*Alexx* -> RE: Bicikl (8.5.2012 9:53:18)
|
Tražimo da kupimo Andreju pravi bicikl. Po uzrastu, trebalo bi da mu kupimo onaj najmanji, od 12''. Međutim, jedan čika nam je rekao da mu kupimo veći, od 16'' jer će ovaj brzo prerasti (iskreno, nemam pojma čemu ti inči, to je valjda prečnik točkova, a možda sam i lupila), ali meni deluje kao da je Andrej još mali za to. Ne želim da mu kupim veći, pa da mu stvorim odbojnost prema bicikli zato što će morati da okreće pedale kao konj da bi pokrenuo biciklu? Nemam pojma. Elem, gledali samo za vikend bicikle, razlika u ceni između manjeg i većeg je 1000 din, ALI - našla sam samo dve vrste bicikli, Alpinu i Capriolo. Lepe su to bicikle, deluju čvrsto, sve OK. Samo što bih ja volela da vidim i neke druge bicikle, a možda opet tražim nešto što nema. Da ne dužim, trebaju mi dve stvari: 1. da li kupiti manji ili odmah taj veći? 2. ima li negde drugih bicikala osim Alpine i Capriolo? U Bgd-u su od 7000 din naviše (moram priznati da sam mislila da su jeftiniji [sm=smiley36.gif], mada kao što kaže moja mama - pa one plastične guralice su 4000 din).
|
|
|
|