|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat)
3.6.2015 6:53:15   
Maraj
O um bas si poranila .
Drzim fige da nadjete kivi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 276
3.6.2015 7:29:21   
adulence
Dobro jutro,ja ustala ispratila mm i cekam da se Ivka probufi pa da je vodim u vrtic.
Nakon toga idem u dz kod mog dr po upute za lab i urin itd....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
3.6.2015 7:49:17   
jess021
Dobro jutro i od mene.
Budna sam otkad je mm otisao, pa reko da odem na pijacu dok jos nije jako toplo.
Juce sam ce dan bila u akciju, konacno sam dosla kuci u 23:30.
Um, srecno sa kolicima.
Ado, jel` bila dobra serija?user posted image
Ozbiljno pitam.user posted image

Samo da vas podset__im da glasate za trudnice za junski paket, mislim da su 4 nase, za sad.

< Poruku je uredio jess021 -- 3.6.2015 8:02:26 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 278
3.6.2015 8:38:43   
jabudic
Jutro i od nas!
Ja sinoć spakovala tel da ga mm nosi na popravku, dok je još pod garancijom, nešto gubi kontakt.
Tako jutros nisam imala pojma koliko je sati i ustala u pola 8, prerano za moj ukus. A djeca odmah za mnom.
Chipsy, glasala sam i za tebe. Žene, Chipsy ima samo 2 glasa, glasajte! I ja sam ti, draga moja, neki prosvetar, ali hvala Bogu, nadjoh sreću u turizmu, inače bih se sa fransuskim urećila u školi.
Evo ja radim i pijem kafu.
Ipak juče oprah 2 mašine, nije se moglo izdržati više. Gledam sebe, perem sude 5x dnevno (ručno), a gospodja mašina ne može. E ima da rinta i ona. Sad smo ravnopravne. user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 3.6.2015 8:41:13 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 279
3.6.2015 8:43:55   
dijana1*
Jutro stomacici.
Ja cu sada glasati.
Sinoc smo mm i ja vjecali i doneli odluku da idemo na more krajem juna 3 noci ikrajem jula 5 noci. Nama je more blizu pa se zato i usudjujem da idem. A ovih 8 noci ce nas istokostati kao da idemo 7 samo krajem jula.
A ovako mi sladje i jedva cekamuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 280
3.6.2015 8:46:16   
mlada_mama
Jutro, ja sam jutros poranila, u 8 sam ustala :D
inace oci ne otvaram prije 9 ali eto jutros sam bila prava zena, skuvala muzu kafu, ispeglala kosulju i sad pijem kafu, S mi se uspavala, zaspala sinoc u 22h, pa valjda produzila jutros. Danas u 13h na UZV, kako cu po vrucini nemam pojma, idem da izvadim haljine i suknje iz ormana :)
Uzivajte u danu :*

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 281
3.6.2015 8:58:21   
jabudic
Mlada mama, i meni je ustati u 8h pojam!
Baš mi tesko padne, ali se jutros zeznuh pa u 7h30 user posted image

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 282
3.6.2015 9:02:46   
mlada_mama
Ja sam inace spavalica, ali kad sam radila u pekari morala sam ustajati u 15do5, svako jutro sam komirana bila, tek oko 9 dodjem sebi nakon 2 brzinske kafe, kad mogu volim da odspavam, ali sta cu, nekad moram :)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 283
3.6.2015 9:41:10   
jess021
I ja sam jutros poranila, budna od 6:30.
Dosla sa pijace, doruckovala i sad cu malo da dremnem, da nadoknadimuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 284
3.6.2015 9:54:59   
Maraj
O jess bravo ti vec sve obavila. Ja svako jutro ustanem u 6 jer mm zvoni sat za posao pa ustanem ja sa njim da zajedno popijemo kafu/čaj.
Ja skuvala pasulj sa suvim rebrima za danas. Samo cu ga oko 3 zaprziti. Sad
cu do radnje. Ne mogu da prezalim sto juce ne kupih jagode pa cu zato sad user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 3.6.2015 9:57:16 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 285
3.6.2015 10:00:04   
jabudic
Maraj, izvoli na jagode, mi kupili sinoć kasno kad smo se vraćali iz Tivta.
I kupio mm vreli hleb, jutros za doručak, a ja i djeca ga pojeli do kuće user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 286
3.6.2015 10:05:10   
adulence
ja imam hladne tresnje u frizideru ali se suzdrzavam juce sam stvarno preterala...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 287
3.6.2015 10:08:37   
sonyasha
Dobro jutrouser posted image !
Odvela miša u školicu, otišla do pijace, ručak imam od juče i sada mogu da uživam malo čitam pa dremnem! Prijaće posle jučerašnjeg spida!
Kako ste od jutros, vidim da ste poranile!? Sve će nam više prijati jutra sad kada upeče!
Vidim da su kolica aktuelna, samo htedoh da pitam što ne koristite ona koja već imate, mislim bez obzira na pol, meni jedino ne idu roze za dečaka sve drugo je ok! Mislim mi imamo kiviuser posted image , pa nisam planirala novu kupovinuuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 288
3.6.2015 10:12:58   
adulence
konkretno ja imam samo kisobran kolica,kolica koja je iva koristila od rodjenja smo prodali jer nisam nikako bila zadovoljna njima,pa eto otud nova kupovina...heheheh

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 289
3.6.2015 10:18:57   
sonyasha
Ado, ja sam u fazonu, sigurno nešto propuštam jer vidim da svi kupuju user posted image samo ću sve da oribam i uživancija, svakako su ta prva korišćena samo šest meseci pa smo prešli na kišobran!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 290
3.6.2015 10:19:38   
Tanjica81
Ćao društvo.
Danas sam ja nosila moje cure u vrtić pa sam posle produžila do dr. Dobila sam da žvaćem gvožđe jer mi je hemoglobin 109. Ostale je ok.
Ali sam sad komirana...ni kafu još nisam popila.

Chipsy glasala sam user posted image . Kako si? Šta si odlučila,gse ćeš?

Moguće da ću da odspavam malo inače neću izdržati do 9.

Kako ste

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 291
3.6.2015 10:23:39   
mlada_mama
MMi od S imali kolica koja smo dobili da ih koristimo pa vratimo, i super su bila, Chipolino Perfecta, zao mi sto nisu moja :D
A onda dobili kisobran i to roza, ali izdrndala ih ona bas a i ne odgovaraju bas maloj bebi, sva sreca opet sam eskivirala kupovinu, dobila od sestre neki Chicco stariii model 3u1, tamno plava :)
Blago vama kad mozete odspavati kad ocete..da je meni svaki dan odspavati :/ meni S kad zaspe ja po kuci tandara mandara

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 292
3.6.2015 10:24:40   
sagitarius
Tanjice,sta si dobila za hemoglobin?Moj je 111,tako da bih se i ja mozda malo pozabavila time.

Direktna veza do poruke: 293
3.6.2015 10:27:48   
Tanjica81
Ni ja ne kupujem ništa za bebu. Sa prvom ćerkom smo kupili neka jeftina kolica koja su se brzo raspala user posted image pa smo morali da kupimo nova. Tako da to imamo. Sad treba da kupimo krevet na sprat i mlađoj orman...a za bebu samo pelene,flašice i takve stvarčice...

Sagitarius Referum 100mg tableta za žvakanje. Slaviamed,Beograd.

< Poruku je uredio Tanjica81 -- 3.6.2015 10:32:51 >

Direktna veza do poruke: 294
3.6.2015 10:31:26   
jabudic
Kad smo kod hemoglobina, onda sam ja najgora od sve djece - 104 user posted image
Ali tek nosim 9-10. nalaze kod dr. Znam i ja da je to loše, ali mislim da ću da preživim, malo je ostalo.
Što se kolica tiče, mi troje djece, troje kolica.
Prva smo neiskusni kupili neka bzvz, točkovi su im brzo stradali, a nismo ih malo platili.
Onda smo kupili Peg Perego, koja su bila savršena, ali su ih momci izdrndali, a i dali smo ih na korišćenje, sad od njih nema ništa, pa smo kupili opet Peg perego Uno, i eno čekaju Luciju u sobi user posted image
Ni ja ne mogu da spavam preko dana.

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 295
3.6.2015 10:53:34   
Mala Elena
Devojke, juce sam najstrasnije istruckana u gradskom prevozu i sinoc vidim roze na toalet papiru. Jutros nista , pa bila na vaginalnom uz.. potvrdjena srcana radnja i sad evo imam braon iscedak. Plasim se...jel to neki los znak?
A moj ginekolog je inace na godisnjem , ne znam kome da se obratim za neki pregled ili utrogestan ako treba. ..

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 296
3.6.2015 11:14:34   
sagitarius
Tanjice,hvala.
Jabudic,ti se jos malo poradjas,tako da si skroz ok.Nemas ti mnogo manji hemoglobin od mene,a ja imam ipak da guram vise od tebe.Tako da rekla bih da si skroz ok.
Mala Elena,ima nas sa slicnim tegobama sa pocetka trudnoce.Lek ti je samo mirovanje i utrogestan.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 297
3.6.2015 11:15:10   
superm
Mala Elena, moraš se konsultovati sa nekim ginekologom. Verovatno je nedostatak progesterona a možda si se malo više iscimala.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 298
3.6.2015 11:19:38   
superm
Kad pričamo o ranom ustajanju, kod mene to teško ide. Ustajem kad moram, starije dete ide u školu. Još malo će raspust pa uživancija. Kod nas sve sami spavači!
Gde glasam za user posted image ? Ako ima veze sa facebook- om, ne mogu jer isti nemam!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 299
3.6.2015 11:19:47   
Mala Elena
Pa jesam, vozio je covek 200 na sat po nekim rupama a ja nisam mogla da ustanem jer mi E spavala u rukama. .i jos sam juce malo vise radila ..
A sta znaci mirovanje ? Bas sa lezim ili? Moram skuvati rucak, izbaciti ves, oprati sudove. .dobro slabije bih usisavala itd sto zahteva cimanje ..

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here