seeka -> RE: Problemi sa hormonima (konkretno) (28.9.2012 23:22:48)
|
Pozdrav svima imam jedan problem...doktorica moja i hematolog sad traze moju krvnu sliku koja nije savrsena ali je prilicno dobra...posto sam imala 3 spontana pobacaja i nisu nasli neki pravi razlog,nego sam ja neki dan zaglavila bolnice nista u vezi trudnoce,nego eto zbog niskog hemoglobina i visokog zeljeza,LDH .MCV..(NEZNAM STA OVO SVE ZNACI) [sm=smiley36.gif]sad sam to malo popravila....ali ta doktorica(hematolog) mi je rekla da je ta moja losa krv bila uzrok spontanim pobacajima....nazalost,zaglavila bolnice zbog sasvim druge stvari i slucajada bi saznala e to tu informaciju...poslije toliko odanja i borbe..ajd dobro.Glavno pitanje posto mi je doktorica rekla da izvadim tj ovako pise *uraditi veliki koagulacioni status*(Fll,F V,F Vll,FVlll,FlX,FX,protein C,REZINSTENCIJA na aktivirani protein C,Antitrombin i Lupus antikoagulans)Ja nemam pojma sta ovo sve znaci [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]tek sad neznam nista[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif].Trazim na RINGERAJI ali nemogu naci ovu temu i dal uopste postoji,ako je neko ovo sve prosao molim neka mi se javi da me uputi sta je to sve ustvari...Hvala vam unapred..puno
|
|
|
|