prase -> RE: Cena vrtića (4.5.2010 11:48:20)
|
Moje je misljenje da to koliko je dece u grupi ima veze samo za decu do 3 godine kojoj treba ipak vise individualne brige. Mene Uros hvala Bogu sve poslusa, ali nece svakoga tako, a zamisli sad da ih ima 10 takvih, pa svaki dan bi neko pao i povredio se ili bi ih drzali tamo vezane. Drugo, ja mislim da decu iz jaslica ne vode uopste napolje ovi iz drzavnih vrtica, sto je samo razlog vise da budu stalno bolesni... Ima privatnih i ovakvih i onakvih, ali ja vidim po Urosu da mu odgovara, da voli da ide, da svasta nesto tamo nauci i da nije zapostavljen. Nikad guza ojedena, nikad musav, nikad prljav, dolazili smo i ranije bez najave sto namerno sto slucajno i nismo uhvatili da mu bilo sta nedostaje. U njegovom zabavistu su sva predskolska deca zajedno, tako da on od starijih uci ono sto nikada ne bi medju vrsnjacima, tipa da drzi olovku, pere zube, oblaci i skida sam patike/patofne... To mi je super i zato sto ce ici onda zajedno sa batom/sekom kada za to bude vreme i njemu/njoj ce biti lakse da se tamo navikne uz njega. E sad, da nisam morala - NIKADA ne bih dala Urosa u zabaviste pre 3 godine. Ali morala sam. I prezalila sam. I ne kajem se. Mnogo.
|
|
|
|