 10:34:59   
jabudic
Ja sam prvi put ležala jedno 4h do porodjaja.
A drugi put došla otvorena, šetala da se spusti beba, igrala igricu na telefonu, pri kraju mi priključiše indukciju, ja još uvjek igram igricu, puče vodenjak, povedoše me u salu i posle 15 min se rodi džin user posted image

A noćas sam se tako utripovala. Zaboljele me užasno grudi u snu, i shvatim da sam legla u nekom malom brusu i skinem ga. I ono lagano prestaje, ali dok nije skroz prestalo ja sam kroz san umislila kako mi je krenulo mlijeko, a beba se još nije rodila, pa ne znamšta da radim, kako da ga sačuvam do porodjaja user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 19.6.2015 10:37:02 >

Direktna veza do poruke: 1692
19.6.2015 10:42:00   
Frcokla
I ja sam čula da si u 38. u terminu, odnosno beba A i posteljica su zreli.
Za nedelju dana imam redovan pregled, pa se nadam da će mi kontrole skratiti na dve nedelje. Onda bi već mogli pričati o CR.
Ja se super osećam još uvek, osim kad prošetam, sad već osećam težinu i pritisak na dole.
Niti jednom nisam imala one lažne kontrakcije..
Pojas nosim svaki dan, puno znači.
Pričate li vi svojim bebama?!

Ja sam i dalje mršava i samo stomačić raste, i onda mi je sva težina tu. Verujem da će biti sve teže... Aplikacija broji još nekih 50-ak dana. user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1693
19.6.2015 10:44:15   
Frcokla
Jabudic, A zašto nosiš brus dok spavasuser posted image ne smeta ti?
Meni su grudi odavno splasnule, normalne su, kao i da nisam trudna..

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1694
19.6.2015 10:47:26   
Anoniman
Frcokla ja pricam, mada mi se cini da sam Uni vise pricala, i da sam je vise mazilauser posted image

Inace ja sam sledeci vikend trebala da imam redovan pregled, i sada se razmisljam da zovem moju dr da vidim kada danas radi i ako radi popodne da idem na 4duser posted image posto su majstori zavrsili stavili su prvu plocu, i mm ima vremena..

(odgovor članu Frcokla)
  Direktna veza do poruke: 1695
19.6.2015 10:51:54   
jabudic
Ja ne pričam, zaista ne stižem pored ova dva brbljivka, računam da joj ništa neće faliti user posted image
Frcokla, obično ne spavam u brusu, nego ga sinoć zaboravih skinuti.

< Poruku je uredio jabudic -- 19.6.2015 10:55:18 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1696
19.6.2015 10:55:16   
mlada_mama
Ja ne pricam, S prica za obe ahhaha, samo brsla od kako je bacila dudu, njen vrisak cuje i u stomaku jadnice user posted image
mene sad polako brine njena adaptacija na njega, frka trka plakanje noc jaoooj, inace je dobro djete nemam na sta da se pozalim nadam se da ce lako biti.
Ja imam lazne kontrakcije pogotovo kad lezim il sjedim pa ustanem, i nocu ih osjetim, kad se okrecem, kontrolu ne mogu docekati, tek 03.jula me narucila.
Ja sam u kuci uvijek u onom sportskom grudnjaku, kupila sam sebi neki dan novi za bolnicu, ne mogu bez ikakvog, bas se ruzno osjecam, jedino kad idem negdje onda obucem ovaj pravi

< Poruku je uredio mlada_mama -- 19.6.2015 10:56:53 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1697
19.6.2015 11:01:12   
jabudic
I ja svakodnevno imam kontrakcije, bar ujutro i uveče.
Ono kao da ću da dobijem, pa se preznojim koliko zaboli user posted image
Zanimljivo da uopšte nemam nikakvu frku, toliko sam opuštena da ni porodilište nisam izabrala. user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 19.6.2015 11:02:06 >

Direktna veza do poruke: 1698
19.6.2015 12:56:49   
Anoniman
Ja odoh popodne na uz, kod moje druser posted image nadam se 4d-u, ali me tako uhvati neka trema pred uz i zaboli stomak, smao da ne bude opet kontrakcijauser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1699
19.6.2015 12:59:16   
suzi kju
UM pa skoro si bila user posted image ti si šašava, ali ako, idi, u koliko sati ti je zakazano?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here