Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 13:28:59
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
A inače okačiću sliku svojih crtica kad budem mogla da se logujem sa kompa. Nikad nešto tako bledo nisam u svom životu videla, jer se bleđe od toga i ne vidi. Test je onaj osetljivosti 10 a jedva se nekako nazirao mislila sam da betu neću dobiti više od 50. Čak nisam sigurna kad smanjim sliku za kačenje da će išta da se vidi.naravučenije test je test a beta je beta. A kinezi su kinezi.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 13:34:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Lisa juce nikome nije htela da radi ringeraja. Probaj danas. Beta je super koliko ti kasni?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 13:47:18
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Betu sam radila juče cd 29 a 14 dpo (ako je verovati ff). Samo kad bi htela da se duplira do sutra, pošto to kod mene nikako nije do sad htelo da opstane. Dakle kasni mi dva dana , baš i nije neko zakašnjnje
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 25.5.2015 13:51:31 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 13:50:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Hoće hoće vučem jako [sm=smiley36.gif?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 13:53:23
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Hvala UM puno
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 15:09:37
|
|
|
|
bebilule
|
Lisa navijam . Redovno vas pratim ovdje, sve izvirujem koja će da javi za crtice...znam kakav je osjećaj kada se čeka...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 15:25:19
|
|
|
|
Maraj
|
O Lisa divno !!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 19:40:08
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Hvala Maraj, hvala bebilule. Nadam se da ću ovaj put imati više sreće i napokon dobiti jednu malu zdravu bebicu. P.S. Sledeći put želim da se rodim kao muško, ja ću da pomentalim , a moj dragi se smeška i gleda TV. Šta bih ja bez njega.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 21:02:42
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Cestitam Lisa Ipak jos uvek rade moje moci.
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 21:07:00
|
|
|
|
marinchica
|
Cestitam Lisa E vala, neko je duze, neko krace na forumu, ali sve se na kraju prebacite u trudnicke teme. Ima nade za svakog onda, pa i za mene mucenu.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 21:49:14
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
E Soske obzirom da mi je ovaj ciklus poceo 26. aprila moglo bi ti se priznati ovo proročansrvo . Ajd urgiraj kod viših sila da mi ostane Kako je kod tebe jel si završila sa selenom. marimcice ima uvek nade ja sam u subotu ujutru bila u očaju pitala da li cu ikada više ostati trudna, ni sumnjala nisam da ću sutradan videti ako dobijem i otkucaje srca sve ću jaaaako da vas vučem
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 22:53:03
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sad necemo da cepidlacimo. Bitno da je april u igri. Jesam, zavrsila sam se selenom jos pre dva meseca. Sad uzivkam.
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 25.5.2015 23:14:36
|
|
|
|
Masa88
|
Veliki pozdrav svima. Nova sam na ovom forumu i sa velikim zadovoljstvom se pridruzujem cekalicama. Imam 27 godina; u braku sam vec dve godine, i isto toliko cekam na dve famozne crtice koje nikako da se pojave Nadam se da cete mi doneti srecu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 11:19:21
|
|
|
|
Lota
|
Lisa, divne vesti . Cestitam! Cekamo te u crticama, sto bi rekla UM, dodji da ne budem najmladja trudnica , ali to se misli samo na starost trudnoce, ne na godine, da ne dodje do zabune . Masa, dobro dosla i da sto pre odes u trudnicke teme . marinchice, sve cekalice pre ili kasnije predju u lepse teme, ocekujemo i tebe
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 11:23:52
|
|
|
|
jekiki
|
Crtice nesto zabusavate u poslednje vreme, hajde hajde prolece je Akcija pod hitno, bar vi mozete kad vec mi u vecini slucaja postimo po tom pitanju Sve vas vucem za nosice
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 11:28:18
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Lotice draga, pa ja sam nešto debelo propustla. Baš sam happy zbog tebe. evo ja cekam betu treba da stigne svakog minuta. Pa cemo da vidimo jel se selim u trudnicke teme. Javljam cim sstigne. Soso tvoja su prorocanstva visestruko potvrdena. Sreca da sam ja svoje dobila dok su jos dzabe[sm=smiley2.gif Maso dobrodoslo i dobrootisla u trudnicke teme
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 26.5.2015 11:30:30 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 12:47:48
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Danas beta 533. Totalno sam Ja nešto ubeđena da je to dovoljno. Valjda jeste.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 26.5.2015 12:51:49 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 12:52:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Lisa to je to još♡
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 14:25:05
|
|
|
|
bebilule
|
Ma bravo
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 14:27:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson Danas beta 533. Totalno sam Ja nešto ubeđena da je to dovoljno. Valjda jeste. Bice ovo super devojica
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 14:38:32
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ha ha Soske ja nemam ništa protiv, ali će se dragi možda malo mrštiti , samo u početku dok je ne bude držao. Daj Bože samo nek je zdravo i da se rodi.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 14:48:01
|
|
|
|
Maraj
|
Divno Lisa!!! Naravno da je to to O da sosa pogađa! I meni je prognozirala i "ubola" Maso dobro nam dosla, jeste radili kakve pretrage do sad?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 15:27:39
|
|
|
|
Lota
|
Bravo Lisa za lepu betu ! I ja sam srecna zbog tebe , cekamo te !
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 15:31:53
|
|
|
|
Anoniman
|
i meni je bas drago, jos da nam dodju Sosa, Madre,bubamarica, Didy i ostale cekalice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 05/15 [chat] 26.5.2015 17:25:29
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sta cu kad imam talenAt
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?