Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:28:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Serpi draga, nikog ja ne kritikujem, nadam se da nisam tako shvacena Odmaraj draga, sitno brojis Ma taman posla nego samo kazem,i meni nedostaje rr bas puno ali ne vredi,sta da vam pisem,samo kukam a to ne volim,pored ruke koja i dalje boli stisla me i prehlada ne osecam ni miris ni ukus,lomi me neka t od 37 i sva sam kilava ne treba vam takvo drustvo bar za sada..cim bude bolje tu sam ja
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:30:48
|
|
|
|
jess021
|
Serpi, samo se ti javi, kukaj slobodno, ako imas vremena. Ja jos nemam dece, stan ne spremam, tako da imam poprilicno vremena za rr. Bice i kod mene uskoro drugacije, nadam se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:31:57
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Čini ti se, sve dosadi! I ljeto i more, i gužve u saobraćaju i guranje po marketima, samo čekaš oktobar I tržišne inspekcije Žene samo da vam se javim. Vidim manje više sve protiče bez problema. Kod nas stamdardno, ona sisa stalno, malo je poboljšala noćno spavanje, ali i dalje samu haosu preko dana. Što zbog djece što zbog posla.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:32:31
|
|
|
|
adulence
|
Ja se okupala i oprala kosu,mm odavno u krevetu,a boga mi cu i ja sad...samo da popijem utrogestan... Laku noc devojke...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:32:54
|
|
|
|
serpica
|
Jao Jess ne bi mi bilo toliko tesko da sam bar upola aktivna kao u prosloj trudnoci,ne mogu da verujem da tolko covek moze da se ulenji,ustvari da ga stisnu tako neke stvari da ne moze normalno da funkcionise,necu da kukam,ostalo je jos malo da se druzim sa vama necu da upropastim to vreme
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:36:03
|
|
|
|
jabudic
|
I ja sam se ulijenila, tj. nisam, nego ne mogu kao ranije. Ne mogu da stignem da radim, čistim, kuvam, itd. Od ove nedelje će mi dolaziti žena jednom nedeljno 4h da sve sredi, i to mi je dovoljno, ne moram da se nerviram što je prljavo. A za jelo, evo povrća, voća, spremaćemo neka brza jela, ili ko šta stigne. Ne mogu, džaba.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:39:01
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic I ja sam se ulijenila, tj. nisam, nego ne mogu kao ranije. Ne mogu da stignem da radim, čistim, kuvam, itd. Od ove nedelje će mi dolaziti žena jednom nedeljno 4h da sve sredi, i to mi je dovoljno, ne moram da se nerviram što je prljavo. A za jelo, evo povrća, voća, spremaćemo neka brza jela, ili ko šta stigne. Ne mogu, džaba. Ja ne mogu sama carape da obujem,sta da ti kazem,kad je dotle stiglo,nego zovem decu upomoc,boze oprosti ko da sam nepokretna,pu,pu...e to sebi ne mogu da oprostim,ali sve mislim nisam ja kriva,tako je samo trenutno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:42:21
|
|
|
|
superm
|
Ja već sada imam ženu koja dolazi jednom u dve nedelje. Peglanje mi je najveći problem a i generalno ribanje kupatila. Kuvanje volim i stižem svašta nešto.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:42:35
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, ženo, šta ti je, porodićeš se za koji dan. Evo i ja 31.nedelja, pa bez daha ostanem dok se obujem. Roba mi stoji složena i po nedelju dana, ne mogu da je odnesem u ormare na sprat, itd, its. Sve je to normalno. Uskoro ćemo mi biti one stare.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:46:22
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: superm Ja već sada imam ženu koja dolazi jednom u dve nedelje. Peglanje mi je najveći problem a i generalno ribanje kupatila. Kuvanje volim i stižem svašta nešto. Ja da ne radim stigla bih možda, ali kad sam za kompom 4-5-6-8 sati dnevno, onda sam sva slomljena i nisam ni za šta. Kuvanje generalno ne volim, i najradije bih platila kuvaricu, aja ribala kupatilo cetkicom za zube Srećom, nismo neki gurmani
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 22:46:40
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Šerpi, ženo, šta ti je, porodićeš se za koji dan. Evo i ja 31.nedelja, pa bez daha ostanem dok se obujem. Roba mi stoji složena i po nedelju dana, ne mogu da je odnesem u ormare na sprat, itd, its. Sve je to normalno. Uskoro ćemo mi biti one stare. Eh draga moja i do sada sam bila trudna i ogromna pa stizala da sredim kucu i sebe ovo sad je vanredna situacija,nego jos koji dan sto kazes pa cu sve da dovedem u normalu... laku noc vam zelim,sutra kuvam kafu obecavam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 23:16:45
|
|
|
|
bubulence
|
serpi draga, uspori, sacekaj jos koji dan, odmaraj sto vise mozes... superm, kako si ti draga? sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 17.5.2015 23:59:42
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: bubulence serpi draga, uspori, sacekaj jos koji dan, odmaraj sto vise mozes... superm, kako si ti draga? sve vas Dobro sam Bubi! Smetaju mi ove vrućine, usporavaju me..za nedelju dana idem na kontrolu! Jedva čekam. Kad dođeš u Bg, moramo se upoznati!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 0:01:46
|
|
|
|
bubulence
|
pa da, ti si na polovini, sigurnoda ti vise nije lako... ali brzo prodje, znas i sama... moramo, nadam se da cemo uskoro u zoo pa se javljam!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 0:43:28
|
|
|
|
superm
|
Radujem se tome!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 6:48:22
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro kako sam i obecala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 6:59:12
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage ja popila mleko. Nesto nisam spavala nocas. Sve mislim od jagoda je jer sam ih pojela oko 8 sto je kasno Ja opet danas moram u Dom zdravlja. Nije htela sestra prosle nedelje da mi da 7 injekcija vec mi dala samo 4 pa sad moram da idem za jos 3. A onda u četvrtak po novih 7.....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 7:24:28
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro,kod mrne klasika ispratila mm na posao,Ivka mi spava ,a ja leskarim...ko zna mozda opet zaspim...hehe
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 8:24:10
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Jabude, nek` si i ti uzela pomoc, zeno pasces negde s nogu, bas si me obradovala kad sam procitala da ti dolazi zena za spremanja. Maraj, sigurno je od jagoda. Ja ono vece kad sam ih puno pojela, celu noc sam imala kosmare. Popijem kafu i odoh kod ombudsmana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 8:38:45
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro i od mene, upravo ustala i pijem caj...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 8:45:25
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja i sama znam da zbog vitamina ne bi trebalo jesti voce pred spavanje i ja sinoc pojedem 500gr jagoda jess nadamo se lepim vestima javljaj sta si uradila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 8:48:43
|
|
|
|
jess021
|
Hocu draga. I ja se nadam da ce moja agonija sto se tice plata nekad zavrsiti. Baci pogled u temu moda, pitala sam te nesto tamo. Odoh, aj cao!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 8:49:58
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro jutro kako ste mi danas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 8:51:26
|
|
|
|
Anoniman
|
srecno jess
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 18.5.2015 10:28:15
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jutro zene Mi samo da se javimo leskarimo juce smo ceo dan setali a sutra idemo do labor.na vadjenje krvi nismo od marta.Kako ste vi?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?