Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (26.5.2015 22:50:26)
|
ijuuuu kako nije hladno??? Ja ukljucila uljani radijator bogme. Inace pored komse ne stigoh da vam pisem za Eni. Opet je poklekla, ocito nisam imala dovoljno antibiotika da do kraja savlada bolest, i odem danas sa bas komsinicom (zenom od tog naseg komsije) i njenom knjizicom u ambulantu(koja je pored vrtica pa smo usput pokupile moje šćer) i molila sam dr da mi prepise panklav za nase pulinče. Odbila me zena jer ne sme kaze da izdaje ab tek tako, pogotovo jer nema dozvolu da izdaje lekove za decu. Eni ima svega 4,5 kg pa bi joj doze za odrasle bile prevelike. I nista ja ocajna dodjem kuci i kazem mm idemo vodimo Eni kod veterinara pa sad sta je tu je ne dam da nam pas ugine. I odemo i puf 3000. I sta mi je prepisala veterinarka??? PANKLAV!!!! E kad se nisam ubila momentalno. Ok ajde dali su joj vitamine, inekciju antiparazitik i jos kojesta i vadili krv i sta ja znam ali dala mi je da joj dajem panklav koji se uzima u redovnoj apoteci. Mislim stvarno smo mi u Srbiji idioti do idiota. Isla sam malo pre da obidjem Eni, dobro je, nije sjajno ali mnogo bolje nego proslog puta. Jadnica mica mala je povracala kad smo izasli iz kola bilo joj je muka, tacno se videlo da put nije dobro podnela. Veterinarka me jedno 5 puta pitala da li sam zdravstveni radnik, i na kraju mi je rekla "ma vi mene zafrkavate vi ste lekar"[sm=jezicek.gif]. Jedva ubedih zenu da nisam ahahaha...Pricala sam joj sta sam joj sve davala proslog puta i koliko cega i na koliko i sta ja znam pa jos vadili krv Eni i ja cim sam videla eozinofile da su poviseni odmah sam rekla da ima parazite i da je babezioza a ona me zena gleda kao da je meni sad ustvari bio hir da dodjem kod veterinara. U svakom slucaju opet se Eni i ja borimo. Izguracemo mi sve i ima ovaj pas da mi zivi 20 godina i onda da svi njacemo kad umre od starosti.Ja sam to resila da tako bude i bice! Uf mame svasta se eto desava. Napisala sam tamo u temi da komsija uopste nije dobro podneo transfuziju i odustali su od transfuzije jer je dobio visoku temp i konvulzije. Strasno. Komsinica je ocajna. Sve u svemu resice to nekako lekari kaze poslace sad krv u laboratoriju da iz krvi uzmu samo ono sto mu manjka i to da mu daju. Da Boze da sve dobro prodje. Reddream dobro nam dosla. Imas temu cini mi se zove se hajde da se upoznamo ili tako nesto pa napisi eto koju rec o sebi kolika su ti decica ili dete i odakle si da te malko upoznamo[sm=bravo.gif] Ljubim vas mame moje ringerajke nigde vas na svetu nema
|
|
|
|