Mariya -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (5.5.2015 21:35:56)
|
Dobro veče mame!!! Nije me bilo 10ak dala sigurno, ali čitala sam vas redovno sa mobilnog,ali ne mogu sa njega da pišem, eventualno kratke postove jer me kod dužih izbaci. Da se pohvalim, moja beba je za ovih 10 dana koliko se nisam javljala naučila da sedi, da pravilno puzi i da stoji!!!Preslatka je, podigne se na sve 4 pa spusti guzu, namesti nogice i sedne. A puzi kao blesava, baš joj ide, piči za nama. Do sad smo je držali na tepihu, zabarikadirali jastucima ali više je ni to ne može zaustaviti, samo beži i gleda uz šta da se uspravi. Uvela sam joj doručak, ručak i večeru je već imala. Nekad zeza a nekad super jede. Lu je ok.Evo stavila je svoje gaćice koje je izrasla na glavu i kaže mi:"Vidi kako mi je lepa kapa"[sm=jezicek.gif] Idemo u petak na kontrolu kod očnog, baš me zanima šta će nam reći. Što se tiče noćnih podoja i ukidanja, daco, sačekaj malo, pre punih 6 meseci nemoj da ukidaš noćne podoje. Vidiš da se ve polako reguliše kako raste pa će i to. Degu, udruži se sa mužem, da ti pomogne. Probaj da joj daš dudu, ako je nema. Neku drugu tečnost, vodu, čaj, i to da joj tm daje. Ako možeš, spavaj sa druge strane kreveta, ili u drugoj sobi da te ne vidi. trebaće strpljenja i nekoliko noći ali kad vidi da te nema da joj daš (*), počeće da spava. Barem je sa Lu kod nas ovo upalilo, ovako smo izbacili podoj u 4 ujutro sa njenih 9 meseci. e da, dobila sam i "C paket" za recept[sm=zz_dance.gif]ovaj što je recept dana danas!!
|
|
|
|