Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 6.5.2015 16:46:24
|
|
|
|
mila83
|
Aki,medenko jedan !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 6.5.2015 18:05:40
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Aki,medenko jedan ! A vidi mu šiške molim te, mama mu šišala Jadno dete!
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 6.5.2015 20:37:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nestleeee jupiiii.... Obozavamo ih! Gde je ta sponzorska tema? Jel to ova?
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 6.5.2015 22:38:23
|
|
|
|
marketing RR
|
ME, tako je, ova tema, pišite nam svoje priče, čekamo ih sa nestrpljenjem
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 6.5.2015 23:32:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Hihihihihi blago vama, kako Aki strpljivo ceka. Kod nas su krokodilske suze 2 min dok mama sve ne postavi
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 6:42:41
|
|
|
|
serpica
|
Svi Nestle proizvodi su divni,ne znam koji bih izdvojila kao omiljeni,ali znam da smo prosle godine bili odusevljeni onim kasicama za laku noc,zitarice i banana,jogurt i voce,vanila,ma sve su divne. I ovas sa suvim sljivama jos uvek jedemo,a sto se tice Nestle pudinga tu se i devojke otimaju tako da uvek uzimam duplo pakovanje da ima za sve Zanimljiv dogadjaj mog bebca iz vrtica: dolazim po njega jednog dana i vidim dete obuceno u tudje stvari,trci on prema meni i na njegovom bebecem jeziku prica/pokazuje mi majcu i pantalone kao da hoce da mi kaze da nisu njegove,a od cele price razumem samo MAMAaaa i onda ide atklj,gljmi a gljiogtim.....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 8:20:21
|
|
|
|
mila83
|
Moji klinci su kao bebe najvise voleli upravo te kasice za laku noc,najvise tu sa bananom,kao i Nestle 8 zitarica.Sada vole puding(nikad dosta ) , Nesquik, i one zitarice ali za stariju decu, kao cokoladne kuglice I mi smo imali slican dozivljaj u vrticu Serpi.Sin je imao necije carape na sebi,tata je jednom pakovao ranac sa stvarcicama pa je nekako to propustio da spakuje.Pokvasio je nekako noge u kupatilu kada je prao ruke.Vaspitacice su ga jedva uspele ubediti da ih obuce ,jet to nije "Mitino"
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 9:26:10
|
|
|
|
Modessty
|
Nikola voli da nosa po stanu Danilove patike i cipele. Jutros me ispraća na posao i oblači Danilove sandale da bi izašao u hodnik! A Danilo komentariše da mu je već dosadno što ga mlađi brat stalno imitira
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 9:41:12
|
|
|
|
mila83
|
Jao,kriminal ! i moj sin je kao papagaj,stalno ponavlja za Milicom stvari.Cak prepricava njene dozivljaje,kao da su se njemu desili,iako nije bio ni prisutan samo se pravi nesto vazan !
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 9:51:44
|
|
|
|
Modessty
|
jao to nas tek čeka! Nikola za sada trči za Danilom i radi sve što i on radi. Stvarno je naporan!
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 14:07:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Kod nas je situacija da cim neko izlazi iz kuce Kosta uzima svoje cipelice i kao obuva ih i on da ide A danas smo mu kupili nove patike i set_a po radnji pa stane i pokazuje prsticem na njih i vice aaaaa aaaa kao nove patikice
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 7.5.2015 14:08:25 >
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 15:22:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dijo , ova moja pocela da stavlja nogicu u tatinu patiku a on nosi br. 46 preslatka je. A sto se tice Nestle proizvoda trenutno rucka one zitarice sa kakaom , cesto u kombinaciji sa plazmom i vanila desert. Ma, svi su odlicni !
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 15:23:26
|
|
|
|
Bibilib
|
cao mamike...evo i nas da se javimo posto i dalje jedemo Nestle dezerte iako imamo 15 meseci nama prijaju i dalje...
< Poruku je uredio Bibilib -- 7.5.2015 15:24:07 >
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 15:33:04
|
|
|
|
nikiteki
|
ja sam sa cerkama koristila nestle proizvode super su i dan danas vole da jedu
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 15:33:06
|
|
|
|
mila83
|
Sta cemo sa njima kada su slatki,pogotovo kada hoce da budu veliki! Moj sin je toliko zeleo da sto pre odraste( i kada je bio beba a i sada) samo vice da zeli da postane pravi muskarac ! Secam se,mozda je imao godinu i po,kada je poceo da imitira svog taju,kao brije se covek Pitamo ga sta radi,kaze "Bije se,jer je vejiki " a o "popravljanju stvari" da ne pricam."Popravio" je sve svoje i sekine igracke za tako kratko vreme,koliko Mima nije za dve godine koliko je starija od njega. I kada ga pitas,kaze,sve ce to tata zalepiti. Pa da,tata je svemoguc !
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 15:34:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Kod nas je situacija da cim neko izlazi iz kuce Kosta uzima svoje cipelice i kao obuva ih i on da ide Dijana Kosta i Sofija kao da su preslikani. Mi jedemo od Nestlinih proizvoda mlecne dezerte i Nestle zitarice sa kakaom.
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 15:37:34
|
|
|
|
Bibilib
|
Opasni su Mila oni bi sada sve probali,sve sto vide....
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 15:51:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo jos necega -kad zna da nesto ne treba da dira mase prstom i vice nje nje ( ne ne) a i dalje nastavlja da dira ...jednom mi tako donela cev od usisivaca sa sve papucicom od polovine dnevne sobe do kuhinje ljubi je mama!
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 15:59:43
|
|
|
|
mila83
|
Kad smo vec kod usisivaca, to je bila i ostala omiljena sprava mog sina,cim je poceo da stoji odmah je poceo da usisava kao.Cak je neko vreme pricao sa njim Imamo onaj veliki,sto ima i spremnik za vodu.Fasciniran je bio,i dan danas voli da sastavlja i rastavlja cevi i crevo.Imam fotke iz tih dana,kada je bio mali,moram vam postaviti,ako uspem da nadjem na kompu.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 16:36:52
|
|
|
|
Anarunika
|
Što se oblačenja tiče, Aki je u tom periodu od godinu i po do dve jako voleo da isprobava moje suknje Mnogo mu se sviđalo kako se vrte. A i kada ja (svake prestupne godine) obučem suknju on me terao da se vrtim da vidi kako leprša .Naravnio imam i par sličica gde je u maminoj suknji, verovatno ću i okačiti. A u periodu kada sam bila trudna sa Ikom , stalno mi je pomagao oko stavljanja sudova na pranje. Pa kako mi koji sud donese tako moramo da se poljubimo da mu se zahvalim
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 19:41:02
|
|
|
|
Bibilib
|
a MOJ aDRIJAN OBOZAVA DOK MAMA USISAVA...sTANE PORED FILTERA GDE DUVA I HLADI SE...ALI ME U STOPU PRATI....
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 21:20:00
|
|
|
|
MakiJ
|
Pre dve nedelje bili smo na boci i u povratku svratili u jedan market, bebac je bio nervozan i ja mu u ruke dam nestle vocni obrok i nastala je tisina medjutim morala sam da dam kasirki i eto plakanja pa smo ispred marketa pojeli dva i onda je sve bilo uredu
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 22:49:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Sanjice ljubac za nasu drugaricu I Kosta obozava Nestle mlecne dezerte, a Vuk iako ima 5 godina i on se ogrebe po koji dezertic pod izgovorom da je jos uvek mali
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 22:52:48
|
|
|
|
amdn
|
Mi smo vec "veliki" ali nas decak obozava Nestle pudinge :) doduse i tata se grebe :) Inace posto je sad "veliki" sad moze i sam da se cuva :) Najnovije je da nece u vrtic, pa kaze: mama ima jedan problem, ne mogu da idem u vrtic. A ja mu kazem ali nema ko da te cuva tata je na poslu, ja sad idem, nema nikog.... A on kaze to nije problem ja cu sam da se cuvam, prooblem je sto ne znam sam da spremim dorucak :)
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2015 23:37:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Imam da objavim jedan nestasluk - malopre je iskakila gumicu za kosu Naravno, nemojte da se zgranete to su one male gumice , elasticne kao za pletenje onih sarenih narukvica sto su jedno vreme bile hit. I tako eto, ja u cudu, ne znam kada je istu stavila u usta a sada mi smesno Da sam bar imala onaj Nestle sa sljivom pa da se ne muci ovoliko sa kakenjem...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?