|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo
10.8.2016 10:55:21   
IvanaSK RR
ME, pa onda uzmi ad pa stavljaj u kasice. Imas i one koje se pripremaju sa vodom.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1151
10.8.2016 22:21:11   
Khaleesi
Ne znam kolika ri je beka Elena, ali jesi li davala beki jogurt? KIselo mleko... Nama je pedijatar to preporucio prvo da uvedemo jer nije klasicno mleko nego je ok za njihov mali stomacic. To mozes u palentu ili poparicu i extra ga prihvataju tako :-)

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1152
11.8.2016 8:31:30   
Mala Elena
Ivana, kupih juce te ceralije sa ad mlekom u sebi, prave se sa vodom...user posted image
Khaleesi, imace za nedelju dana 7 m tako da planiram da uvedem jogurt, pavlaku i kiselo a i gluten.

Direktna veza do poruke: 1153
11.8.2016 8:39:20   
IvanaSK RR
Super. Kad ces da joj dajes?

Direktna veza do poruke: 1154
11.8.2016 9:40:40   
Khaleesi
I ja sam u to vreme sve to uvela, griz sam sa osam pocela u mleku kravljem da joj spremam, posto sisa sve vreme ne pije ad...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1155
12.8.2016 0:21:11   
dijana1*
Nama je danas punih 8 meseciuser posted image
Imam domacu boraniju kada smem da mu uvedem?
Kako smo brljavili sa hranom sada je bas lepo poceo da rucka. Bas trazi da jede. Kada vidi Vuka i Kostu da jedu on izludi i sve hoceuser posted image samo cokce hihihi
Ali i dalje dosta sisa. Sve mi se cini da ce se tesko idvojiti od sike kada dodje vreme i za to.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1156
12.8.2016 7:20:22   
sonyasha
Di, mi već uveli boraniju, sve je prošlo ok, kapiram da već smeš!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1157
12.8.2016 8:22:14   
Khaleesi
Daj bebi boraniju :-) neka proba

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1158
7.9.2016 18:06:20   
Sanjalicaaa
Moje dete danima ne jede ništa. Prošle nedelje je celu nedelju imao proliv, sada se to regulisalo, ali on i dalje jako jako slabo jede. A baš je lepo jeo.
Jedino hleb ne odbija.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1159
8.9.2016 5:49:07   
branki*
Sanjalice,proci ce,meni je boka posle epizode sa prolivom i povracanje i,bas danima slabo jela,skoro nista.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1160
8.9.2016 11:53:58   
dijana1*
Uros je skoro nedelju dana imao proliv i skoro pa nista nije jeo, samo je sisao. Sada je poceo da rucka ali zbog stomacnog virusa mu ponovo se polako uvodim jer vidim da ga muci stomacic.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1161
8.9.2016 13:45:21   
Sanjalicaaa
Branki, baš tako. Toliko slabo jede da je to skoro ništa. Jutros je pojeo dve tri kašičice žitarica, ručak nije hteo ni da okusi.
Dijo, da bar nešto hoće da jede. Sve odbija. Usta neće da otvori. Stisne usne i to je to user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1162
8.9.2016 22:24:39   
dijana1*
Sanjalice kod nas je sigurno trajalo desetak dana. I ako nu nekada uspem ubaciti nesto na prevaru posle par zalogaja sve povrati. Tako da sam ga samo dojila.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1163
25.9.2016 23:26:15   
muzicarka
Niko nije odavno pisao...
Moja beba ima 6,5 meseci, negde od 5 smo krenuli sa hranom. Prvo sam pocela sa slanim namirnicama krompir, sargarepa, tikvica, i krenulo je dobro, beba je jela, nekad manje, nekad vise ali je jela. Medjutim kako je probala jabuku a posebno bananu, vise nece povrce. Cak i tikvicu, koju je bas lepo jela samu, sada nece, okrece glavu. Kada u tikvicu dodam komad banane sve super pojede. Danas sam joj dala mali komad cvekle sa jabukom i bananom i lepo je jela. Malo sam u frci, hocu li u sve morati da dodajem bananu?? Kako cu sa mesom??? Kakva su vasa iskustva??

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1164
26.9.2016 7:24:47   
sonyasha
Kod nas nije bilo tako drastično, ali da vole više slatko to je sigurno! Šta ima veze što dodaš jabukicu u povrće ili bananu, samo smanjuj količinu i prihvatiće vremenom! Kod nas je i jako slatka šargarepica prolazila kao slatkiš! Mi smo bananu tek skoro probali ali breskva nam je mrsila konce, tako su bile slatke ove godine da je hteo za sve obroke samo nju.
Inače da se pohvalim, nema više alergiju na kiselo mlekce, imao je pre dva meseca i izgleda je prerastao! user posted image
Šta mislite o džigerici? Ovih dana hoću da mu je uvedem, imam domaću...nego mnogi kažu ne, ne znam...

(odgovor članu muzicarka)
Direktna veza do poruke: 1165
26.9.2016 8:44:59   
vocicana
Kada da dam bebi vocku neku za prvi put? Od prekjuce jede brokoli, super je i to prihvatio, da li da sacekam da prodjemo imeso sa dodatkom, pa da ukljucim voce?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1166
26.9.2016 8:55:53   
sonyasha
Ja sam prvo voće pa meso. Skuvam ujutru pa mu pre doručka dam par kašičica. Onda sutradan za doručak dobije tu kuvanu voćku može i sa pirinčem.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1167
26.9.2016 9:02:09   
vocicana
I jios nesto, da li bi smela palentu da mu skuvam za veceru, sa cim i kako da mi bude onako malo redja, da se ne zadavljuje, jer je previse smesan.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1168
26.9.2016 9:05:38   
sonyasha
Tu baš ne mogu da ti pomognem, ja je kuvam sa kravljim mlekom od sedmog meseca, ali bi mogla na vodi da skuvaš a onda umešaš sa AD?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1169
26.9.2016 9:06:18   
Mala Elena
I ja sam prvo povrce i nesto od voca pa meso...
Ja juce dadoh bebi celer, do duse malo ali ziva sam se pojela kad sam kasnije skontala da je on jak alergen. Ne znam kako sam zaboravila!
Od pre dve nedelje skroz slabo jede, cak nekad na pocetku obroka okrene glavu ili nece da otvori usta a novih zuba nema.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1170
26.9.2016 9:35:20   
vocicana
Sony, tako cu uraditi, da znas.Da malo promenimo. On bi hladno jeo i tri obroka, ali mnogo je mali.
Sto se voca tice, mogu prvo, jabuku, krusku, bananu?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1171
26.9.2016 9:46:16   
sonyasha
Ja sam jabuku i krušku a bananu kasnije. Kažu blaga je, ali se držim toga da je slatka i jaka a sve drugo blago pa da se nebi pomamio user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1172
26.9.2016 9:48:36   
vocicana
Hvala Sony, mnogo mi znace ovi vasi saveti. Pisem u ovoj temi, sincic uskoro puni 6 meseci, pa sam se i ja malo opustila.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1173
26.9.2016 9:52:15   
muzicarka
Ja sam jabuku, bananu pa krušku... Ovih dana ću breskvu ako nađem...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1174
26.9.2016 10:01:13   
vocicana
Ima ih muzicarko, potrazi. Ja ih u piljari pored zgrade imam jos uvek, sada koliko su slatke, to je diskutabilno.

(odgovor članu muzicarka)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here