jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (10.5.2015 21:52:09)
|
Nije lako, da se ne lažemo, najteže mi pada što sam sad već u mjesecu u kom fizički ne mogu da ispratim muža na svim njegovim putovanjima. On će za dan-dva u Beograd, ja ostajem sa J kod kuće, da bi bili u pripravnosti ako mu se stanje pogorša, pošto su nas pustili iz bolnice najviše zbog mene. Mada je on ovako OK, samo ne može ništa preko noći. Smeta mi i što mi kuća nije kao nekad tip top, jednostavno nemam snage da sve to postignem, brzo se zamaram. Zanimljiv nam je jako period u zadnjih godinu dana, prvo je J imao epi napad, pa sa njim po bolnicama na raznim ispitivanjima, pa onda mm operacija, pa posle nedleju dana od izlaska opet u bolnicu zbog vode. Pa se baš fino oporavio i mislilii to je to, kad ga snadje ovo nešto, najgore što ni ne znamo šta je, ali valjda će znati uskoro. Nego, ne želim da se podjećam tih prošlih dana, duboko vjerujem da će sve biti u redu, da je ovo takav period, a periodi kako dodju, tako prodju, a ja ne mogu dozvoliti da psihički padnem zbog mm kome sam potrebna, zbog djece koja vide da se nešto dešava. A i ne volim patetiku, niti sebe kad me uhvati samosažaljenje. Dakle, proći će i biće dobro! Hvala vam svima na podršci! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|