Nora332 -> RE: Visok prolaktin (PRL) (17.4.2021 13:01:41)
|
IZVORNA PORUKA: 4lista Hvala Vam na odgovorima! Pocela sam da verujem da postoji sansa za žačećem.🍀 Kazem vam ovde rade na principu popi terapiju,cim ti spadne prolaktin prestaje terapija i tek tad mi govore da se opustimo i krenemo da radimo na tome,dok mi Maslacak nije rekao da ne treba tako... moje pitanje je samo da li da kada mi prolaktin dodje u granicama normalne da nastavim da pijem bromokriptin dok se ne desi trudnoca( po 1/4)? Kako ga ne bi prekidala pa u medju vremenu opet da poraste. Inace ginekolog mi je sada rekao da bromokriptin pijem 1/2 ujutru i uvece. Sansa uvek postoji, ne brini 😊 I ja sam tek skoro pocela da verujem u isto. Ali to je moja greska jer sam odugovlacila sa proverama, sad kad je sve gotovo i znamo gde je problem, lakse mi je. Posmatraj sa te strane, za sve postoji resenje. I bebu ces imati, jer imaju je i one koje su bile u mnogo tezim situacijama od npr tebe i mene zajedno. A moj savet ti je da pod hitno menjas doktora i nadjes novog. Raspitaj se ko je bas dobar u tvom gradu. Trebaju ti i ginekolog i endokrinolog. Kao sto Maslacak rece, terapije se piju do ostajanja u drugom stanju, cim saznas NE PREKIDAS sama nego ides kod doktora da ti prilagodi terapiju i odredi sledeci korak. Bitno je nista na svoju ruku. A realno ako ti daju te lekove a savetuju ti zacece tek nakon prestanka uzimanja istih, ti doktori i jesu za menjanje.
|
|
|
|