Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 11:21:05
|
|
|
|
superm
|
Dobar dan! Jekiki, probaj Prolom vodu! Lota, i meni pozli kada pijem Utrogestan, zato mi je dr rekao da ga stavljam vaginalno. Trebalo bi da odem i uradim vaginalni i cervikalni bris. Uh,al to mrzim!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 11:26:23
|
|
|
|
Maraj
|
Ma efekat je jos bolji ako se aplikuje vaginalno. Ja sam radila vto i svima nam je receno samo vaginalno. ja sad stigla iz Doma zdravlja. Kao voz da me pregazio. Bas sam se nacekala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 11:33:38
|
|
|
|
jabudic
|
Meni ga je dala vaginalno po potrebi, tipa kad me nešto boli, kad se preforsiram, itd, pošto je upoznata sa mojim tempom. Mada ja kad se baš umorim kljuknem uveče dva, i bolje spavam i lakše mi nego da mi curi. Ja sam uradila vagialni bris u utorak, tek mi je u sledeći utorak gotov, a sekreta imam baš dosta, mada normalno izgleda.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 11:36:18
|
|
|
|
Anoniman
|
gde nam je jess???nema je od juce?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 11:39:11
|
|
|
|
jabudic
|
Maraj, već pola prošlo? Kako tudje trudnoće brzo prolaze!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:01:44
|
|
|
|
jess021
|
Um, eve me Imala sam goste, pa mm kaze da nije lepo da visim na rr dok su oni ti, lupa gluposti Bila na pijaci, vreme neko bzvz. Sa zadovoljstvom mogu da kazem da sam mom poslodavcu blokirala racun, legle mi neke pare i ja zvala da vidim sta je, kazu prosla tuzba. Sad garant odskace od zemlje od besa, ali neka.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:10:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess a ja ispostovala jucerasnji dogovor a ti zabusavas, reci muzu da su prece stvari u pitanju Super za praice, divne vesti! Cestitam! Jaoj meni juce bila jetrva, i kaze tebi stomaka uopste nema, a ja za 10 tak dana ulazim u 5 mesec, lepo kaze ja na likamma je veliki, a guzica mao raste, izgleda da cu ja u sirinu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:10:52
|
|
|
|
jekiki
|
Gde ste Superm meni prolom ne pomaze samo odmenjska, ali resicu je se nekako. Jabudic kad spmenu bris i ja treba da ga radim, i meni se pojavio sekret u tragovima, samo mi je on falio pored bakterije sto se utrogestana tice i ja ga uzimam 2x dnevno po 200mg , nekad ga pijem a nekd stavljam vaginalno, po potrebi, tako mi rekli. Obicno ga ujutro pijem a uvece ubacim, ali nema pravila joj Unina mama meni i stomak i pozadina krenuli da rastu
< Poruku je uredio jekiki -- 21.5.2015 12:12:46 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:13:56
|
|
|
|
jess021
|
Um, ma vidis da mm nema pojma sta su prioriteti Ma kako ti se ne vidi stomak, na slikama ste bas porasli.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:18:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Da iskuliras tm Jess da, ali i meni se cini da je uzvo manji, sa Unom je bio ogroman, jedva cekam kontrolu Ja jedem pitu od sinoc, rucak za mm i Unu imam, danas uzivancija, moji odveli U u grad na vocnu salatu i sladoled, ja malo da sredim po kuci... Inace primetila sam da mi smeta pasulj, juce sam jela vlo malo, i odmah me spopdanu grcevi, smeta li vama neka hrana? Jekiki je li kod tebe devojcica , ja sam s aUnom bila prelepa zao mi samo sto se nisam vise slikala, a sada sve nekao kontra, jos mi juce kaze moja jetrva da je U bila ruzna beba kao kako ratse lepsa je. Bas cu vam postvaiti sliku!!!
< Poruku je uredio Unina mama -- 21.5.2015 12:20:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:24:12
|
|
|
|
jekiki
|
Um misle da jeste devojcica, ali jos nisu sigurni jer je bebac mnogo nemiran i ne mogu da vide lepo, nadam se da cu ovih dana saznati, a ako ne cekam rezultate amnio i tu ce se sigurno znati. Sto se tice izgleda nisam se nesto u licu promenila, samo mi svi govore da sijam hihihi, a sta im to znaci pojma nemam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:28:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo je!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:33:15
|
|
|
|
jekiki
|
Srecica Reci jetrvi da malo bolje ponovo pogleda slike, izgleda da je pamcenje bas nesto ne sluzi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:35:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala. Jeste svakom svoje dete najlepse, ali me juce iznervirala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:37:48
|
|
|
|
jekiki
|
Ma ne obracaj paznju na komentare koje kakve, ljudi odvale nesto pa ostanu zivi, ne vode racuna sta kazu i kako to moze da zvuci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:46:19
|
|
|
|
jess021
|
Um, Una je stvarno bila kao mali japanac kad se rodila, ali bas je bila neobicna i slatka. Sad je prelepa Ja jedem drugo parce mog kolaca sa jagodama, bas je lep
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:46:27
|
|
|
|
vision
|
caos svima. ja ne citam redovno i ne pisem redovno, jer stvarno nemam vremena. ali vas izvestim s vremena na vreme o svom stanju. elem. u utorak sam skinula serklaz. mogu vam reci da samo skidanje ne traje duze od minut, dva, stavi spekulum i secne konac skalpelom, medjutim meni se bio malo usekao u grlic, pa ga je vukla makazama i to me bas bolelo, bol je jak, ali izdrziv. po skidanju serklaza sam otovrena 1.5 prst i grlic mi je dug 0.5cm. doktorka me nije primila u bolnicu, vec mi je rekla da dodjem u subotu ujutru, ako do subote nista ne krene i da cu se u subotu i poroditi. eto tako, ja sad cekam prekosutra... inace, beba je karlicno i dalje, ali idem na prirodan sa epiduralom, kao treci je porodjaj i ako sam ja insistirala na cr, kaze da nema potrebe, idem prirodno, pa ako bas ne bude islo dovrsice se rezom u spinalnoj anesteziji. bebac ima 3.100gr i potpuno se slaze sa terminom odredjenim ciklusom, medjutim posteljica je sazrela i to je to. nadam se da se nece pokrenuti pre subote. a da. osecaj po skidanju serklaza je cudan, kao da ce svakog trenutka beba da izadje, osecam pritisak. nema krvarenja i slicno. pozdravljam vas sve i cujemo se kad se porodim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:47:29
|
|
|
|
jekiki
|
Jess posalji malo kolaca bas mi se jede nesto slatko a nisam raspolozena da pravim a ni da idem do radnje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:48:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Vision draga, drizmo fige i cekam poruku :) Jekiki baci pogled na temu sta smo danas pravile, ja sam pre neki dan napravila tortu od jagoda za 15 min, napisala sam recept, predobra je!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:51:56
|
|
|
|
jess021
|
Vision draga, cekamo lepe vesti!! Um, moj kolac je lepsi od tvog Jekiki, saljem evo odmah!
< Poruku je uredio jess021 -- 21.5.2015 12:52:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:53:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess ono vece si zvala, a posle se nisi javljalal inace ja vise ne kuvam filove, kupovacu samo dr oetker...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:57:09
|
|
|
|
superm
|
Um, baš ti je ta jetrva neka . Una je ... nemam reči
< Poruku je uredio superm -- 21.5.2015 12:59:52 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:58:51
|
|
|
|
vision
|
hvala na podrsci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 12:59:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala superm :*, do skoro mi je ona i bila na profilu u crvenom mantilicu, a i ovo sad je ona sa 9 meseci, njeno prvo letovanje na Tasosu....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 21.5.2015 13:02:04
|
|
|
|
jess021
|
Um, oprosti mi, please
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?