Klarita
|
Kod nas nema privatnih vrtica, iako ja mislim da bi tako nesto bilo potrebno, ali to sam ja zar ne Cena je 3000din za sve, drugo dete placa isto (cini mi se),a trece je besplatno. Engleski imaju ali od 5.godine, znaci godinu pre predskolskog, sto mislim da je kasno, ali ajde sad to je druga tema. Jelovnik nije los, moze da bude mnogo bolji, ali isto tako mnogo gori, pa sam prestala da se bakcem time, ljudi nemaju sluha uopste za mene E, sutra imamo roditeljski, pa ce da biraju za savet roditelja, kako cu da se samonamestim nemate pojma i prva stavka koju cu da ganjam je verovatno ishrana, pa onda i taj engleski I najbitnije od svega, nema liste cekanja a, grupe su prepune, u centru grada broje i do 39 deteta, pa kad su premasili 40, razdvojili na dve. Nema zaposljavanja, pa volonterki ima cudo jedno. K ide u drugi vrtic, van centra i bilo ih je u jasle 8 deteta, milinka jedna, sada ih je vec 25, ali osipace se vec kako vreme prolazi. Nateracu brata i njegovu devojku (nadam se da ce nam ostati ujna, obozavamo je svi, narocito mm jer nam uskace da cuva decu kao dadilja) da pokusaju sa privatnim biznisom, jer oboje su vaspitaci po struci
< Poruku je uredio Klarita -- 16.9.2014 9:33:16 >
|