mila83 -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (11.5.2015 0:08:32)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Da vam kratko mahnem mamike! Wiv [sm=smiley20.gif] I ja sam od tih... Samo sto je kod mene bilo utvrdjivanje spavanja sa prekidom nocnih podoja... Nikad mi nisu sisuckali, nijedno... Cerka sa 6 punih meseci (+10dana) a sinovi sa 4 puna (+10 do 15 dana obojica). Izbacili nocne podoje (uz moju asistenciju...) i sve ostale nocne aktivnosti. Mazila kroz ogradicu i to je to. Nisam podizala... Ko je hteo dudu dobio je, ko nije, nije. Nikad mi nijedno dete nije spavalo sa nama nakon prekida nocnih podoja. Nikad nisam nudila alternativu, vodu, caj... I zato, ni danas me niko ne budi da je zedan jer nema tu naviku.. Ni ja ne pijem nocu. Znam da gomila drugih mama radi drugacije, postujem... Ali moja porodica i ja savrseno funkcionisemo ovako.. Ljubim vas sve, odoh da ucim jos malo [sm=smiley31.gif] Identicno ! Ponekad leti popiju vode nocu,ali otkako su stariji, pa mogu i sami da se posluze. Kao bebe,nikad nisu pili nocu nista,pocetkom 3.meseca izbacili nocne podoje spontano.
|
|
|
|