Didy -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) (6.6.2015 13:43:13)
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Didy O, Jabudice, pa gde se ti već spremaš? Nemoj, molim te, ko prošli put s Jakovom. [sm=smiley36.gif] Citala sam sinoc tvoju porodjajnu pricu, i vec vidim sebe, ako se odlucim za Cetinje do kog imam skoro sat u sezoni, kako prolazim kroz isti scenario. Ako posle ovakve trudnoce u kojoj sam radila sve i svasta vise nego ikad otkad sam se rodila, nervirala se itd, predjem termin, treba mi orden dati. Jos trece, i djevojcica.[sm=smiley36.gif] Kakva sezona? Ti ćeš se poroditi posle sezone. [sm=zz_bounce.gif] A i kako se časkom porađaš, možeš i kod kuće, sama. [sm=smiley36.gif] E, da, a moraš i svu širu i daju rodbinu da dočekaš na letovanju, ali ostavi nekog i posle porođaja da dođe kod tebe na godišnji, da ne kvariš tradiciju. [sm=jezicek.gif] Hoće li ti i svekrva doći? Stvarno, šta bi na kraju s njenim ostankom kod vas? Jeste li se rastale u ljubavi? (Nisam baš bila najredovnija na časovima, ali sad će raspust, pa eto mene opet. [sm=zz_biggrin.png]).
|
|
|
|