|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat)
13.6.2015 17:11:27   
superm

IZVORNA PORUKA: Maraj

Superm daj slike haljinica user posted image

Rado al još ne znam da kačim slike! user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1201
13.6.2015 19:32:29   
jabudic
Nigdje nikoga danas.
Mi bili u nabavci, rucali kasno, ja pravim cheese cake, momci odose da prosetaju po sumi, sa sve vodom, keksom, jabukama, glume neke planinare.user posted image

Izasli su mi ooogromni hemoroidi, lagano postajem pravi invalid user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1202
13.6.2015 19:36:36   
Maraj
Jabudic ti imas prave izvidjace u kuci user posted image
Ne znam sta da ti kazem za hemoroide....imas jos da guras....peobaj da se ne napinjes meni donat voda stvarno razredi stolicu

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1203
13.6.2015 20:49:04   
superm
Jabudic, a da probaš sa kantarionovim uljem. Nešto mi je to sad u glavi, možda i grešim!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1204
13.6.2015 20:53:25   
suzi kju
Uh Jabudic znam kako je to bolno, ja sam to imala nakon nake operacije, ruzno sećanje. Sećam se da je meni mama tada nabavila negde neki melem i prošlo je.

Ja sedim na terasi, pločice su vruće. Skidala lak sa nogu i ovo više ne ide, htela da namazem drugi ali sam odustala. Sutra depilacija, feniranje pa prekosutra u bolnicu.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1205
13.6.2015 21:10:46   
jabudic
Ma super je meni stolica citavu trudnocu, bas nemam tih problema, ali vjerovatno sam vec teska zena user posted image

Suzi, ja jedva vezem pertle user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1206
13.6.2015 21:50:00   
Anoniman
Dobro vece.
Jabudic ne znam sta da ti kazem za hemoroide, izdrzi jos malo, ili neku kremu da porbas sto sme u user posted image

Moja U je veceras prvi put osetila bebku i to 2x, ja je osetim da lupka i kazem U stavi rucicu i ona se odusevila...

Malopre sam popila kritiku od moje sveki jetrve i njene snajke kako kupujem prerano za bebu, pa sto sam uzela kolica, njoj je sve svekrva sredilauser posted image

I na kraju se sapletem za neku stafnu u dvoristu od gradilista i zamalo padnem na stomak, sva sreca zadrzala sam se za ogradu...

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1207
13.6.2015 22:15:46   
suzi kju
Jooj bre UM moraš da se paziš.
A za kupovinu, kakve veze ima, radi ti po svom nahođenju, svi mi imamo neki stav što se toga tiče, ti se pridrzavaj svog. Ja nisam sujeverna i ne verujem u će bapske priče, i ja bih kupovala po nešto ali neću dok ne utvrdimo pol definitivno. Valjda će mi reći u ponedeljak.
A Una verujem da je presrećna, sad će stalno da mazi seku.

Nema nam je Sagitarius...

< Poruku je uredio suzi kju -- 13.6.2015 22:16:17 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1208
13.6.2015 22:27:41   
mlada_mama
Vece, mi bili u setnji, do parka i nazad, crkoh..nisam vise za hodanja, na pola puta boli stomak, ledja, noge..pihhh
zna li neko sta je sa nina26? ne javlja se ni ona

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1209
13.6.2015 22:28:32   
Maraj
O um pazi. Ma tako kad ti napune glavu i isprapadas se sav onda i neka glupost kad se desi povezujes je sa tim "zvocanjima" . Radi ti kako mislis da je najbolje sta te briga ne deranziraj se. Samo se pazi u tom dvoristu sada. Gde su majstori tu je i haos....

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1210
13.6.2015 22:35:18   
Anoniman
Suzi , Maraj ma ja sam i sa Unom kupovala u 7 mesecu, ja se ne opterecujem, ne daj Boze moze krenuti i sa tim i bez toga po zlu, ali kakve su ti misli takav ti je zivot... nema lepse kupovine od one za svoju bebu, pa uglavnom od drugog deteta se sve i ima, i sta sada treba raditi bacati ti, jer se ne valja unapred, pa kada se novo rodi kupiti opetuser posted image
a po dvoristu moram da se pazim, ionako sam seprtlja sada u user posted image jos vecauser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1211
13.6.2015 22:43:02   
suzi kju
Jooj UM i ja sam trapava mnogo, mm me često zove smota i trapava jer samo ja mogu da se udarim, padnem i sl gde niko ne moze.
A kupuj slobodno, i ja ću zdravlje od Boga još malo da počnem.
Što ti kazeš ako nešto pođe po zlu, žalićemo svakako i previše, nebi garderobica uticala na to.
Uzivaj ti i radi kako misliš da treba. Ja uzivam da gledam stvarčice a mogu misliti kad budem išla u kupovinu, milina!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1212
13.6.2015 23:15:42   
superm
Um, radi kako se osećaš a jetrve,strine, i ostale 'baba žvake' nemoj slušati!
Ja sam barem takva, živim svoj život kako hoću, vrlo jasno dajem do znanja svima da mi se u život ne mešaju ni slučajno inače umem da budem vrlo drastična. user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1213
14.6.2015 0:07:20   
dijana1*
Sto mrzim te bapske price. Ja sam 2.5 meseca ranije kupila par stvarcica i sveki prokomentarisala onako sa uzdahom da to nije dobro i ja se porodim posle 15 dana. Mogu misliti sta joj je bilo u glavi. Ja u to ne verujem i kupicu kada mi se kupuje. A ni ti ljudi sto komentarisu mi nisu jasni.
UM pazi se u dvoristu.
Al je vruce!!!! Poludecu! A ovde nemamo klimu. Jedva cekam da se vratim u BL.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1214
14.6.2015 6:49:33   
Maraj
Dobro jutro drage user posted image
jao sto je vruce.....kako li ce tek kasnije biti....
kad smo kod trapavosti ja nikad nisam bila trapava a sada u user posted image pa to je strasno.... svaki rucak sam "obesila" na majici....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1215
14.6.2015 7:29:29   
adulence
ja vec budna i spremam se,a sada cu i Ivu da budim,da je spremim pa idemo kod prijatelja slave cerkici danas rodjendan...Idemo na kosutnjak,ali prvo do njih pa ce nas oni povesti ....iskreno nisam nesto luda za rodjendanom po ovakvom vremenu,ali odosmo malo dok nije pakao,pa kod mog tate,on ima bazen Ivka se juce ceo dan kupala...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1216
14.6.2015 7:31:48   
suzi kju
Dobro jutro i od mene.
Ja budna negdr od 6h, malopre ustala, gledam fudbal pa da prenesem mm kad ustane, igraju nasi mladi sa USA.
Trebali bi do pijace dok nije ugrejalo mnogo.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1217
14.6.2015 8:16:34   
sonyasha
Dobrooo jutro!
Um, samo ih ne slušaj, kako su ti već rekle ženske svi mi imamo stav po tom pitanju i niko ne bi trebalo da se meša pa čak ni komentariše! Baš se ježim na te priče! Inače, naravno i ja sam u trudnoći baš smotana i izgubljena, zato baš idem često ko po jajima user posted image a čim priđem kuhinji sva sam u flekama, više nije ni iritantno nego samo smešnouser posted image
Mi ćemo, nadam se, do Olimpa kada se muški bude, a popodne imamo rođendanac kod Vojinove najbolje drugariceuser posted image
Jel neko za kaficuuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1218
14.6.2015 8:19:06   
suzi kju
Sonyasha dala si mi ideju za olimp, mogli bi i mi.
Ne kupaš se, samo ideš pod tuš ili? Koliko smemo da se izlažemo suncu?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1219
14.6.2015 8:24:47   
Trcosava
Ulećem na kratko.

Pisah skoro negde - kupala sam se u bazenu, čak sam i skakala u vodu (na noge) najnormalnije se sunčala (i to negde recimo... uf 3 mesec)

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1220
14.6.2015 8:26:44   
sonyasha
Definitivno sam u fazi da bežim od sunca, mada i inače nisam ljubitelj čvarenja! Mislim da za nas važe pravila kao za decu prepodne i posle 5! mi idemo tamo u parkić, V ponese trotinet i zabavi se, a na kraju sednemo i na kafu!
Nama je to na deset minuta laganica a i V je zaljubljen u one drndalice(one avione, kamione na žetone) user posted image Na bazenu tamo nisam nikada bila, jer smo od pre godinu dana u kraju!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1221
14.6.2015 8:33:14   
Trcosava
Sonijaša ti si došla na uređen bazen. Da ti znaš na šta je to ličilo pre user posted image

Ne znam, u trudnoći sam se ponašala najnormalnije uvek. Po svakom pitanju. Pentrala se po brdima za pečurke, silazila po kojejakvom kamenju. Kupala se, sunčala (ne gledam na sat nikad)
Jedino kad se pazim bazena je neposredno posle porođaja (ali ko se tad ne pazi user posted image ) i to je sve.

Svako po svom naravno

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1222
14.6.2015 8:44:14   
mlada_mama
Jutro, evo kafica od mene, danas i zvanicno 9 mjesec user posted image user posted image user posted image
ja pijem kafu, mm i S jos u krevetu, danas odmaram..
vidim piset_e o bazenu, ja sam neki dan isla, dosli cim se otvorilo, nije bilo nikoga, otplivala doobar krug, pa pod suncobran, i jos sam par puta usla sa S u vodu i bas mi fino bilo, kazem tati da se osjecam tako lagano u vodi, bas mi prijalo.. nisam pocrvenila ni malo, sto je cudo.. :)
isla bi opet, al nzm ocu li stici :)
Treca sam na spiskuuuu ajoooj

< Poruku je uredio mlada_mama -- 14.6.2015 8:45:51 >

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1223
14.6.2015 8:46:12   
bebilule
Jutro user posted image . Pijem kaficu i pokusavam da se organizujem za danas, nemam nesto posla, ali budu tolike vrucine da ne mogu iz kuce. Onda mi dosadno po cijeli dan da lezim zatvorena. Odoh sad da rasirim ves, nesto pojedem i posto mm spava odoh sama na kaficu, ima jedna divna basta u Visegradu, odomah do cuprije...sva u hladovini. Tu cu popiti kaficu i procitati novine. Inace, uzivam u tim solo kafama, uvijek sam ih voljela. Ljubac za sve!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1224
14.6.2015 8:54:02   
Anoniman
jutrouser posted image
mi se naspavali danas majstori ne rade pa nije bil buke da me budi u 7user posted image

inace danas sam punih 19 nedelja, od sutra u 20-oj, vec na polauser posted image kad pre????

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here