|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat)
4.6.2015 1:35:54   
Chipsy
bokac, kakva sad preklampsija???
Tanjice, kod mene jos neizvesno. Bila danas kod ove dr, ona nije htela da me pregleda, kaze da ne pokrene nesto. i rekla mi vidimo se u ponedeljak u 3, a ja njoj mozda. Beba je super, i ima 3700g. Sutra zovem ovog dr u Kraljevu da vidim kad ce mi reci da dodjem. Kakva sam ja komplikacija!
Nije mene strah cr, nego me jedna koleginica isprepada da nase porodiliste nije dobro, svaka druga beba ne dise dobro, ima zuticu i slicno. Istina, ovde subolji uslovi i za mene i za bebu, al ipak.
Trudnicice moje, ljuubim vas!!!

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 376
4.6.2015 3:31:59   
Bokac
Chipsy mene su i u prethodnoj trudnoci na carski poslali sa punih 36 nedelja zbog preeklempsije. Sad se nadam da nije jer ja bih ipak prirodno ali ako jeste sta da se radi... Bar cu ranije zavrsiti sa cekanjem. Kako si ti i jel ima znakova da ce beba van?

< Poruku je uredio Bokac -- 4.6.2015 3:33:26 >

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 377
4.6.2015 6:41:30   
Maraj
Dobro jutro drage izvolte na kamilicu.
ma chipsy neki ljudi kao da namerno hoce da unesu nemir.....

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 378
4.6.2015 7:34:04   
jekiki
Dobro jutro stomacici user posted image
Ja kuvam kaficu, ako je neko za, izvolite user posted image
Maraj pa srecna nam okruglo 22-ga puna nedelja user posted image
Mnogo ste pisale bre u poslednjih par dana, pa me mrzi bas sve da citam, u svakom slucaju srecni svima ultrazvukovi i ko je bio i ko treba da ide user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 4.6.2015 7:36:55 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 379
4.6.2015 7:40:23   
Maraj
Jao da jekkiki danas smo okruglo 22.nedelje.
Mislim da danas ulazimo u 6.jer da user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 380
4.6.2015 7:42:09   
bebilule
Jutro svima. Pijem kaficu i čitam vas na brzinu. Vidim bilo i pištolja i trešanja...ma svega. Ja baš u poslu ovih dana. Kontam da se strpim do odmora i onda da počnem sa pripremama i kupovinom. Prvo bih orkačila kolica i krevetac pa pred porođaj garderobicu. Moj mm gleda neka auta, hoće da promijeni i svidi mu se neko sa dvoja vrata. Pa reko jesi li ti normalan, kako ćeš dijete ubacivati nazad i mučiti se. Kaže pa može i kroz gepek! Pa sad vidite kako mi je.....user posted image user posted image user posted image

Ooo vas dvije u dan user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 4.6.2015 7:43:00 >

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 381
4.6.2015 7:49:26   
jekiki
Bebilule u dan bas da ne verujes user posted image
Maraj nemam pojma da li sad ulazimo u 6-ti ili kad napunimo 23 nedelje, to mi je malo konfuzno user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 382
4.6.2015 8:23:45   
Anoniman
jutro trudniciceuser posted image
e sve ste presle 20-tu samo ja ni kako da dodjem do nje, oduzilo mi seuser posted image

ja 8.5 ulazim u 5 mesec....jos neki dan...

bokac meni nekad pise +/- protini u mokraci pritisak m je ok, nizak ali ja imam probleme sa jednim bubregom pa mi se to desavalo u nalazima i preuser posted image

(odgovor članu jekiki)
  Direktna veza do poruke: 383
4.6.2015 8:46:22   
tatjan@
Dobro jutro.. kako izdrzavate ove vrucine? :)
Meni je lose svako poslepodne, lupa mi srce, hocu da umrem.. a moram s klincima da sedim napolju, brckaju se u bazenu, nema ko drugi da ih cuva. Valjda cu se navici.
Jos mi i krckaju sve kosti kad lezim duze, pa me moja dama sutira u besiku, e bas su me napali sa svih strana user posted image
A treca trudnoca, vise me niko i ne pita kako mi je.. juce mi mama kaze tacno u podne da joj trknem biciklom do prodavnice u centru (udaljena samo 1 i po km) da kupim jednu kesicu dzemfixa! Sta reci.. posle se jos naljutila kad sam joj nesto bezobrazno odgovorila :/

Jel se neko sprema na more? Ja se vec plasim puta, idemo 22.. prezivecu valjda user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 384
4.6.2015 8:50:26   
LIDIJA STEVAN
Cao trudnice..kako ste?juce sam.bila na expertnom..moj deckic je odlicno I kontrola za 6 nedelja.tezak 570gr...mene zanima tumacenje jedne oznake ul.zvuka..sve sam ostalo skontala ali nemam pojma sta znaci "TAD"-190..ostale oznake glase ovako
"BPD"-55
"AC"-191
"FL"-40
Da li neko zna sta znaci.ovaj TAD?I da li je ovo sve ok?jeste meni dr rekla da je sve super ..mada ako neko zna nesto o ovome volela bih da znam..inace radila sam u Visegradskoj ul.zvuk .Hvala Vam

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 385
4.6.2015 8:55:41   
LIDIJA STEVAN
Tatjana..kakva bre bicikla..ako te I ne pitaju kako si iskuliraj ih I kukaj sama posto oni nemaju osecaj..ajoj..a pri tome imas jos dvoje dece o kojima vodis racuna..more..nek I ostali pridignu svoje cenjene da ti olaksaju malo..

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 386
4.6.2015 9:03:21   
Chipsy
lidija, ne znam staje to, ali ako je rekla da je sve ok, onda jeste! Uzivaj!
Bokac, ne znam koji su to znaci. Jucesam ogledalcetom gledala jesam li se dobro obrijala, mila majko kako je to sve kao oteklo, bljak
Kod nas ako jednom imas cr onda i svaki sledeci put, znam da u inostranstvu nije tako

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 387
4.6.2015 9:07:51   
Maraj
Jekkiki ima tema ovde ma RR nedelje i meseci u trudnoci. Pise da je od 23.nedelje 6.mesec. znaci po tome od sutra smo 6.ti i ja user posted image
lidija mislim da ima tema tumacenje ultrazvucnih nalaza....al ako je dr rekla ds je sve ok nema rszloga da sumnjas
Jao chipsy mogu misliti....jesi se sa nekim alkoholom " nafajtala" posle.....to i mene ceka za sad trimerom uspevam....

< Poruku je uredio Maraj -- 4.6.2015 9:08:23 >

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 388
4.6.2015 9:21:29   
LIDIJA STEVAN
Hvala zenske..Chipsy..priblizilo se.
A meni vec noge pocele da oticu..nadrljala sam sa otocima..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 389
4.6.2015 9:25:28   
Valerie
user posted image jutro svimaaa
ja usla u 24. nedelju! juhuuu
ja bas ne podnosim vrucinu, ali se za sada drzim. ne idem nesto na sunce. juce u podne uzivala u parku, ali u hladu. ja citam knjigu, moji jurcaju. mm ocigledno malo tresnula i suncanica... user posted image

bokac user posted image ne mora bas opet preeklampsija...

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 390
4.6.2015 9:28:55   
Maraj
Ja jos u kuci.... treba da idem opet do Doma zdravlja po injekcije.... ocas prodje nedelja dana i opet moje cekanje za injekcije u D.zdravlja....

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 391
4.6.2015 9:29:28   
Valerie

IZVORNA PORUKA: Maraj

jesi se sa nekim alkoholom " nafajtala" posle.....to i mene ceka za sad trimerom uspevam....

nemoj alkohol, ako se poseces octenisept. ne pece, a blazi i ok za sluzokozu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 392
4.6.2015 10:05:04   
adulence
Hej hej zenskaci...evo i mene samo da vam mahnem ,mm mi je danas slobodan pa me nema ...
Dosao je dan mog ekspertnog uz...jeee...
Danas usla u 25 nedelju....joooj...grlisa za sve....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 393
4.6.2015 10:10:38   
tatjan@
Trebalo bi tako Lidija a ali niko me ne zarezuje kao trudnicu.. ja sam ti kao navijena, uvek negde zujim i ne zalim se, u principu ja volim da sam u pokretu. Medjutim sad mi vec postaje tesko a drugi ne kontaju zato sto se ne zalim. Eto i sveki mi neki dan dala da joj kupim prasak od 12 kg onaj veliki, kao idem kolima, pa sta misli da ce se prasak sam odneti do gepeka? Mislim nisu oni zlonamerni, imamo mi super odnose, ali jednostavno ne kontaju da mi je sad tesko.. moracu da naucim da kukam! :D

Ja sam sredjivanje intimne zone resila koriscenjem veet kreme one sensitive. Namazes i ne moras ni da gledas da li si dobro, sve dlake skine i ne urastaju a nema posekotina. Namazem posle pantenol kremom i tri nedelje ne razmisljam o tome vise.

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 394
4.6.2015 10:15:09   
jabudic
I ja samo da se upišem, uzela sam da radim, a haos mi je na sve strane.
Noćas me bar 5x hvatao grč, sad me list lijeve noge tako boli da ne mogu da se oslonim na nju.
I ja kao Tatjana, umjesto da pomisle treća ti je trudnoća (dakle trudna kao ona kojoj je orvo), plus uz to imam već dvoje djece o kojima brinem, imam osjećaj da niko mnogo ne misli da sam trudna, kao lako ću ja to.
Ali dobro, hvala Bogu, i hoću lako u inat svima!
Ado, javljaj kako je bilo na ekspertnom, držimo fige da sve bude super.
Ostale user posted image , grliša za sve!

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 395
4.6.2015 10:17:34   
suzi kju
Dobro jutro, ja se probudila sa blagom glavoboljom, i popijem kafu koju nisam pila mesecima i sad mi je bolje.
Ja u 21-oj nedelji user posted image
Bravo za sveeee.

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 396
4.6.2015 10:20:44   
tatjan@
Jabudic jel pijes redovno magnezijum? Sad ti vec beba vuce sve minerale iz tela, trebalo bi magnezijum i kalcijum da pijes a takodje i gvozdje, ovo se vec racuna kao visoka trudnoca.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 397
4.6.2015 10:24:59   
jess021
Dobro jutro i od mene, zeza me internet nesto pa nikako da se javima.
Sirila ves na terasi koja je bas suncana, pa sam se sva preznojila. Ne izlazim iz stana do veceras.
Lidija, super za bebana, imas temu tumacenje uz u trudnoci, pa vidi.
Ado, cekamo lepe vestiuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 398
4.6.2015 10:26:00   
jabudic
Tatjana, ne pijem redovno. Popila sam sinoć pred spavanje magnezijum direkt jednu kesicu, jer su mi se ukocili prsti na desnoj nozi, i jutros čim sam ustala jer sam sva ukočena, skakućem po kući kao kučence user posted image
U svakom slučaju nisam se nadala seriji grčeva (a nisam ni plivala daleko) user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 399
4.6.2015 10:26:44   
LIDIJA STEVAN
Zene I ja sve po kuci radim sama..doduse prva trudnoca..ali ja sam operisala kicmu I meni je bukvalno zabranjeno da dizem bilo sta teze od kasike..iako se nisam.pridrzavala toga..sad se vise pridrzavam..nisra teze od 5 kg ne dizem..sve sto treba da se vuce tegli to radi moj muz..ali bez obzira na moju operisanu kicmu svakako zene trudne ste I Tatjana kakav prasak od 12kg BOZE svasta..morate da se izborite da I drugi oko Vas rade..
Razumem Vas u potpunosti da ste vrednice..verujte ne znate me.ja za 5h dignem celu kucu na noge I generalno sredim a pri tome radim I u bolnici na intezivnom.odelj.jako sam aktivna ali sad je drugo stanje..trudnoca I beba mi je jako bitna narocito jer smo tek iz treceg pokusaja vto uspeli..tako da je bitno drage moje da cenite sebe ,svoj rad I svoje stanje..mislim na drugo stanje I bebicu..

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here