|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo
1.6.2016 20:16:09   
suzi kju
Spremala sam bekama za večeru palentu s jogurtom, s tim da sam umakala kašičicu u jogurt i ručkale su, jeeeej napredujemo.
Zapravo dala sam im prvo čist jogurt na kašičicu user posted image e to je bio izraz lica za slikati user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1001
1.6.2016 20:47:04   
Maraj
Super suzi. I moj L se tako gadio. Danas je kusao jogurt a i umakala sam mu sredinu hleba u jogurt , i to mu se svidelo user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1002
2.6.2016 9:02:40   
suzi kju
Moram da im nudim stalno, moraju da prihvate jogurt i sir.
A nikako da im spremim poparicu da probaju, moglo bih danas popodne user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1003
2.6.2016 9:34:16   
Maraj
Ni meni nikako paopara da dodje na red. Mi sir jos nismo probali

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1004
2.6.2016 9:45:35   
suzi kju
Ja sam im stavljala u palentu i nisu htele. Neka par dana da im dajem jogurt dok se naviknu pa onda ponovo sir.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1005
2.6.2016 10:44:42   
Maraj
Evo , L i dalje izbegava da doruckuje. Stisne usta. Al zato se buni dok mu ne dam da sisa. Sta se sad ovo desava...da l je neka faza.... uglavnom dorucak preskoci . Obicno mu kuvam palentu , griz ili proso sa bananom i jabukom. Do sad je jeo. Sad samo trazi da sisa taj obrok

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1006
2.6.2016 10:59:20   
Mala Elena
I moja mala nece da doruckuje, eventualno plazmu i mleko ali u vrticu odbija kaze vaspitacica...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1007
2.6.2016 11:08:42   
Maraj
Mame sta radite kada prodje 3 nedelje od otvaranja ovih zitarica... konkretno , kupila sam Nestlé 8 zitarica . Pise da se od otvaranja upotrebe u roku od 3 nedelje. Mi ne mozemo to da pojedemo za 3 nedelje.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1008
2.6.2016 11:13:36   
suzi kju
Maraj ja tih briga nemam user posted image
A verovatno se baca, ipak je to hrana koju jedu male bebe.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1009
2.6.2016 11:24:28   
adulence
ne znam ja nisam bacala,ovaj nestle je veliko pakovanje pojeli bi jedino ako bi svaki dan jeo ....a uopste se ne menja sve je isto i miris i ukus...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1010
2.6.2016 11:24:51   
Maraj
Pa da. Vas ima vise user posted image jos ja kupila ovo vece pakovanje. Bacicu , sta cu drugo , nego ne zanima , sta se desava za te 3 nedelje sa tim zitaricama , sta se pokvari ako nemaju mleka u sebi

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1011
2.6.2016 11:28:06   
adulence
ja mislim da je to vise marketinski,a i za one koji ne skladiste kako treba...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1012
2.6.2016 11:29:41   
Maraj
E zaboravila sam da pitam. Da li ste krenule sa svezim vocem. U mojoj knjizi pise da se od 8.meseca moze uvesti sveze voce tj da se ne bari prethodno. Kupila mi mama breskve. Ne znam kako da mu dajem u svezem obliku. Da l da mu dam mali komadic pa da gricka il da narendam tj ne znam ni da l moze breskva da se narenda user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1013
2.6.2016 11:33:58   
suzi kju
Moze biti dan je to vide marketing, kao što Ada kaže. Mada ja kad bi bila u situaciji da pređe trideset nedelja od otvaranja, verovatno bih bacila.
A sveže voće nisam davala, Ada jeste. Danas ću im dati jabuku, narendaću je pa ćemo da probamooo...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1014
2.6.2016 12:29:39   
amelia
Maraj ma to tije da bacis i kupis drugo pakovanje. Ja dajem dok ne potrosim ne bakcem se time sta pise dovoljno je mislim da ih cuvas na suvom i ne pretoplom prostoru dobro zapakovane i to je to. Ja koristim one posude za jelo sto se ne kvari kao.. a vidi ti sama najbolje ili drugi put kupi manje pakovanje.

Ja jos uvek nisam mu dala sveze voce i ako sutra punimo 9 meseci. Moracemo uskoro da probamo user posted image

Suzi javi utiske kad im das jabuku..

Inace juce sam mu dala za veceru 8corn sa jogurtom i super je pojeo, ali nakon vecere on je poceo da vristi, place i tako cela noc je prosla kenjkajuci i na sisi user posted image . Ne znam zbog cega ja sam mislila da mu nije nasmetalo ovo ali pojma nemam. Ne znam dali cu se ponovo usuditi tako da mu dajem zitarice.

Ayan <3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1015
2.6.2016 15:32:10   
Maraj
Amelia pa ne bi trebalo da jeod glutena , probao ga je. A od jogurta, pa isto tesko. Mozda je slucajnost il neki zubic. Sacekaj par dana pa probaj opet. Nije mu to bila nova namirnica , pa da sumnjas u touser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1016
3.6.2016 7:35:10   
suzi kju
Sveža jabuka prošli i ne baš tako sjajno. Al sam se ismejala za sve pare user posted image i ja i mm. Da ste videli te grimase, čudo jedno user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1017
3.6.2016 7:58:22   
Maraj
Suzi kako si im davala ? Rendanu? Kako da dam L breskvu?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1018
3.6.2016 8:27:54   
suzi kju
Rendanu na ono najsitnije.
A breskva je mekana, kao bananu viljuškom izgnječi.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1019
3.6.2016 8:36:50   
Sanjalicaaa
Kada ste pocele sa drugim obrokom? Sta mislite da li je rano da uvedemo drugi obrok?
Nesto mi se cini da Ika trazi. Da li dati dorucak i rucak, ili rucak i veceru. Kao da mi nije drugo dete user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1020
3.6.2016 8:54:44   
suzi kju
Uh pa čini mi se sa nekih pet, pet ipo meseci. Kad sam umela dovoljno povrća za ručak a za doručak davala palentu, žitarice s voćem.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1021
3.6.2016 9:13:34   
adulence
Od svezeg voca do sada je jeo,jabuku,breskvu,kajsiju,bananu i jagodu....mislim dobro banana se podrazumeva...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1022
3.6.2016 9:19:44   
Sanjalicaaa
Ja imam neki kuvar za bebe koji izdaje Vodic za roditelje, cini mi se da ga i Maraj ima. Po njemu osim tikvice, sargarepe i krompira nista vise od povrcau ovom uzrastu se ne uvodi. Ja bih mu uvela brokoli ili karfiol? Sta ste vi posle ove tri namernice uvele?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1023
3.6.2016 9:24:38   
suzi kju
Jabuku, brokoli, bundevu pa bananu. Karfiol sam odlagala zbog nadimanja.
Posle toga mislim da je bila keleraba, pa piletina, tako nekako...

Direktna veza do poruke: 1024
3.6.2016 9:25:13   
bebilule
Mi smo isto probali breskvu, izgnijecila je sa bananom. I kajsije cemo ovih dana. Svjeze je jos jeo bananu, avokado i mango. To je to mislim.
Ja sam uvela rano kelerabu, brokoli pa karfiol. Zadnje dvoje sam prokuhavala dva puta i prosipala tu vodu. Nije imao problema sa prduckanjem user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 3.6.2016 9:26:42 >

Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here