Žapkić -> RE: U školu sa 6 ili 7 godina? (11.2.2015 0:26:13)
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 IZVORNA PORUKA: choopa choops Pa šta je to predškolsko? U učionicama, klupe i kao učenje? Je l' sjede ili? Kod nas je predškolsko pri vrtiću, i sve je isto, doručak, pa malo uče, šetaju, ručak i onda možeš da ih pokupiš ili ostaviš do 17h. Mene bas zanima kako sada deca koja nisu isla u vrtic idu predskolsko?U Valjevu drugaricina cerka ide od cetiri do osam uvece,znaci u predskolskom je cetiri sata[sm=zmeden.gif]I nisu sa decom koja su vec isla u vrtic nego idu kad oni zavrse... I ja prvi put čujem za to "Predškolsko pri školi".[sm=zmeden.gif] Kod nas deca koja idu u vrtić, kad krenu u predškolsko-idu isto kao kad su išla u vrtić-dakle pre podne (npr. od 7-8 ujutru do 14-15h-zavisi do kad im roditelji rade). Deca koja nisu išla u vrtić, u predškolsko idu posle podne (mislim da je od 15:30-18:30h-nisam baš sasvim sigurna oko vremena). U predškolskom ne uče apsolutno ništa, niti slova, niti brojeve, niti da čitaju, pišu... , jer vaspitači nisu obavezni da ih tome uče-jedino ako neki vaspitač ima baš dobru volju. Imaju časove engleskog, na kojima uče da broje do 10 i uče neke najosnovnije pojmove. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|