Jole84 -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (6.6.2015 23:06:18)
|
Veče mamike, ja samo u večernjoj smeni stignem da se javim [sm=smiley36.gif] Mi smo dobro, vodila sam je juče na kontrolu, pluća čista, uši dobro, mada još nekih 5 dana da pije antibiotik i još sutra za iskašljavanje, u principu veliki boljitak. Vidim pričate o vrućini i raskomoćivanju beba, ja napravih glupost, mnogo sam je oblačila zadnjih dana, luda glava-bilo me strah zbog svega, da se ne povrati i nazebe ponovo šta znam [sm=smiley29.gif] i juče joj izbije alergija [sm=smiley23.gif] Iskritikovala me dr kad sam je dovela u duksiću u 4 popodne, tako da sada spava kao jagnje u bodiću na kratke rukave. Sanjice bitno da ste dobro [sm=bravo.gif] Mati, ne znam jesi li proveravala hormone što se tiče vrtoglavica? Ja sam ih jedan period baš imala, zbog visokog prolaktina...a krenuo ti posao, pa možda stres, proveri ako nisi, prolaktin skače usled stresa. Les baš te nema, ljubi mališane puno [sm=smiley31.gif] Mila bravo za tvoju malu laFicu [sm=bravo.gif] Mod, samo da znaš, i sestra mi je prenela kritike [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|