|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
17.5.2015 22:28:21   
serpica

IZVORNA PORUKA: jess021

Serpi draga, nikog ja ne kritikujem, nadam se da nisam tako shvacenauser posted image
Odmaraj draga, sitno brojisuser posted image

Ma taman posla nego samo kazem,i meni nedostaje rr bas puno ali ne vredi,sta da vam pisem,samo kukam a to ne volim,pored ruke koja i dalje boli stisla me i prehlada ne osecam ni miris ni ukus,lomi me neka t od 37 i sva sam kilava ne treba vam takvo drustvo bar za sada..cim bude bolje tu sam ja user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1676
17.5.2015 22:30:48   
jess021
Serpi, samo se ti javi, kukaj slobodno, ako imas vremena.
Ja jos nemam dece, stan ne spremam, tako da imam poprilicno vremena za rr. Bice i kod mene uskoro drugacije, nadam seuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1677
17.5.2015 22:31:57   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

Čini ti se, sve dosadi! I ljeto i more, i gužve u saobraćaju i guranje po marketima, samo čekaš oktobar user posted image

I tržišne inspekcije user posted image

Žene samo da vam se javim. Vidim manje više sve protiče bez problema. Kod nas stamdardno, ona sisa stalno, malo je poboljšala noćno spavanje, ali i dalje samu haosu preko dana. Što zbog djece što zbog posla. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1678
17.5.2015 22:32:31   
adulence
Ja se okupala i oprala kosu,mm odavno u krevetu,a boga mi cu i ja sad...samo da popijem utrogestan...
Laku noc devojke...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1679
17.5.2015 22:32:54   
serpica
Jao Jess ne bi mi bilo toliko tesko da sam bar upola aktivna kao u prosloj trudnoci,ne mogu da verujem da tolko covek moze da se ulenji,ustvari da ga stisnu tako neke stvari da ne moze normalno da funkcionise,necu da kukam,ostalo je jos malo da se druzim sa vama necu da upropastim to vreme user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1680
17.5.2015 22:36:03   
jabudic
I ja sam se ulijenila, tj. nisam, nego ne mogu kao ranije. Ne mogu da stignem da radim, čistim, kuvam, itd.
Od ove nedelje će mi dolaziti žena jednom nedeljno 4h da sve sredi, i to mi je dovoljno, ne moram da se nerviram što je prljavo.
A za jelo, evo povrća, voća, spremaćemo neka brza jela, ili ko šta stigne.
Ne mogu, džaba. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1681
17.5.2015 22:39:01   
serpica

I ja sam se ulijenila, tj. nisam, nego ne mogu kao ranije. Ne mogu da stignem da radim, čistim, kuvam, itd.
Od ove nedelje će mi dolaziti žena jednom nedeljno 4h da sve sredi, i to mi je dovoljno, ne moram da se nerviram što je prljavo.
A za jelo, evo povrća, voća, spremaćemo neka brza jela, ili ko šta stigne.
Ne mogu, džaba. user posted image

Ja ne mogu sama carape da obujem,sta da ti kazem,kad je dotle stiglo,nego zovem decu upomoc,boze oprosti ko da sam nepokretna,pu,pu...e to sebi ne mogu da oprostim,ali sve mislim nisam ja kriva,tako je samo trenutnouser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1682
17.5.2015 22:42:21   
superm
Ja već sada imam ženu koja dolazi jednom u dve nedelje. Peglanje mi je najveći problem a i generalno
ribanje kupatila. Kuvanje volim i stižem svašta nešto.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1683
17.5.2015 22:42:35   
jabudic
Šerpi, ženo, šta ti je, porodićeš se za koji dan. Evo i ja 31.nedelja, pa bez daha ostanem dok se obujem. Roba mi stoji složena i po nedelju dana, ne mogu da je odnesem u ormare na sprat, itd, its. Sve je to normalno. Uskoro ćemo mi biti one stare. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1684
17.5.2015 22:46:22   
jabudic

IZVORNA PORUKA: superm

Ja već sada imam ženu koja dolazi jednom u dve nedelje. Peglanje mi je najveći problem a i generalno
ribanje kupatila. Kuvanje volim i stižem svašta nešto.

Ja da ne radim stigla bih možda, ali kad sam za kompom 4-5-6-8 sati dnevno, onda sam sva slomljena i nisam ni za šta.
Kuvanje generalno ne volim, i najradije bih platila kuvaricu, aja ribala kupatilo cetkicom za zube user posted image
Srećom, nismo neki gurmani user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1685
17.5.2015 22:46:40   
serpica

Šerpi, ženo, šta ti je, porodićeš se za koji dan. Evo i ja 31.nedelja, pa bez daha ostanem dok se obujem. Roba mi stoji složena i po nedelju dana, ne mogu da je odnesem u ormare na sprat, itd, its. Sve je to normalno. Uskoro ćemo mi biti one stare. user posted image

Eh draga moja i do sada sam bila trudna i ogromna pa stizala da sredim kucu i sebe ovo sad je vanredna situacija,nego jos koji dan sto kazes pa cu sve da dovedem u normalu... laku noc vam zelim,sutra kuvam kafu obecavam user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1686
17.5.2015 23:16:45   
bubulence
serpi draga, uspori, sacekaj jos koji dan, odmaraj sto vise mozes...
superm, kako si ti draga?
sve vas user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1687
17.5.2015 23:59:42   
superm

IZVORNA PORUKA: bubulence

serpi draga, uspori, sacekaj jos koji dan, odmaraj sto vise mozes...
superm, kako si ti draga?
sve vas user posted image

Dobro sam Bubi! Smetaju mi ove vrućine, usporavaju me..za nedelju dana idem na kontrolu! Jedva čekam. user posted image Kad dođeš u Bg, moramo se upoznati!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1688
18.5.2015 0:01:46   
bubulence
pa da, ti si na polovini, sigurnoda ti vise nije lako... ali brzo prodje, znas i sama...
moramo, nadam se da cemo uskoro u zoo pa se javljam!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1689
18.5.2015 0:43:28   
superm
Radujem se tome!!!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1690
18.5.2015 6:48:22   
serpica
Dobro jutro user posted image kako sam i obecala user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1691
18.5.2015 6:59:12   
Maraj
Dobro jutro drage
ja popila mleko. Nesto nisam spavala nocas. Sve mislim od jagoda je jer sam ih pojela oko 8 sto je kasno
Ja opet danas moram u Dom zdravlja. Nije htela sestra prosle nedelje da mi da 7 injekcija vec mi dala samo 4 pa sad moram da idem za jos 3. A onda u četvrtak po novih 7.....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1692
18.5.2015 7:24:28   
adulence
Dobro jutro,kod mrne klasika ispratila mm na posao,Ivka mi spava ,a ja leskarim...ko zna mozda opet zaspim...hehe

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1693
18.5.2015 8:24:10   
jess021
Dobro jutro!
Jabude, nek` si i ti uzela pomoc, zeno pasces negde s nogu, bas si me obradovala kad sam procitala da ti dolazi zena za spremanja.
Maraj, sigurno je od jagoda. Ja ono vece kad sam ih puno pojela, celu noc sam imala kosmare.
Popijem kafu i odoh kod ombudsmanauser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1694
18.5.2015 8:38:45   
Anoniman
jutro i od mene, upravo ustala i pijem caj...user posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1695
18.5.2015 8:45:25   
Maraj
Pa ja i sama znam da zbog vitamina ne bi trebalo jesti voce pred spavanje i ja sinoc pojedem 500gr jagoda user posted image
jess nadamo se lepim vestima user posted image javljaj sta si uradila

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1696
18.5.2015 8:48:43   
jess021
Hocu draga. I ja se nadam da ce moja agonija sto se tice plata nekad zavrsiti.
Baci pogled u temu moda, pitala sam te nesto tamo.
Odoh, aj cao!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1697
18.5.2015 8:49:58   
jekiki
Dobro jutro user posted image kako ste mi danas user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1698
18.5.2015 8:51:26   
Anoniman
srecno jessuser posted image

(odgovor članu jekiki)
  Direktna veza do poruke: 1699
18.5.2015 10:28:15   
Bekolino 25
Jutro zene user posted image Mi samo da se javimo leskarimo juce smo ceo dan setali a sutra idemo do labor.na vadjenje krvi nismo od marta.Kako ste vi?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here