sonyasha -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) (28.6.2015 17:21:50)
|
Ćao trudnjačice! Bila sam vredna od jutros pa me nema! Sredila kuhinju, kupatilo, priredila sok od malina i višanja! Kako je bilo lepo kada smo čekali Vojina, nisam ribala ništa celu trudnoću, a sada mm njega vodi napolje, što je neprestano trčanje, fudbal, trotinet, mačevanje a ja moram nešto i da poradim po kući[sm=smiley36.gif] da ne pričam o turi veša svaki dan[sm=jezicek.gif] ali zato nam nikada nije monotono, gospodin "brzi" stalno smišlja nove peripetije - baš mu trebaju bata ili seka![sm=smiley36.gif] Što se odelca tiče V je rođen krajem novembra, a sada očekujemo decembarca pa je sve najdeblje bez dileme, nemam druga iskustva! I kod nas je odmah bio pampers dvojka jer je imao 4,5kg! Meni pritisak kod doktora stalno 140/90 a kod kuće nikad preko 120/80 pa su mi uveliko prepisali metil dopu, kao ako se javi opet ali nije hvala Bogu samo mi oni dižu pritisak![sm=smiley36.gif] Jabudić, to je baš žestok puls!jel si pila u prošlim trudnoćama nešto za to? Ps.izgleda da nas sve malo zeza i vreme!
|
|
|
|