Klarita -> RE: Cena vrtića (16.9.2014 11:44:59)
|
E, i da dodam, kod nas ti se cena ne umanjuje ako dete izostaje. Isla ne isla, vodi se upisana i moras platiti. Jedino imas pravo na mesec dana "raspusta" tokom godine, i onda taj jedan mesec ne placas. Ni to mi nije bilo jasno letos. Elem, hvala Bogu isla je cele godine i obozava da ide, ali tek sredinom jula zaradi upalu usiju pa sam htela da joj to ujedno bude i raspust, tj da spojimo mesec dana (ne zbog drugog, nego se ionako rastrkala deca, vaspitacice na odmore, menjaju se, spojene grupe, haos)ali K je plakala da ide, pa sam je odvela jedan dan kad se ocitavila i raspitivala se. Nikome nije jasno. Ti prijavis kao raspust, ali mozes da dovedes dete ako ga nemas gde[sm=zmeden.gif] mislim [sm=smiley29.gif] I onda je K isla malo, pa sam joj uzela odmor ceo avgust, jedva docekasmo obe da krene. Meni u pocetku bese super sto ne ide, ali ona polude za drugarima i vaspitacicama, pa i mene krenuse zivci da hvataju zadnjih dana. 1. septembra bese ALELUUJAAAA[sm=smiley36.gif] Jedino ti umanjuju tih 3000din u mesecima kad su spojeni praznici, tipa januar, april, maj. I da dodam, ja ne placam, ne placam pa kad se nakupi odem i platim sve jer mi nezgodno sto je racunovodstvo u centru a K vrtic na drugom kraju grada. Pa sam platila februar, mart, april, maj, jun i jul 14400din, a po kojoj logici i kako ne znam i ne zanima me jer je 14400<<18000[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|