RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 8:42:30)

Ma da hrana je nesto sto nama najvise znaci u njihovom uzrastu a oni je odbijaju,sto naravno tesko pada majkama....
Moj decko kao da zna dao mu deda juce 10 din.jer mu je uzeo novcanik da se igra i poceo da ga otvara,i on mu da 10 on uzme i baci na pod,ponovo trazi novcanik,mladara rucicama i vice,da mu ponovo on pocne da otvara,on mu da 100 din.a mali ponovo baci,kad mu dao 1000 din.uze mali okrenu se i ode[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]popadali smo od smeha.....

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 9:52:59)

Mila secer je bas, cudno je kako se na neka ukuse naviknu, a neke nece ni kasnije.
Nama je sad malo problem da proba nesto novo, prvo kaze to ne volim, pa uz malo objasnjavanja proba.
Bibilib ma cudo su oni, vide za koju novcanicu u radnji sta kupujemo pa znaju. Nas kad vidi kovanice ako nije 20 kaze nema ni za voznju.
Ma mnogo su slatki.

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 11:15:20)

Elena i dalje ne voli da jede palentu , griz , od starta nije volela. Cesto joj stavim sa vocem ili povrcem.
Evo idem da vidim jel htela kacamak u jaslicama .

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 12:09:46)

IZVORNA PORUKA: amdn

Mila secer je bas, cudno je kako se na neka ukuse naviknu, a neke nece ni kasnije.
Nama je sad malo problem da proba nesto novo, prvo kaze to ne volim, pa uz malo objasnjavanja proba.
Bibilib ma cudo su oni, vide za koju novcanicu u radnji sta kupujemo pa znaju. Nas kad vidi kovanice ako nije 20 kaze nema ni za voznju.
Ma mnogo su slatki.

Tako moj Dimitrije ! Ni ne proba,kaye da mu se ne svidja,a mi svi oko njega jedemo.Nekad upali nutkanje a nekad bas suprotno,kayem mu da ce nama ostati vise i ignorisem ga i odmah upali [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 12:10:30)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Ma da hrana je nesto sto nama najvise znaci u njihovom uzrastu a oni je odbijaju,sto naravno tesko pada majkama....
Moj decko kao da zna dao mu deda juce 10 din.jer mu je uzeo novcanik da se igra i poceo da ga otvara,i on mu da 10 on uzme i baci na pod,ponovo trazi novcanik,mladara rucicama i vice,da mu ponovo on pocne da otvara,on mu da 100 din.a mali ponovo baci,kad mu dao 1000 din.uze mali okrenu se i ode[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]popadali smo od smeha.....

Pametan momcic,nema sta ![sm=smiley36.gif] Dusa mala [sm=smiley27.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 13:19:46)

Mila nama je ponekad to uspevalo, kao jel da da neces, a onda on kaze hocu, hocu,
al sad nam ne pali,
Sad je kod mojih roditelja u Sokobanji i mama kaze stalno trazi da mu spremi spanac ali da mu servira na tanjir kao mama.
Hehe... danas kaze, bako sto nesto lepo mirise..... jel to kuvas boraniju :)
Cirkus su i mnogo su slatki i pametni, ali redovno trazi puding, malo je cokolada omiljena malo vanila, a meni Nestle borovnica njam...

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 14:01:11)

I moj Marko obozava puding u stanju je pa od pola litre mleka sve sam pojede samo da mu je u cinijama a Aki vise voli Nestle dezerte jer imaju posebno lep ukus,razlikuje puding od vanile i Nestle vanilu....majke mi moje,mozda neko nece verovati ali tako je....[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 14:17:00)

I moji klinci razlikuju ukus obicnog pudinga od vanile i Nestle vanila dezert,tako da ti verujem Bibi[sm=smiley36.gif] samo se jos ne odlucismo koji Nestle nam je omiljeni[sm=smiley1.gif]ja najvise volim vanilu, a njima izgleda cokolada...

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 14:23:13)

A moja najvise voli onaj osvezavajuci nestle desert od breskve . Obraduje se cim vidi sa sam ga uzela u ruke i grabi se da ga dohvati [sm=smiley36.gif]
Za sada joj je kapacitet da pojede dva komada!

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 14:30:01)

Joj, i taj od breskve je jako lep.njega smo prvog i probali, a sad nameravam i mojoj T uskoro da dam da proba, inace voli jako breskvu.

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (15.5.2015 16:22:45)

Mi smo prvo probali vanilu i covek je tako lepo prihvatio da je ne menja.,,,,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 15:00:42)

joooj kad citam ovo ide mi voda na usta, meni su definitivno najlepsi ti vocni deserti, i u pravu ste klinci i tek kako znaju da li je to Nestle desert, domaci ili kupovni puding, nema prevare :)

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 16:05:10)

Da, nema lazi, nema prevare [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 16:14:25)

Tesko ih je prevariti a jos teze im podmetnuti....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 16:30:29)

inace moj decak je kod babe pa me zove da me pita mama jel da da si mi rekla da se ne jede boranija i krastavac.
Samo nesto izmislja, jutros me je zvao da mi kaze da najvise na svetu voli paradajz i krastavac,
a sad mu se ne slaze boranija i krastavac, kaze ne ide mi to zajedno.

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 16:33:15)

Pa sta ce dete kad mu ne ide[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]moj upravo pita da li ima meso....pa cu sad da mu pohujem ili przim....

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 16:36:41)

Bibilib bas su smesni, ja mu kazem pa ti bas volis i krastavac i boraniju, jedi nemoj da se baba brine, a on meni JA NAJVISE VOLIM SPANACKO, bas se naljutio, mogao bi da jede spanac svaki dan :)
a meso nam je slabija strana, uglavnom piletina i riba.

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 16:56:22)

Da malo promenimo temu [sm=smiley1.gif]

Koju pesmicu su vasi malisani prvu naucili da recituju ili pevaju?

Moja M je prvo naucila da recituje pemicu "Zaba cita novine" da recituje (J.J.Zmaj) a imala je nepune 2 godine.

A sto se tice pevanja, "Leptiricu,sarenicu" , to je ranije,ali sa nekim svojim tekstom :)

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 16:57:43)

a evo je ovde ,zaspalo dete,umorilo se svirajuci sintisajzer ! [sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0516/o9y-103062.jpg[/img]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 17:26:02)

Mila pa andjeo je mali,
mi smo prvo naucili resio moj tata, pa leptiricu sarenicu, mada sam ga ja prvo ucila cita zaba novine, ali mu se izgleda ne svidja ni sad je ne zna.
A isli smo u afriku i razbole se lisica su mu favoriti, mada sad iz vrtica zna dosta, ali samo kad on hoce :)
a sviramo trubu i bubanj (doduse probusen je ali lupamo i dalje ) :)

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 17:27:12)

i da obavezno mora da se pokloni kad prica pesmicu [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 17:54:47)

Tako i moj sin,cerka je slobodnija po pitanju pevanja. On je prvo naucio pesmicu Pada kisa ubi misa :) sa sve marsiranjem uz to [sm=smiley36.gif] , pa onda Materina maza,ne sve strofe..
A od pevanja , prvo je zavoleo pesmicu Babaroga i nju je celu naucio vrlo brzo.
Sada voli Zdravka Colica [sm=smiley36.gif] ali peva bas kada je raspolozen,a Mima bi mogla uvek pevati i svirati i bas je briga ko je slusa !

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 21:06:25)

Mila bas je slatka,secer mali.... a ja se bas nesto i ne secam koju je prvu pesmicu naucio ali znam da sada peva sve.... a mali Aki voli kad mu pevamo tasi,tasi tanana a inace igra cim cuje muziku[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]bas je veseo....

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 21:14:28)

I sada moja najmladja smizla to voli, prekine sve svoje aktivnosti cim pocnem da joj pevam tasi tanana [sm=smiley1.gif] a videcemo koju ce ona pesmicu zavoleti prvo i poceti da peva !

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (16.5.2015 21:38:16)

Moje cerkice obozavaju decije pesmice,kod nas je dugo najomiljenija bila Zakleo se bumbar.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>