RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

superm -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 9:27:47)

Pa kako je to pao? Ne razumem?

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 9:35:40)

Okliznuo se i pao na dupence....

superm -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 9:37:58)

Ih, što mrzim te padove i povrede. Oni se silno uplaše a i mi.

MakiJ -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 10:22:31)

nas padovi tek ocekuju, sve me strah [sm=smiley13.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 10:41:34)

MA hvala Bogu nije se povredio,ali ga je ipak malo zabolelo a i bilo je bas smesno(mislim na sam pad)[sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 10:54:05)

Sta ti je zivot, samo da nisi miran. Deca kao deca, mislim da nas vise boli nego njih [sm=smiley19.gif]. Misic mali, mali Malko :) . Bibilib, opet ce ti on trcati ka toboganu, nece ga ovo umiriti [sm=smiley36.gif]. Opasni su [sm=smiley1.gif]. Sada je, pretpostavljam, sve u redu.

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 10:56:44)

Stra' me samo kad pomislim sta me sve ceka. Ovi padovi mu dodju kao dobar dan, naspram svih onih padova od kojih cemo ih cuvati. Junaci mali.

MakiJ -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 11:01:07)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

MA hvala Bogu nije se povredio,ali ga je ipak malo zabolelo a i bilo je bas smesno(mislim na sam pad)[sm=smiley36.gif]

Mislim da njemu nije bilo smesno [sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 11:11:41)

Znate sta sam ja primetila kod moje lepotice? Ako trci da, na primer, uzme lizalicu, i padne, odmah ustaje i nastavlja dalje. Ako potrci, zato sto bezi od mene jer nece da se oceslja ili da jede, i saplete se, padne tako da se taj pad i ne oseti, odmah pocinje sa plakanjem uz propratno BOLI ME RUKA, BOLI ME NOGA, LJUBI DA PRODJE i ostalo :) Manipulatori mali. Boli ih ako je njima u interesu da ih boli, inace ne osete ni pad ni udarac. :)

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 11:14:57)

U pravu si Tekilice,nece ga ovo spreciti da vise ne trci i ne ide na tobogan,kako kazu opet ista pesma....
MakiJ pa isprva mu nije bilo smesno ali kad je video nas poceo je i on da se smeje[sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 11:24:29)

Sad se set_ih da vam ispricam i ovo. Beba sam koja je bila u inkubatoru. E, sad, kad sam imala otprilike koliko i moja Neda sada, mama mi je stalno skretala paznju NEMOJ OVO, NEMOJ ONO, VRATI SE, DODJI I OSTAVI TO i tako dalje. Ali, gotovo ceo jedan period je ostajalo sve na tome. Nisam reagovala nikako! Skrene mi paznju da ne diram nesto, ja diram, kaze mi da ostavim nesto, ja ne ostavljam, tek kada mi pridje uz uvo, kaze da se ja trgnem i poslusam je. I njoj padne na pamet da mi nije sluh ostecen zbog tog inkubatora. Odvela me je sa prijateljicom kod lekara i on joj je rekao GOSPODJO, SLEDECI PUT KADA JOJ SE OBRATITE, A ONA NE ODREAGUJE, SLOBODNO PO DUPENCETU JE UDARITE. OVO DETE CUJE ODLICNO! Setila se te price kada je moja malena usla u sobu, napravila haos i na moje SAD POKUPI TAJ HAOS, PODIGNI LUTKE, korak po korak bila sve bliza vratima i....izasla iz sobe, naravno. Iskreno, delovalo mi je kao da me nije cula, jer nije napravila nijednu jedinu reakciju! Samo je izasla!

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 11:34:41)

Bilo je i toga, ignorisanje maksimalno.Ali kada sapnem da li je neko za cokoladu,sluh odmah proradi ! [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 11:37:18)

IZVORNA PORUKA: tekilica

Odvela me je sa prijateljicom kod lekara i on joj je rekao GOSPODJO, SLEDECI PUT KADA JOJ SE OBRATITE, A ONA NE ODREAGUJE, SLOBODNO PO DUPENCETU JE UDARITE. OVO DETE CUJE ODLICNO! Setila se te price kada je moja malena usla u sobu, napravila haos i na moje SAD POKUPI TAJ HAOS, PODIGNI LUTKE, korak po korak bila sve bliza vratima i....izasla iz sobe, naravno. Iskreno, delovalo mi je kao da me nije cula, jer nije napravila nijednu jedinu reakciju! Samo je izasla!

Hahahaa ovo me je bas nasmejalo Tekilice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],izvini,ali svi smo bili isti niti smo mi nase roditelje culi za neke stvari a ni nasa deca sada ne cuju nas.....

MakiJ -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 11:38:53)

Moj bebac histerise i baca se kada hoce nesto, strasno, koci se, ako je u kreveticu lupa nogama o ogradicu. Sta ce biti posle kada je vec sada ovako [sm=smiley29.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 11:46:30)

Bibilib, i mi smo bile male zloce :), ali nisam ja na to tad obracala paznju [sm=smiley36.gif]. Sad mi ovo smeta. Leeeele, MakiJ, isto. I moja devojcica besni, besni, kao pravo pravcato razmazeno, nevaspitano dete. Da ti kazem pravo, frka mi da je ne uhvate bubice kad odemo kod nekog. Kod kuce stane u cosak za takve stvari i to je umiri...

MakiJ -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 11:51:47)

Mali smo za cosak [sm=smiley36.gif] joj muke
e nama u nedelju nikao treci zubic eto dogadjaja [sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 11:58:16)

[sm=bravo.gif] Kojim redom idu? Nama prvo jedinice, pa trojke :)

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 12:03:34)

nama su vec nikle cetvorke....[sm=smiley36.gif] i to obe

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 14:31:20)

Sto mi je Kosta danas bio smesan[sm=smiley36.gif].
Kaze Vuk mama hocemo li se igrati veterinara. Ja cu biti veterinar a Kosta kuca.
Kosta pogleda u Vuka i kaze av av av av...[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 15:24:02)

Hihihihihi... Moji su se neko vreme igrali dotkora, Bata je bio jos beba a Mima je bila dotkorica koja gleda bebe[sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 15:25:30)

Kad vec pricate o divljanju , nekada imam problem pa i sama pomislim da je nevaspitana .A ustvari vise je mala nego sto je nevaspitana ..Recimo preksinoc se bacala po krevetu, nabadala glavom, u rukama je vristala ..jedno deset puta sam zapocinjala da je uspavam i odustajala . Dva sata cimanja , plakanja dok je mm nije pljesnuo po guzi i pritego da se ne bacaka. Ne znam sto se to desava...
A redosled zubica, prvo jedinice pa dvojke, a krecu i trojke. .[sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 16:04:10)

Moja M je imala intezivne napade besa sa 2 godine,bilo je bas svakakvih scena,ali ja nisam popustala.Jednom je na pijaci srusila neku kozmetiku sa police,jer joj nesto nisam dala,vristala je u kolicima do kuce,svi su nas gledali kao da nisam normalna majka! ali videla je da ne moze po njenom i brzo smo takvim ispadima stali na kraj.

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 16:32:00)

I moj Marko je tako reagovao samo u prisustvu pojedinih osoba,drao se po ulici kao cigance ali kada je samo samnom setao znao je sta moze a sta ne,ne kazem da nije imao takve ispate ali dobije po neku po guzi(da niko ne vidi[sm=smiley36.gif]) i to je kraj.

superm -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 23:14:06)

Obožavam napade besa![sm=smiley36.gif]
Za sada se dobro borimo i sa ovim malobrojnim napadima. Moji sinovi nisu u ''tom fazonu''!

Jasn@ -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (13.5.2015 6:35:21)

Šteta što pravo na sudjelovanje nemaju ljudi iz inostranstva [sm=duda.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>