Valerie -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (4.5.2015 20:52:34)
|
IZVORNA PORUKA: adulence valerie vidim da su nam cerke vrsnjakinje,joj i moja Iva ima ispade katastrofalne da je prosto ne prepoznajem,ali nama je njena sobica spas,kad god ima neki izliv besa ili histerije,odvedem je u sobu da se isplace sta god i kzem joj kada se smiri da moze da dodje i nastavi gde je stala...smiri se za tri sekunde... ado [sm=smiley1.gif] i meni je njena soba spas, ali nisam zadovoljna tim njenim vristanjem i napadima besa za svako "ne", jezivo. i ne mogu vise da joj skrecem paznju, animiram da zaboravi za sta se zainatila. ne smem da je raspustim... kad nesto baci, sklonim iz njenog dometa, ako je igracka kazem da cemo dati nekom drugom detetu. vise mi je problem sto to kad je u svojoj sobi i to za tri sekunde se kao smiri i kaze "smirila sam se" i izlazi. ako zelim da je duze drzim u izolaciji, pobesni nacisto, napada vrata, baca stvari. kao zver. moram da dodjem do toga da barem nekoliko minuta sedi u svojoj sobi i ne urla. morace jednom da shvati da nije njena poslednja, a ja cu da osedim i poludim... izvinite u offu sam ali moram da se iskukam.
|
|
|
|