Trcosava -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (20.6.2015 8:09:38)
|
Sanjice, ja se time ne opterećujem. Ko je pozove ide, ko je ne pozove (u vrtiću) ne ide i ćao. Nije sad to dizanje nosa već ejdnostavno neću da je guram tamo gde je ne žele. Sad me podseti, juče je došla iz vrtića sa mapom crteža koje su crtali u vrtiću oe godine. Između ostalog unutra i sveska u kojoj su tako crtali kad im je dosadno. Listam ja svesku i sad ona, ovo mi je nacrtala Kaja, ovo Pera, ovo Žika i dolazim do jedne stranice a ona puna svastika [sm=zmeden.gif] pitam ja ko je to crtao???? Jesi ti? Kaže ne, to je Brin (ja neku decu po roditeljima samo pamtim, konkretno njega po ocu koji je vojnik, a kasarna mi preko puta kuće). Primetila sam i da me dva roditelja organski ne podnose, jedan od njih i taj vojnik. U ponedeljak moram da odem da pokažem to vaspitačicama. Mislim alo da dete celu A4 stranicu ispuni crvenim kvadratima sa svastikom unutra??? Da ne pričam kako Ani kažu svašta o Srbiji, konretno taj Brin. Kupila sam joj neke majce u C&A, veličina je dobra, ali su bretele poprilično rastegljive i onda se mi u kući šalimo da je kao Freddie Mercury ili Borat [sm=jezicek.gif] Da li je ona Fredija pomenula u vrtiću, uglavnom taj isti mali je krenuo da priča kako neki strašni Fredi živi u Srbiji [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|