Azra_ -> RE: Bicikl (3.7.2013 0:43:19)
|
Evo i nas sa utiscima. Biciklica je ispunila očekivanja. Nemamo neku kilometražu, ali smo se provozali na pola sata. Super je materijal od kog je napravljena. Plastika je savršena, a konstrukcija, glavna, koja drži biciklu je metalna i jako čvrsta. Sklapanje ide na ˝klik˝, nema šrafova i delića. izuzetno pokretljiva. Okreće se u mestu, oko svoje ose, ako razumete šta hoću da kažem. To ni sa jednim triciklom do sada nije moglo. Moralo je malo manevrisanja, rikverc-napred-rikverc-napred. Može i preko stepenika. Mislila sam da nećemo moći triciklom da savladamo takve prepreke, ali, uspelii smo. Jedino je mali razočaran što nema nikakve muzike. :-) meni se uši odmaraju, žao mi je što nema čime da trubi, ali dobro, i to će uskoro prestati da ga zanima. Meni smeta samo što ručica za guranje nije obložena nekim mekanijim materijalom, nego je neka hrapava plastika, ali dobro, to su stvarno sitnice. O estetici da ne govorim. Sklad boja, bez nekih drangulija, tende sa karnerićima i sl. Istina, i takav tricikl posluži, ali meni se baš i ne dopadaju. Generalno, mislim da nismo pogrešili. Duplo je skuplji od jednog ˝običnog˝ koji smo gledali, ali i vredi. Mislim da su ST modeli sa dve šipke još i bolji... Nadam se da ćemo se malo gurkati ovog leta, a da će od proleća hteti sam da vozi. I nadam još da sam pomogla mama koje će bitii u dilemi kao ja. Hvala svim mamama koje su meni pomogle i dale svoje mišljenje...
|
|
|
|