jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (29.5.2015 10:48:57)
|
IZVORNA PORUKA: adulence IZVORNA PORUKA: jabudic Adulence, ja sam bila godinama vegeterijanac prije trudnoće, i prekinem u trudnoći, kao hajde zbog ishrane, bebe, gluposti. Pojedem po nekad mrvicu nečega, za ovih 8 mjeseci nisam pojela ni 100g mesa, kad ne volim, ne volim. Dodatne vitamine nisam pila, sad kad se sjetim popijem po jedan Prenatal, jer mi je hemoglobin pao. I sem tog hemoglobina sve mi je OK, a ni to nije mnogo nisko za 8.mjesec trudnoće, tako da sam zadovoljna. meni su na prosloj laboratoriji i gvozdje i hemoglobin opali,ali ja sam covek od mesa i ne mogu da zamislim rucak bez mesa u normalnom stanju....ahahahah.... nego ja jedva cekam more,mislim da ce ono sve da popravi,jao jos mesec i po dana.... inace ne znam Jabude da li sam ti pomenula kupila karte preko Montenegra i nadam se lepom letu... Meni je to promaklo! Kad dolazite? I gdje? Nećeš valjda ubosti kad budem u porodilištu [sm=smiley36.gif] maraj, neće ti to smetati, ja jedem sve i svašta bukvalno dok legnem, pa mi šećer ne prelazi 4.
|
|
|
|