serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (1.5.2015 19:27:00)
|
IZVORNA PORUKA: Jekica_88 Cao [sm=nosecka.gif] kako ste mi? Verovatno ste me zabooravile posto me nema [sm=smiley19.gif]Mi naredujemo, ludimo u stomaku, uglavnom nocu, bice to neka nocna ptica. Imam problem zadnjih nedelju dana da me strasno boli ruka, ponekad i obe kad se probudim ujutru. Trnu mi prsti, nateceni su i boli od lakta pa prema sakama i prstima, ne mogu da savijem prste i ruku koliko boli. Malo prodje u toku dana ali osecam da boli. Ne znam sta bi to moglo da bude. Serpice znam da imas i ti slucan problem... Eh sad kako ga resiti... Jekice,mene je pocela ruka da boli od neke 27,28 nedelje prvo po malo pa sve vise i vise,kazu da beba pritiska neki nerv,ne znam,ali znam da leka nema,nazalost ako je od toga,sve do porodjaja. Ja sam bila i kod fizijatra,razgovarala i sa neurologom nista [sm=smiley13.gif]. Uzmi da pijes magnezijum i bedoksin ali pre spavanja ne ujutru da bi delovali preko noci i uzmi da mazes Biofreez gel isto pre spavanja malo ce da ti pomogne. Mene i dalje boli ali manje,nemam osecaj u saci to mi je najgore.
|
|
|
|