Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 11:24:04
|
|
|
|
vonavoj
|
ispisala sam poruku i nestala..bas me nista nece! Oko 5 smo zaspale,kasljala,imala 38.5,ja ukocena,jer je spavala izmedju nas..a vi kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 11:26:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...kako ste Von danas? Queen da što pre ozdravite Mi smo od jutros ustali na levu nogu,oba sina su nervozna,...valjda je ovo vreme uticalo bezveze na njih
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 11:29:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Von bas ste nagrabusle sa tom temperaturom, da brzo ozdravite draga Queen i vas dve Kod nas bas hladno, evo klima mi danima radi, ne mogu da verujem da ce uskoro juli, a ja jos ni jednom haljinu nisam obukla
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 11:39:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Unina mama, a mi pre neki dan baš pred ove promene vremena raširili bazen...pa sad deca lude jer ne mogu da se kupaju u njemu,a i ja poludeh zajedno sa njima
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 11:40:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Viki verujem ti, mi do tog momenta jos nismo stigli
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 11:56:40
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala, UM Mamike, postavila sam pre neki dan u kafani, ali ko ne zalazi, evo LINK ovde. Ko ima FB, neka uđe i da like. U pitanju je nagradna igra. Hvala!
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 13:45:23
|
|
|
|
wivern
|
Zene ja samo da se javim i mahnem. Stigli jutros u 4, oduzio nam se put onoliko. Nevreme u makedoniji, toliko je padala kisa da brisaci nisu mogli da postignu da obrisu soferku, Maksa koje se drao celu Makedoniju skoro i to onaj histerican urlik od koga glava otpada, pa napravili duzu pauzu u Vranju da dodjemo k sebi. Sva sreca mama mi je bila kod nas u stanu i sve mi je sredila samo da ja operem ovaj ves sa mora jos. Maksa se navikao na ruke i mene na moru, nece ni u kolicima da sedi, ni da se igra..jadnicak, i on je nervozan od puta jos uvek. Citam posle sta ste pisale, pozdravljam vas sve
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 15:17:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,koliko ste putovali? Jel se smenjujete?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 15:44:50
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Hvala, UM Mamike, postavila sam pre neki dan u kafani, ali ko ne zalazi, evo LINK ovde. Ko ima FB, neka uđe i da like. U pitanju je nagradna igra. Hvala! Lajkovala :)
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 16:30:42
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Wiv,koliko ste putovali? Jel se smenjujete? Ja sam vozila samo poslednjih 140 km ka Beogradu, bilo je bas tesko mm da izgura sve jer nam se oduzilo. Na ovamo smo putovali 16 sati ali smo imali 3 velike pauze. Poslednja nam je bila u Vranju od 21h-23.30. Realno je 10-12 sati od Bg-a do Krfa, na tamo smo stigli za 12 sati. MM obozava da vozi, nema problem da mi da da vozim ja ali on bas uziva u voznji. Osim ovog puta gde nas je Maksa istresao iz gaca. Ja zaista vise ne znam sta sa njim da radim u kolima. Sve ga zainteresuje na 10-15 minuta i krene urlanje. I pored 10 dana svakodnevne voznje kolima on se nije navikao. Urla bukvalno dok ga ne izvadimo iz sedista. Put ka tamo je prespavao, sto je super ali povratak nam je na nos izasao. Dobro se razmisljam da li bi se opet usudila negde na put sa njim, pa i do novog sada samo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 17:13:04
|
|
|
|
branki*
|
Wiv,dobrodosli nazad!jeste pocrneli,kakvi su utisci?za dranje....sve znam,savet nemam. Vikiveki,citala sam,mislim da sam pisala ovde u temi,ide na bolje,ali sve je jako spoooro.drago mi je zbog vaseg malise iz vrtica,mnogo znaci / kad vaspitaci hoce da se ukljuce,oninsu tamo pola dana.sutra mi dolazi muz,prekosutra idemo malo kuci... Bolesni da sto pre ozdrave😘
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 17:21:36
|
|
|
|
wivern
|
Branki bolje vas nasli Utisci sjajni, sve bilo super osim povratka . Pocrneli smo, ja crnim i u hladu tak'e sam sorte Vidimo ovde od ovog idiotskog vremena dosta decice bolesno. Brank hocete dolaziti opet za Bg?
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 17:28:40
|
|
|
|
branki*
|
Da!dolazimo sredinom jula i bicemo do sredine avgusta.nadam se da cemo se videti jos jednom😘😘! Super za boju,tako sam se uzelela mora i plaze i onog mirisa,uzelela sam se bezbriznosti i da pustim mozak malo na ispasu....
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 17:45:17
|
|
|
|
wivern
|
Ekstra, nadam se da cemo uspeti da kafenisemo opet. I ja sam se uzelela toga i bas sam uzivala. Mozak na ispasu i buljim u vodu
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 18:20:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Branki drago mi je zbog Bože...ja do malopre imala goste koji se nisu ni najavili...srećom imala sam krofne da ih poslužim Moj najmlađi spava,a mi čekamo da se probudu jer bi trebali da idemo kod svekrve malo na druženje
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 18:24:33
|
|
|
|
jeca87
|
Queen, lajkovala. Ubiću mm! Kupio Kosti zeca! Kao da nemam šta da čistim. Umesto da dete dovlači životinje kući, on još kupuje !Lepo ja kažem da imam dvoje dece . A Kosta ga ne registruje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 19:43:08
|
|
|
|
emicaa
|
Jaaao Jeco ja bih se obradovala kad bi mi neko kupio zeku,mislim obradovala bih se svemu samo da niće zmija ili pauk
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 21:51:56
|
|
|
|
QueenJ
|
Wiv, dobro došla nazad! Žao mi je što ste se namučili u povratku. Hvala svima koji su glasali. Nemam nekog izgleda, ali ne odustajem. Volim da se igram. Jeco, ja bih se baš obradovala. Barim mm da usvojimo neku kucu, neće ni da čuje... Obožavam životinje! E. je danas malo bolje. Sinoć je namučila i sebe i mene, nismo spavale. A mene je od jutros taaako oborilo, da je bilo strašno. Grlo, nos mi curi tako da bih najrađe nabila 2 tampona u nos i da budem mirna. Kuvam čaj, nanu pijem, žalfiju da ispiram grlo. Joj, eno je, čuje se...
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 23:05:34
|
|
|
|
jeca87
|
Evo obradovala sam se Mislim, dobro sam prošla, razmišljao je da kupi pače. Mada, kad razmislim, mogla bih jaja da prodajem. Volim ja životinje, ali nisam za to da se muče po stanovima. Ajde da imam dvorište. Mada zeka je mali, ne treba mu mnogo mesta. Joj kako je sladak! Jedem ja Šta je to bre, pa ste svi zaribali? Ovo vreme nije normalno, za par sati temperatura padne za duplo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 28.6.2015 23:13:32
|
|
|
|
jeca87
|
Queen, ima svekar štence stare mesec dana. Ako bude za poklanjanje, javljam. A mm će 100% da pristane, jer je nemački ovčar
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 29.6.2015 6:46:29
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamice, kako ste jutros? Mi smo imale jedno budjenje u pola 2h i jutros u 6h, naspavala sam se! Jao, Wiv mogu misliti kako vam je bilo, moja se baš voli voziti, ali evo zadnja 3-4 dana se dere kao da je neko kolje, kad je stavim u auto, a u srijedu idemo kući, pa mogu misliti šta će biti ako ne zaspi ! Joj, Jeco i ja sam kao dijete imala zečeve !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 29.6.2015 7:01:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Mi smo imali budjenje oko pola 4, ali se brzo vratio na spavanje. Wiv, kad jos malo poraste, pa mu postanu zanimljivi automobili, kamioni, busevi sto prolaze pored, onda ce uzivati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 29.6.2015 7:55:24
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,neću pisati kako smo spavale T voli vožnju ali me ipak brine kako će izdržati 1200 km.Vjerovatno ćemo na pola puta prespavati pa dugo jutro nastaviti
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 29.6.2015 8:55:08
|
|
|
|
wivern
|
Dobro jutro zene, ja se sinoc komirala jos u pola 11 IZVORNA PORUKA: QueenJ Barim mm da usvojimo neku kucu, neće ni da čuje... Obožavam životinje! Tako sam i ja pocela da barim, pa smo na kraju zavrsili sa zoo vrtom u stanu . I uzivamo. Sad mm ne bi mogao da zamisli zivot bez zivotinja. Danas me opet cekao pakao. Mrzim ovaj povratak kuci dok sve ne sredis toliko se naradis da i zaboravis da si bio na odmoru. Ma znam ja da ce uzivati kad jos malo poraste, ali sta tacno da radim sada? Ne mili mi se ni u vikendicu u Krcedin sa njim
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 29.6.2015 10:30:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...moji dečaci ustali i već su u akciji,saneli kutiju sa igračkamai već je cela kućabojno polje
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?