Anoniman
|
Bebilule razumem te Tatjana za devojcicu... inace ja sam juce zvanicno resila da necu kod mojih da idem da zivim dok mm renovira kucu, zvala sam svekrvu i to joj saopstila, zena je silne nekretnine stvorla, i ja treba da idme kod mojih da se jedem u e pa nece moci, rekla sam joj da ce jedan apartman ostaviti meni, stanarka izlazi 15 juna i taman mi se sve uklapa..necu vise sebi da dozvolim da placem zbog idiota Juce smo bili kod mojih na rucku, i sve je bilo super, onda je dosao moj ujak, sa vesticom od moje ujne, pisala sam vec u jednoj temi, i nemirnim sinom od 10 godina, ljudi moji to dete za 5 minuta srusi sve sto sam ja Unu vaspitavala, nije ni moja Una cvecka, nemirna je, ali brate ja vodim racuna o njenom ponasanju, ne sednem i vodim traceve a dete neka radi sta hoce, i jos moj ujak sta god ja kazem, ili je povedem u drugu sobu da je posavetujem, kaze svom sinu reci joj ne seri - meni da kaze , i Una to ponavalja, e onda sam poludela i sa svima sam se zakacila, mama, tata, ujak, ujna, a mm samo cuti kaze nije na meni da se svadjam sa tvojom rodbinom, i tako sam se i sa njim zakacila. Jutros me ljubi, ma je se necu da pricam sa njim, i tako sam juce od 5 do 10 plakala, nocas jedva zaspala, i beba mi se umirila, i tako sekiram se da je nisam povredila... Hvala Bogu pa je sveki na mojoj strani! I necu moje dete d avodim 3 meseca da zivi tu, gde ce oni da dolaze i da me nerviraju... Tako izvinite sto sam ovo ovde napisala, vie je za negativnu, ali hocu da puknem!
< Poruku je uredio Unina mama -- 25.5.2015 14:16:39 >
|